Μπάγια Αντωνοπούλου: Η αποκάλυψη με μια φωτογραφία - «Σαν σήμερα πριν 12 χρόνια...»!

Η δική της εμπειρία από τις πανελλήνιες!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η αποκάλυψη με μια φωτογραφία - «Σαν σήμερα πριν 12 χρόνια...»!

Μια αποκάλυψη έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου με αφορμή την ανακοίνωση για τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Σαν σήμερα πριν 12 χρόνια...», είπε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια η οποία έχει περάσει από την "φάση" των πανελληνίων, μίλησε για την εμπειρία που είχε η ίδια πριν 12 χρόνια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την ηλικία των 18 ετών και έγραψε στην λεζάντα της:

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα - «Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι...»!

«Σαν σήμερα, πριν 12 χρόνια. Αγωνία μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα… κλάματα που δεν κατάφερα να περάσω εκεί που ήθελα… άρνηση να πάω σε δεύτερη επιλογή… Μέρες άσχημες, σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια, ένα κορίτσι χαμένο στη μελαγχολία και την απογοήτευση. Η Μπάγια του σήμερα σας λέει πως κατάφερε να βρει το δρόμο της, κυνήγησε το όνειρό της, τα κατάφερε κι ας απέτυχε στις πανελλαδικές. Στήλωσε τα πόδια και είπε θα τα καταφέρω. Μεγάλο μπράβο στα παιδιά που πετύχατε το στόχο σας. Ακόμα μεγαλύτερο σε εσάς που προσπαθήσατε και δεν τα καταφέρατε... Aξίζετε πολλά...Όταν ο δρόμος σου έχει εμπόδια, βρες έναν παράδρομο για να φτάσεις στον προορισμό σου… Η αποτυχία είναι μια παράκαμψη , ούτε το αδιέξοδο ,ούτε ο δρόμος…Απολαύστε την διαδρομή...θα τα καταφέρετε! (Στη φωτό το κορίτσι που σας έλεγα..)».

Μπάγια Αντωνοπούλου

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ για την Μπάγια Αντωνοπούλου! Πανηγυρική επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Το youweekly.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο απ' όλα ότι η γνωστή παρουσιάστρια μάζεψε τα πράγματα της κι έφυγε από τον σταθμό του Φαλήρου!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πριν λίγη ώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που ανακοινώνει την μεταγραφή της!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από ένα Instastory της πως τη νέα σεζόν θα την βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Onetv.

Έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία: «Καλή μας αρχή! @onetv.gr», ενώ ήταν χαμογελαστή στα στούντιο του Onetv.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόφαση "βόμβα"! Το νέο της επαγγελματικό βήμα και η επίσημη ανακοίνωση!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πήρε μια απόφαση βόμβα και ξεκινάει από την αρχή! Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα και έκανε την επίσημη ανακοίνωση!

Εκτός ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια; Όλη η αλήθεια!

Όχι, η Μπάγια παρά το γεγονός πως δεν περνάει καθόλου καλά στον ΣΚΑΙ αφού πλέον από θέση παρουσιάστριας πήρε την θέση της ρεπόρτερ και τρέχει κάθε μέρα έξω στο δρόμο, δεν θα φύγει από το κανάλι! (Αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε μάλιστα πως δεν πληρώνεται εκεί γιατί τους έχει παρακαλέσει να την κρατήσουν χωρίς λεφτά)...

Αλλά αποφάσισε να κάνει μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσει κάτι εντελώς δικό της!

Συγκεκριμένα, άνοιξε κανάλι στο Youtube, για να μοιράζεται διάφορα πράγματα με το... κοινό της και το ανακοίνωσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόφαση