Κατερίνα Καινούργιου: Έχει σώμα μοντέλου και το απέδειξε με αυτή την φωτογραφία!

Πόζαρε με μαγιό και έφερε αναστάτωση!

Κατερίνα Καινούργιου: Έχει σώμα μοντέλου και το απέδειξε με αυτή την φωτογραφία!

Η Κατερίνα Καινούργιου, έχει σώμα μοντέλου και το απέδειξε με αυτή την φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας, αφού δεν σταματά χαμογελά και να περνάει ευτυχισμένε στιγμές.

Ένας από τους λόγους, είναι ο σύντροφός της με τον οποίο μάλιστα περνάνε και τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο καυτή της πόζα με μαγιό, αφού μας έδειξε το άψογο κορμί της και θα μπορούσε σίγουρα να το έχει μοντέλο.

Κατερίνα Καινούργιου σώμα

Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω ευλογημένη» - Η ανάρτηση "έκπληξη" της παρουσιάστριας!

«Νιώθω ευλογημένη» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου σε μια ανάρτηση "έκπληξη" που έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram της.

Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού το φετινό καλοκαίρι την βρήκε σε σχέση. Είναι και πάλι ερωτευμένη στο πλευρό κούκλου επιχειρηματία.

Μάλιστα, έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο, όπου ο φωτογραφικός φακός του You τους "τσάκωσε" σε τρυφερά τετ α τετ μέσα στη θάλασσα.

Πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία από το νησί των ανέμων. Συγκεκριμένα από ένα σοκάκι μέσα στη Χώρα κάτι που προκάλεσε "έκπληξη" στους followers της, αφού δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις.

«Ίσως το πρώτο post μου στο οποίο δεν υπάρχω εγώ...(είτε η δουλειά μου ) Και όμως νομίζω πως είναι το πιο όμορφο post που έχω κάνει ! Φωτογράφισα μια υπέροχη γωνία της τόσο γραφικής και όμορφης Μυκόνου...υπέροχη όπως και το φετινό μου καλοκαίρι ... Κ απλα νιώθω ευλογημένη ! Καλό βράδυ σε όλους ...» έγραψε στη λεζάντα της.

Κατερίνα Καινούργιου ανάρτηση Instagram

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη και το βίντεο που δε φανταζόταν κανείς ότι θα δημοσίευε! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη και μάλιστα με το βίντεο που δε φανταζόταν κανείς ότι θα δημοσίευε!

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της στο OPEN απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλές από τις προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι έγινε και σήμερα με μια δημοσίευση-αποκάλυψη! Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε ένα βίντεο που δεν πίστευε πως θα βλέπαμε ποτέ! Κατερίνα Ζαρίφη: Οι απίστευτες ατάκες για την Καινούργιου! «Είναι σαν τον Τκατσένκο»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θεωρούσε λοιπόν ότι δε θα βλέπαμε ποτέ το συγκεκριμένο βίντεο καθώς εκείνη δεν μπορούσε ποτέ να βυθιστεί κάτω από το νερό χωρίς να κλείνει την μύτη της.

Έτσι λοιπόν, στην λεζάντα του βίντεο έγραψε:

«Πρώτη φορά χωρίς να κλείνω μύτη...πρώτη φορά στον βυθό».

Κατερίνα Καινούριου: Αποκάλυψη τώρα! Έτσι είναι χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα!

Αποκάλυψη τώρα! Έτσι είναι πραγματικά η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα! Θα την αναγνωρίζατε;

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές μετά το τέλος της εκπομπής της στο OPEN, «Ευτυχείτε!».

Μετά το ταξίδι της στην Ισπανία με τον νέο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο, η ίδια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Ανέμων.

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από τις προσωπικές της στιγμές στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το βράδυ της Πέμπτης όμως δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία μας εξέπληξε!

Η Κατ Καιν ανάρτησε για πρώτη φορά μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς τη χρήση φίλτρων…

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης του make up και ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά τα φίλτρα του Instagram, ωστόσο τόλμησε να δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία και καλά έκανε γιατί είναι μία κούκλα!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Κατερίνα Καινούριου: Αποκάλυψη τώρα! Έτσι είναι χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα!

Μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«Πρώτη φορά … χωρίς make up… χωρίς φίλτρα… μόνο με αλάτι στα μαλλιά κ ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα …».