Αγγελική Νικολούλη: "Πέταξε" τα ταγιέρ και έκανε το πιο απρόβλεπτο ντύσιμο! Δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι!

Πόζαρε με θέα την θάλασσα πιο ανέμελη από κάθε άλλη φορά!

Αγγελική Νικολούλη:

Η Αγγελική Νικολούλη "πέταξε" τα ταγιέρ και έκανε το πιο απρόβλεπτο ντύσιμο. Δεν έχουμε δει ποτέ έτσι την παρουσιάστρια και μας προκάλεσε έκπληξη.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, όπου για ακόμη μια φορά θα βρίσκεται στο δυναμικό του Alpha tv, γεμίζει μπαταρίες κάνοντας τις διακοπές της στην Άνδρο.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από την θάλασσα, κάνοντας ένα απρόβλεπτο ντύσιμο, αφού την έχουμε συνηθίσει σε πιο "σοβαρές" εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, πόζαρε με θέα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου με το καφτάνι της.

Αγγελική Νικολούλη στη θάλασσα

Αγγελική Νικολούλη: Συνεχίζονται οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο! «Άλλο ένα μακρύ τούνελ...»!

Συνεχίζονται οι δύσκολες στιγμές για την Αγγελική Νικολούλη.«Κράτα γερά μανούλα!», έγραψε σε ανάρτηση της για την μητέρα της που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Μέσα από την εκπομπή της, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό πως ο κίνδυνος είχε περάσει και είχε ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς, αλλά είχε πετάξει και τα καρφιά της.

Ωστόσο, η Αγγελική Νικολούλη πηγαινοέρχεται Αθήνα - Ρίο για να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της, αφού έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση σήμερα. «Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα!», την ακούσαμε να λέει στο βίντεο.

Αγγελική Νικολούλη: Άσχημα τα νέα! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο...

Άσχημα είναι τα νέα για την Αγγελική Νικολούλη και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ! Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από το νοσοκομείο...

Στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της αλλά και για την δική της ψυχολογία.

Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε έμπιστος άνθρωπος η παρουσιάστριατου ALPHA από εχθές το βράδυ όπου και μεταφέρθηκε η μητέρα της στο νοσοκομείο δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της! Ήταν άβαφη, με φόρμα και καθόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο διάδρομο του ξενοδοχείου με έναν καφέ στο χέρι!

Έδειχνε πολύ ανήσυχη, όπως μου μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, και μάλιστα νωρίς σήμερα το πρωί την άκουσαν να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά στους γιατρούς που έκαναν την προηγούμενη λανθασμένη διάγνωση καθώς μπορεί η μητέρα της με αυτό το λάθος να έχανε τη ζωή της!

Δεν ήταν καθόλου νευριασμένη, όπως μου αποκάλυψαν και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, φαινόταν απογοητευμένη και στεναχωρημένη!

Μάλιστα, όταν μια φίλη της την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, την αγκάλιασε και ξέσπασε σε κλάματα...

Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Αγγελική Νικολούλη: Συνεχίζεται το θρίλερ με το νοσοκομείο! Ποια η κατάσταση;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr συνεχίζεται το θρίλερ με το νοσοκομείο για την παρουσιάστρια, Αγγελική Νικολούλη! Ποια η κατάστασή;

Κρίσιμες είναι οι τελευταίες μέρες για την παρουσιάστρια του ALPHAαφού η μητέρα της νοσηλεύεται αρκετά βαριά σε κλινική.

Όπως αναφέρουν οι πηγές μου τα πράγματα έχουν καλυτερεύσει ελάχιστα! Η Αγγελική βρίσκεται στο πλευρό της ανά πάσα στιγμή και οι γιατροί είναι πολύ θετικοί!

Η ψυχολογία, ωστόσο, δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αφού έχει πολλά στο κεφάλι της τον τελευταίο καιρό...

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.