Φαίη Σκορδά: Το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;

Η φωτογραφία που το αποκάλυψε!

Φαίη Σκορδά: Το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;

Η όμορφη Φαίη Σκορδά φαίνεται πως το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;

Η γνωστή και λαμπερή παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της και γεμίζει μπαταρίες όσο ακόμη προλαβαίνει, καθώς η νέα απαιτητική τηλεοπτική χρονιά δεν αργεί να ξεκινήσει.

Η Φαίη Σκορδά είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της και την προσωπική της ζωή.

Έτσι λοιπόν και εχθές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory δημοσίευσε βίντεο από την βραδινή της έξοδο.

Φαίνεται να ξενύχτησε στο γνωστό μαγαζί της Βάρκιζας, το Island και μας το αποκάλυψε με ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο, αλλά και με φωτογραφίες.

Σίγουρα η Φαίη Σκορδά έχει ανάγκη από λίγη διασκέδαση, αφού σε λίγο καιρό από τώρα θα πρέπει να ξαναμπεί στη ρουτίνα των επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά: Το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;

Φαίη Σκορδά: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της! Έφυγε συνεργάτης της που δεν περιμέναμε! (Βίντεο)

Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Έφυγε συνεργάτης της που δεν περιμέναμε!

Δεύτερη αποχώρηση από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η πρώτη συνεργάτης που αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας της με την Φαίη Σκορδά ήταν η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία έκλεισε με τον ΣΚΑΪ και με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, έφυγε ακόμα ένα πρόσωπο και είναι ο στυλίστας της, ο Βαγγέλης Ζαχός.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του OpenTv, στο «Καλοκαίρι #not». Η δημοσιογράφος που παρουσίασε το ρεπορτάζ είπε συγκεκριμένα:

«Αποχώρησε ο Βαγγέλης από την εκπομπή της Φαίης, όμως διατηρούν τέλειες φιλικές σχέσεις…» και πρόσθεσε πως ο Βαγγέλης έκλεισε με άλλον παρουσιαστή, ενώ η Φαίη έχει βρει τον επόμενο στυλίστα της.

Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πρώτο trailer της εκπομπής της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Η "ατυχία" που την έκανε να...πονέσει!

Μια ατυχία είχε η Φαίη Σκορδά με αποτέλεσμα να πονέσει πολύ... στην κυριολεξία. Το απρόοπτο που της συνέβη μάλιστα, θέλησε να το μοιραστεί.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τους δυο της γιους, γεμίζοντας έτσι τις μπαταρίες της για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, δημοσιεύσει πολλές καθημερινές τους στιγμές στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε μια από αυτές τις στιγμές, είχε μια ατυχία, αφού πάτησε ένα παιχνίδι των παιδιών της με αποτέλεσμα να πονέσει.

«Ποιος έχει πατήσει ξυπόλυτος;; Με καταλαβαίνει», έγραψε.

Φαίη Σκορδά ατυχία

Φαίη Σκορδά: Πήγε για σπα και δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία!

Πήγε για σπα και δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία η Φαίη Σκορδά, απολαμβάνοντας έτσι λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η παρουσιάστρια γεμίζει μπαταρίες για την νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού όπως κάθε χρονιά είναι έτοιμη να μας εντυπωσιάσει.

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία των διακοπών της. Πήγε για σπα και πόζαρε με μαύρο ολόσωμο μαγιό, και θέα το πολυτελές κτίριο, την πισίνα και το τζακούζι.

Η παρουσιάστρια του ANT1 εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Πελοπόννησο μαζί με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Φαίη Σκορδά φωτογραφία μαγιό

Φαίη Σκορδά: «Ερωτεύτηκα αυτά τα μάτια...» Το χαμόγελό της φώτισε ξανά!

Το χαμόγελο της Φαίης Σκορδά φώτισε ξανά και εκείνη αναφέρει: «Ερωτεύτηκα αυτά τα μάτια...» Τι έχει συμβεί;

Η όμορφη Φαίη, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν αποφάσισε να φορτίσει μπαταρίες και να πάει διακοπές με τους γιους της. Η ίδια, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και απολαμβάνει τις ημέρες της στην Βόρειο Ελλάδα.

Γιώργος Λιάγκας: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με την Φαίη Σκορδά σήμερα! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Εχτές το απόγευμα, η Φαίη Σκορδά και τα παιδάκια της, πήγαν για ιππασία και η παρουσιάστρια τρελάθηκε κανονικά με ένα άλογο! «Ερωτεύτηκα αυτά τα ματια» έγραψε στην λεζάντα ανάρτησής της στο Instagram και τα σχόλια πήραν «φωτιά»! Δείτε την:

Φαίη Σκορδά: Η φούστα της θα σε κάνει Βασίλισσα της νύχτας! Πού θα την βρεις;

Η φούστα της Φαίης Σκορδά σίγουρα θα σε κάνει Βασίλισσα της νύχτας αφού είναι τέλειο! Εμείς ψάξαμε και εντοπίσαμε πού θα την βρεις για να... λάμψεις!

Η καλλονή Φαίη, έκανε για μια ακόμη φορά το απόλυτο look! Άλλωστε το κορμί της, της επιτρέπει να φορά ό,τι θέλει! (Διαβάστε και για την δίαιτά της)...

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, απολαμβάνει το καλοκαίρι και με μια της φωτογραφία στο Instagram προκάλεσε χαμό! Η Φαίη Σκορδά επέλεξε πουκάμισο με ιδιαίτερο δέσιμο και φούστα με κέντημα από την εταιρία desiree! Μάλιστα η φούστα, κοστίζει τώρα 79 ευρώ! Ιδού και η εν λόγω φωτογραφία της Φαίης:

Φαίη Σκορδά: Η φούστα της θα σε κάνει Βασίλισσα της νύχτας! Πού θα την βρεις;

Φαίη Σκορδά: Έδωσε 475 ευρώ και πήρε το παπούτσι - έρωτα! Εσείς θα το αγοράζατε;

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έδωσε 475 ευρώ και πήρε το παπούτσι - έρωτα που αγαπήσαμε! Εσείς θα το αγοράζατε;

Η κούκλα Φαίη, συνδύασε τα παπούτσια της με μακρύ shirt dress, και έδωσε έτσι εξτρά ύψος στη σιλουέτα της!

Μιλάμε φυσικά, για τις πλατφόρμες του σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα που έχουν γράψει την δική τους ιστορία!

Η τιμή στις συγκεκριμένες πλατφόρμες, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξεις, κυμαίνεται από 425 έως 475 ευρώ και μπορείς να τις θεωρήσεις ως ένα ζευγάρι παπούτσια που κάνει statement!

Φαίη Σκορδά: Έδωσε 475 ευρώ και πήρε το παπούτσι - έρωτα! Εσείς θα το αγοράζατε;

Φαίη Σκορδά: Με κολλητό γαλάζιο φιδίσιο μαγιό που έχει ξεπουλήσει ήδη!

Η Φαίη Σκορδά με κολλητό γαλάζιο φιδίσιο μαγιό που έχει ξεπουλήσει ήδη, έφερε καύσωνα με μια της εμφάνιση!

Η λαμπερή παρουσιάστρια, για μια ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ με μια επιλογή που μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει! Το animal print είναι η τάση του καλοκαιριού και η Φαίη Σκορδά το φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο!

Το φιδίσιο μαγιό της σε γαλάζιο, δένει με ζώνη στην μέση και αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της! Αξιοσημείωτο είναι ότι το κομμάτι έχει ξεπουλήσει ήδη, αν και μπορεί να φορεθεί μόνο από λίγες....

Φαίη Σκορδά: Με λευκό δίχτυ στα βράχια «ξυπνάει» άγρια ένστικτα!

Φαίη Σκορδά: Με κολλητό γαλάζιο φιδίσιο μαγιό που έχει ξεπουλήσει ήδη!