Μπάγια Αντωνοπούλου: Το απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα - «Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι...»!

Τι συνέβη;

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα - «Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι...»!

Ένα απίστευτο δημόσια ξέσπασμα έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου. Όπως είπε, πολλοί την χαρακτήρισαν νεόπλουτη με αφορμή το νέο της σπίτι.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου μας έδειχνε το σπίτι που μένει με τον σύντροφό της. Μετά από αυτό, ξεκίνησαν οι αναρτήσεις σε πολλά site που την ενόχλησαν.

Έτσι λοιπόν, η Μπάγια Αντωνοπούλου, θέλησε να δώσει μία αποστομωτική απάντηση και ξέσπασε μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο:

«Σήμερα είδα κάποιες αναρτήσεις σε site από συναδέλφους σε σχέση με το νέο μου σπίτι. Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι επιδεικνύω το χρήμα μου. Ευχαριστώ που δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω πως αυτό το πραγματικά υπέροχο σπίτι το νοικιάσαμε 550 ευρώ γιατί απλά ψάξαμε πολύ και είμασταν τυχεροί. Ήταν σε χάλια κατάσταση μέχρι να το φτιάξουμε., ότι βλέπετε μέσα, είναι προσωπική μας δουλειά (Κουράστηκα να βάφω) αλλά και καλύτερες τιμές που έκαναν οι φίλοι χρόνων. Νομίζω ότι με δύο μισθούς που μπαίνουν σε αυτό το σπίτι (τον δικό μου και του συντρόφου μου, που εργαζόμαστε όλη μέρα) αλλά και με πολύ αγάπη, έχουμε το δικαίωμα να το χαρούμε! Όσο για τις αληθινές ευχές σας και τα όμορφα μηνύματα, τα διαβάζω ένα ένα και ,με κάνουν να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να στεναχωρηθεί για κανέναν πικρόχολο. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε βλακείες, αυτή τη φορά όμως αν και χαμηλού προφίλ άλλαξα γνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπάγια Αντωνοπούλου σπίτι ξέσπασμα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ για την Μπάγια Αντωνοπούλου! Πανηγυρική επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Το youweekly.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο απ' όλα ότι η γνωστή παρουσιάστρια μάζεψε τα πράγματα της κι έφυγε από τον σταθμό του Φαλήρου!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πριν λίγη ώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που ανακοινώνει την μεταγραφή της!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από ένα Instastory της πως τη νέα σεζόν θα την βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Onetv.

Έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία: «Καλή μας αρχή! @onetv.gr», ενώ ήταν χαμογελαστή στα στούντιο του Onetv.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόφαση "βόμβα"! Το νέο της επαγγελματικό βήμα και η επίσημη ανακοίνωση!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πήρε μια απόφαση βόμβα και ξεκινάει από την αρχή! Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα και έκανε την επίσημη ανακοίνωση!

Εκτός ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια; Όλη η αλήθεια!

Όχι, η Μπάγια παρά το γεγονός πως δεν περνάει καθόλου καλά στον ΣΚΑΙ αφού πλέον από θέση παρουσιάστριας πήρε την θέση της ρεπόρτερ και τρέχει κάθε μέρα έξω στο δρόμο, δεν θα φύγει από το κανάλι! (Αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε μάλιστα πως δεν πληρώνεται εκεί γιατί τους έχει παρακαλέσει να την κρατήσουν χωρίς λεφτά)...

Αλλά αποφάσισε να κάνει μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσει κάτι εντελώς δικό της!

Συγκεκριμένα, άνοιξε κανάλι στο Youtube, για να μοιράζεται διάφορα πράγματα με το... κοινό της και το ανακοίνωσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόφαση

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ευχάριστα νέα! Η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα!

Ευχάριστα νέα για την Μπάγια Αντωνοπούλου, καθώς η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα και το ανακοίνωσε!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ γέμισε με χαμόγελο για τη νέα ζωή που έρχεται!

Με μήνυμά της στο instagram η Μπάγια Αντωνοπούλου μας ενημέρωσε πως φέτος δεν θα κάνει διακοπές, αλλά αυτό θα είναι για καλό λόγο!

Συγκεκριμένα η Μπάγια αλλάζει σπίτι και η μετακόμιση θα την κρατήσει στην Αθήνα. Αυτό βέβαια δεν την στεναχωρεί καθόλου, καθώς όπως γράφει η ίδια μπορεί πλέον να κάνει νέα όνειρα για το μέλλον!

«Φωτογραφία διακοπών... Από πέρυσι γιατί φέτος δεν προβλέπεται... Φέτος το ταξίδι μου είναι αλλαγή σπιτιού... μετακόμιση σε μια νέα ζωή και όσοι το έχετε κάνει ξέρετε... καλοκαίρι στην Αθήνα λοιπόν, ανάμεσα σε κούτες και έπιπλα να πηγαινοέρχονται, αγκαλιά με χαμόγελα και όνειρα για το μέλλον...», ανέφερε στην ανάρτησή της!

Δείτε την!