Μέγκι Ντρίο: To παράπονό της από τους άντρες! "Δεν έχω ανάγκη από απλό σ3ξ"

Τι είπε για την προσωπική της ζωή;

Μέγκι Ντρίο: To παράπονό της από τους άντρες!

Η πρώην παίκτρια του GNΤΜ Μέγκι Ντρίο μίλησε για το παράπονο που έχει από τους άνδρες, ενώ αναφέρθηκε και στο σ3ξ που δεν έχει ανάγκη!

Αποκαλυπτική η συνέντευξη της Μέγκι Ντρίο!

Τη γνωρίσαμε μέσω του GNTM και η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε πράγματα για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο, στη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου!

Εσύ έχεις κάνει, μέχρι σήμερα, σωστές επιλογές στην προσωπική σου ζωή;
Όχι, έχω κάνει πολλά λάθη. Γι’ αυτό κι έμεινα στάσιμη στα προσωπικά μου. Στην τελευταία μου σχέση, η οποία ήταν πονεμένη, και τελείωσε, κατάλαβα ότι δεν πρέπει να χάνεις χρόνο. Όταν ερωτεύομαι, τα δίνω όλα. Δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια. Είμαι σοβαρός άνθρωπος. Όμως, κατάλαβα ότι δεν μπορεί να χτίζεις ταυτόχρονα και την προσωπική σου ζωή και την επαγγελματική. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Δεν είμαι της άποψης ότι η γυναίκα κάνει ό,τι θέλει και ότι ο άντρας θα τρέχει από πίσω της.

Μέγκι Ντρίο: Άδειασε δημοσίως την Ραμόνα! «Το έκανε για δημοσιότητα!» (Βίντεο)

Σήμερα, όμως, υπάρχει ισορροπία. Και οι γυναίκες εργάζονται, είναι αυτόνομες και ανεξάρτητες…
Ναι, να υπάρχει ισορροπία, αλλά εγώ θα ήθελα ο άντρας να έχει το πάνω χέρι.

Λίγο οπισθοδρομικό δεν είναι αυτό;
Είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα. Να την κάνει την καριέρα της μία γυναίκα, αλλά να κοιτάξει και το σπίτι της. Κάποτε, στην εποχή των γονιών και των παππούδων μας, οι σχέσεις κρατούσαν περισσότερο. Σήμερα, οι γυναίκες έχουν πάρει αέρα κι έχουν χάσει τον ρόλο της μαμάς. Έχω δει παιδάκια που δεν μεγαλώνουν σωστά. Έχω παράδειγμα στην πολυκατοικία μου, που το μωρό έκλαιγε όλη τη νύχτα και η μάνα του ήταν έξω κι έπινε ποτά. Αυτό δεν το δέχομαι! Γιατί έκανες μωρό; Κι επίσης, στη σημερινή εποχή, έχει χαθεί το φλερτ και η γυναίκα έγινε πια ο «κυνηγός». Έχουν χαθεί οι παραδόσεις. Δεν είμαι ευτυχισμένη που γεννήθηκα σε αυτή την εποχή. Αν είχα γεννηθεί πιο παλιά, θα ήταν καλύτερα για μένα.

Δηλαδή, εσύ δεν έτυχε ποτέ να κυνηγήσεις κάποιον άντρα; Να είσαι εκείνη που θα κάνει το πρώτο βήμα;
Να σου απαντήσω ειλικρινά; Σχεδόν πάντα εγώ το έκανα! Δεν είχα ποτέ έναν άντρα που να έρθει να μου δώσει ένα λουλούδι. Βασικά, έχω να πάρω λουλούδια από άντρα ή να δεχτώ μία ωραία κίνηση, πάνω από τρία χρόνια. Πλέον, βιώνω αυτό το πρόβλημα. Η νέα γενιά των ανδρών δεν είναι gentlemen. Δεν ξέρουν πώς να φερθούν σε ένα θηλυκό. Μία γυναίκα δεν την εκτιμάς μόνο όταν της δίνεις τα Louis Vuitton ή κάνοντας μαζί της βόλτες με τα σκάφη. Έλα να την πάρεις μία βόλτα και πρόσφερέ της ένα λουλούδι! Τι πιο απλό! Στην εποχή της μάνας μου δεν υπήρχαν τα τζιπ, που ερχόταν να σε πάρει ο άλλος κι εσύ να πουλήσεις μούρη. Άσε που τα κινητά και οι τεχνολογία, κατέστρεψαν τις σχέσεις μας.

Με ποιον τρόπο;
Κατέστρεψαν τη σχέση μεταξύ θηλυκού και αρσενικού. Οι άντρες έχασαν την αρσενικότητά τους. Πρόσφατα, που ήμουν έξω, με κοίταζε όλο το βράδυ ένα παιδί. Ωραίος ήταν. Πρόσεξε τώρα, καταλάβαινα ότι με γούσταρε, ότι με ήθελε, αλλά, ρε φίλε, δεν έκανε ούτε μία κίνηση. Δεν βρήκε το θάρρος να έρθει να μου μιλήσει. Δεν το τόλμησε. Την επόμενη ημέρα με βρήκε στα social και μου έστειλε μήνυμα.

Τι του είπες;
Τι να του πω; Είχα ξενερώσει ήδη. Ακόμη και προοπτική να είχα μαζί του, το ότι δεν τόλμησε να έρθει να μου πει κάτι, με έκανε να ξενερώσω. «Βρε αγάπη μου, δεν μπορείς να αρθρώσεις ούτε ένα “γεια”; Τώρα, τι να σκεφτώ για σένα;», έτσι του είπα.

Επομένως, σε φλερτάρουν μόνο μέσω social, και όχι από κοντά. Έτσι δεν είναι;
Μόνο, μόνο. Μέσω των social γίνονται όλα πια. Από κοντά δεν με προσεγγίζουν. Έχω απογοητευτεί από άντρες, επίσης, που έδειχναν ότι έχουν αξίες, αλλά στην πορεία ήταν φοβητσιάρηδες. Μου είπαν ότι «η διασημότητά σου, μας φοβίζει». Ok, τι να πω τώρα; Εγώ κρατώ προφυλαγμένη την προσωπική μου ζωή – άσχετα με τις δηλώσεις που είχα κάνει για το σεξ, επειδή τα λέω όλα ντόμπρα. Αν δεν έχω βρει το ταίρι μου, δεν έχω ανάγκη από σεξουαλική επαφή.

Αυτό είχες πει;
Ναι. Και το πιστεύω. Δεν μου λείπει το σεξ, έτσι απλά σαν πράξη. Μου λείπει να το κάνω, ενώ είμαι ερωτευμένη με κάποιον. Διαφωνώ, επίσης, με το να πηγαίνει μία γυναίκα με πολλούς άντρες. Γιατί να αναλώνεται τόσο πολύ; Πλέον, με χαλάει που όλες έχουν πάει με όλους. Όπως θα με ξενέρωνε κι ένας άντρας που έχει πάρει ό,τι κινείται.

Την απιστία τη συγχωρείς;
Όχι, γι’ αυτό και χώρισα από την προηγούμενή μου σχέση που κράτησε τρία χρόνια. Του είχα συγχωρέσει το ότι φλέρταρε στα μηνύματα με μια κοπέλα. Το είχαμε συζητήσει και μετά το προσπέρασα. Μετά, όμως, έμαθα ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει κι αυτός έβγαινε ήδη με άλλη, ενώ εγώ δούλευα στο εξωτερικό. Κυνηγούσα το όνειρό μου κι εκείνος δεν με στήριξε σε αυτήν μου την προσπάθεια! Και οι γυναίκες που συγχωρούν την απιστία, ξέρεις γιατί το κάνουν; Γιατί έχουν την ανάγκη των χρημάτων. Επειδή δεν είναι επιτυχημένες. Θωρώ ότι οι γυναίκες που είναι επιτυχημένες είναι λίγες. Οι υπόλοιπες δεν κάνουν κάτι στη ζωή τους. Θα βρουν να στηριχτούν σε μία πλάτη και θα μείνουν μόνο και μόνο για να προχωρήσει έτσι το μέλλον τους. Ουσιαστικά συντηρούνται από τους άντρες τους. Τώρα αυτός ο άντρας, πώς θα σεβαστεί αυτή τη γυναίκα; Δεν υπάρχει το «είμαι ερωτευμένος», υπάρχουν άλλα πράγματα πια.

Μέγκι Ντρίο: Πόζαρε με μαγιό στην τουαλέτα και ανεβάζει την θερμοκρασία!

Η Μέγκι Ντρίο πόζαρε με μικροσκοπικό μαγιό μέσα στην τουαλέτα και ανέβασε την θερμοκρασία με το σώμα "λαμπάδα" που έχει.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM διανύει μια πολύ όμορφο περίοδο στη ζωή του και βλέπει τα επαγγελματικά του να έχουν άνοδο.

Μάλιστα, θα αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας σε εκπομπή του Open tv.

Πριν από λίγη ώρα μοιράστηκε στο Instagram της μια άκρως sexy φωτογραφία της μέσα από το μπάνιο και κόλασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, πόζαρε με μικροσκοπικό μπικίνι και ανέβασε την θερμοκρασία με το καλλίγραμμο σώμα της.

Μέγκι Ντρίο σώμα

Μέγκι Ντρίο: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την πίσω όψη της! Προκάλεσε «σεισμό» με το κορμί της!

Η Μέγκι Ντρίο ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την πίσω όψη της! Προκάλεσε «σεισμό» με το κορμί της!

Το όμορφο μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star, GNTM και απασχολεί τα media χάρη στον εκρηκτικό χαρακτήρα της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της και την προσωπική της ζωή.

Αυτήν την φορά όμως δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και προκάλεσε «σεισμό», αφού ποζάρει με το μαγιό της και μας δείχνει την πίσω όψη της!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μέγκι Ντρίο: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την πίσω όψη της! Προκάλεσε «σεισμό» με το κορμί της!

Μέγκι Ντρίο: «Άνοιξε πυρ» κατά της Ραμόνας Βλαντή! «Θα με πει και Άλιεν...»! (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο άνοιξε πυρ κατά της Ραμόνας Βλαντή! «Θα με πει και Άλιεν...»!

Το μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR, το GNTM!

Η ίδια σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OpenTv και συγκεκριμένα στο «Καλοκαίρι #not», αναφέρθηκε στην κόντρα της με την Ραμόνα Βλαντή και όλα όσα είπε για την Μέγκι Ντρίο.

«Συζητήθηκα πάρα πολύ από τον Νίκο Μουτσινά, έχει παραγίνει...»

Συγκεκριμένα είπε:

«Ραμόνα κοίταξε λίγο. Έκανα photoshop γλυκιά μου. Χρησιμοποίησα φίλτρα του Instagram, photoshop δεν χρειάζεται, το βλέπεις κι εσύ. Δεν την έχω δει ποτέ, δεν έχουμε πει γεια ποτέ, δεν με ξέρει, δεν την ξέρω. Αν με δει μπροστά της τι θα μου πει; Θα έχει το πρόσωπο να έρθει να μου μιλήσει, που είμαι και Alien;».

Δείτε το σχετικό βίντεο: