Μαρία Μπακοδήμου: Βγήκε από την θάλασσα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν μπόρεσε να κρατηθεί!

Τι της έκανε;

Μαρία Μπακοδήμου: Βγήκε από την θάλασσα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν μπόρεσε να κρατηθεί!

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε μία φωτογραφία από την θάλασσα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν μπορούσε να κρατηθεί!

Η παρουσιάστρια έκανε τον πρώην σύζυγό της να "κλάψει" από τα γέλια!

Η Μαρία Μπακοδήμου πριν μερικές μας έδειξε πώς περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από την θάλασσα!

Η γνωστή παρουσιάστρια μάζεψε όπως ήταν λογικό χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια στο instagram, για τη συγκεκριμένη φωτογραφία!

Κρατηθείτε! Αυτή είναι η ηλικία του Δημήτρη Αργυρόπουλου! Αδιανόητο...

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν ήταν και ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Αργυρόπουλος, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις!

Ο Αργυρόπουλος, λοιπόν, σχολίασε: «Πολύ ωραία φωτό. Εσύ την τράβηξες», θέλοντας να την... τρολάρε και βάζοντας φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια, ενώ η Μαρία του απάντησε με τον ίδιο τρόπο!

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν μπόρεσε να κρατηθεί με την Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου: Η μαγευτική φωτογραφία από τις διακοπές της!

Την πιο μαγευτική φωτογραφία από τις διακοπές της δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα της.

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο Πήλιο μαζί με την Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Λεκάκη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου και πέρασαν όλοι μαζί υπέροχα.

Πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, ίσως την πιο μαγευτική φωτογραφία της από τον ποταμό Αχελώο.

Μαρία Μπακοδήμου: Πήγε μέχρι το Μεξικό για διακοπές και δεν πάει το μυαλό σας με ποιον ηθοποιό συναντήθηκε τυχαία!

Στην λεζάντα της έγραψε όσα την εντυπωσίασαν:

«Καλή εβδομάδα!! Είμαι εδω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια της Ελλάδας. Οι εκβολές του Αχελώου στο Ιόνιο, εκτός από υπέροχες παραλίες σχηματίζουν ένα δέλτα που έχει χαρακτηριστεί σαν ένας απο τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Μεσογείου. Εδώ συναντάς άγρια άλογα, αμμονησίδες και σπάνια είδη πουλιών που βρίσκουν εδώ καταφύγιο για το χειμώνα. Εδώ συναντάς ακόμα και ίχνη των πολιτισμών – που δραστηριοποιήθηκαν στις κοίτες του – όπως συντρίμμια κάστρων, πλακόστρωτα μονοπάτια, τοξοτές γέφυρες κα. Είναι σπουδαία περιοχή να την επισκεφτείς και να την προστατεύεις GR».

undefined

Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία που έκανε την αποκάλυψη για το σώμα της...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την αποκάλυψη για το σώμα της και πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε.

Η παρουσιάστρια, έχει κορμάρα και η πόζα της με μαγιό και κιμονό το απέδειξε!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μαρία Μπακοδήμου: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη! Η φωτογραφία ντοκουμέντο...

Η παρουσιάστρια, πόζαρε στο φακό με μαύρο μαγιό και κιμονό και μας αποκάλυψε τους... κοιλιακούς φέτες που διατηρεί. Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή!

Μαρία Μπακοδήμου σώμα με μαγιό

Μαρία Μπακοδήμου: «Κόβει» ανάσες με το ψηλόμεσο μαγιό της! Οι βουτιές για... βραβείο!

Η Μαρία Μπακοδήμου «κόβει» ανάσες με το ψηλόμεσο μαγιό της και οι βουτιές της είναι για... βραβείο! Όλες οι εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις!

Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram καλοκαιρινά στιγμιότυπα από τις διακοπές της και οι χρήστες ενθουσιάζονται.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε μαζί μας μια υπέροχη υποβρύχια φωτογραφία την ώρα που κολυμπάει στα σμαραγδένια νερά των Μικρών Κυκλάδων και εντυπωσιάζει χωρίς φίλτρα!

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας.

Η σιλουέτα της απέσπασε θετικά σχόλια από τους χρήστες του Instagram οι οποίοι την παρομοίασαν με γοργόνα.

Μαρία Μπακοδήμου: «Κόβει» ανάσες με το ψηλόμεσο μαγιό της! Οι βουτιές για... βραβείο!