Βίκυ Καγιά: Καρέ καρέ η στιγμή της προετοιμασίας πριν ξεκινήσουν γύρισμα για το GNTM!

Είναι κούκλα!

Βίκυ Καγιά: Καρέ καρέ η στιγμή της προετοιμασίας πριν ξεκινήσουν γύρισμα για το GNTM!

Καρέ καρέ η στιγμή της προετοιμασίας της Βίκυς Καγιά, πριν ξεκινήσουν γύρισμα για το GNTM, το οποίο επιστρέφει στις οθόνες μας για δεύτερη χρονιά.

Το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας είναι έτοιμη και όπως βλέπουμε και από το trailer και η δεύτερη σεζόν θα είναι γεμάτης με "μάχες" για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Βίκυ Καγιά είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους τόσο για προσωπικές της στιγμές όσο και για τη δουλειά της.

Πριν λίγα λεπτά μοιράστηκε ένα βίντεο από την ώρα που ετοιμαζόταν για να ξεκινήσουν το γύρισμα για το GNTM.

Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι...μοντέλα! Οι φωτογραφίες τους είναι το "κάτι άλλο"!

Τα παιδιά της Βίκυς Καγιά είναι...μοντέλα, αφού οι φωτογραφίες τους είναι το "κάτι άλλο". Και η Μπιάνκα και ο μικρός Κάρολος είναι γλύκες.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο δεν σταματάει να τα φωτογραφίζει όταν περνάνε ξένοιαστες στιγμές μαζί.

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της.

Βίκυ Καγιά: Δεν φαντάζεστε πως περνάει τα βράδια στο σπίτι της!

Την Κυριακή την πέρασαν όλοι μαζί οικογενειακώς και η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τους.

Μάλιστα, τόσο η Μπιάνκα όσο και ο Κάρολος πόζαραν σαν μοντέλα, αφού όπως φαίνεται έχουν πάρει τα γονίδια της μαμάς του.

Βίκυ Καγιά παιδιά μοντέλα

Βίκυ Καγιά παιδιά μοντέλα

Βίκυ Καγιά παιδιά μοντέλα

Βίκυ Καγιά: Έπεσε ο ήλιος πάνω της και είδαμε το πραγματικό της πρόσωπο! Πώς είναι χωρίς φίλτρα;

Είδαμε το πραγματικό πρόσωπο της Βίκυς Καγιά, αφού έπεσε ο ήλιος πάνω της! Πώς είναι χωρίς φίλτρα η Βίκυ; Ιδού τα ντοκουμέντα....

Η Βίκυ, είναι μια από τις ελάχιστες Ελληνίδες που δεν έχει παρέμβει καθόλου στο πρόσωπό της! Δεν έχει κάνει καμία πλαστική, και μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν αυτό!

Βίκυ Καγιά: Πριν την νέα αρχή, πήρε τον σύζυγο και τα παιδιά και πήγαν παραλία! Φωτογραφίες αποκάλυψη!

Η ίδια, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, και ο ήλιος που έπεφτε πάνω της, μας τα έδειξε όλα! Όπως θα δείτε η Βίκυ έχει μικρές ρυτίδες έκφρασης - όπως όλες μας άλλωστε- και δεν φοβάται να το δείξει! Εμείς να πούμε απλά μπράβο της γιατί όχι μόνο δεν έχει επέμβει στο πρόσωπό της, αλλά δεν φοβάται να το δείξει κιόλας! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το απόλυτο λευκό παντελόνι και εμείς σου βρήκαμε παρόμοιο με 8 ευρώ!

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το απόλυτο λευκό παντελόνι και εμείς κάνοντας μια έρευνα σου βρήκαμε παρόμοιο με μόνο 8 ευρώ.

Το στιλ της παρουσιάστριας το λατρεύουμε, αφού επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν κάθε τύπο σώματος, αλλά και μάρκες που μπορεί να αγοράσει ο καθένας μας.

Κάνοντας scroll στο Instagram της είδαμε μια εμφάνιση της που μας άρεσε πολύ και συγκεκριμένα το παντελόνι που φορούσε. Είναι λευκό ψηλόμεσο και σε φαρδιά γραμμή.

Βίκυ Καγιά παντελόνι Zara

Θέλοντας να μάθουμε πόσο κοστίζει, είδαμε ότι είναι από τα Zara. Βέβαια, δεν το βρήκαμε, αφού λογικά θα εξαντλήθηκε. Όμως βρήκαμε παρόμοιο και είναι και σε έκπτωση.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες από premium ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση. Ξεβαμμένη όψη και κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Βίκυ Καγιά παντελόνι Zara

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ SLIMΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
7,99 EUR