Γιος πασίγνωστου μπασκετμπολίστα φόρεσε μίνι φούστα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις σε δημόσια εμφάνιση!

Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Γιος πασίγνωστου μπασκετμπολίστα φόρεσε μίνι φούστα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις σε δημόσια εμφάνιση!

Γιος πασίγνωστου μπασκετμπολίστα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Ο φακός τον απαθανάτισε να φοράει μίνι φούστα.

Τολμά να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις, αφού αυτό το look καθιέρωσε από την ηλικία των 20 ετών, όταν τον είχαν καταγράψει σε βίντεο να περπατά χέρι χέρι με άλλο αγόρι και από τότε έχει πει στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Τότε ο πατέρα τους είχε σπεύσει να τον υποστηρίξει λέγοντας «Του είπα πως τον αγαπώ και πως θα τον υποστηρίζω ότι και αν κάνει και ότι και αν θέλει».

Συγκλονίζει γνωστός μπασκετμπολίστας! Μένει στους δρόμους, χωρίς λεφτά!

Ο λόγος για τον γιο του Magic Johnson, EJ, ο οποίο μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει ασχολήθηκε ενεργά με τον ακτιβισμό και θέλει να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα.

Photos: startraks/visualhellas

 πασίγνωστου μπασκετμπολίστα μίνι φούστα

Σκάνδαλο με πασίγνωστο μπασκετμπολίστα! Απείλησε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του!

Σκάνδαλο επικρατεί με πασίγνωστο μπασκετμπολίστα. Απείλησε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του και υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο.

Όπως έκανε γνωστό με ένα ηχητικό το ΤΜΖ ο παίκτης του NBA όταν άκουσε την μητέρα του παιδιού του να αρνείται να του τον δώσει έγινε έξαλλος.

Την στο τηλέφωνο και της ζητούσε να φέρει στην εκκλησία τον 7χρονο γιο τους. «Θα σε ρωτήσω άλλη μία φορά πριν περάσω σε άλλο επίπεδο: Μπορώ να έχω τον γιο μου, σε παρακαλώ;», είπε αρχικά σε όχι και τόσο ήρεμο ύφος. Όταν του απάντησε «όχι» και ο ίδιος της είπε: «θα φυτρώσω μία σφαίρα στο γαμ...νο κεφάλι σου» με την ίδια να του κλείνει το τηλέφωνο.

Σκάνδαλο στον αθλητισμό! Κορυφαίος Ολυμπιονίκης συνελήφθη για ερωτική παρενόχληση!

Ο λόγος για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απασχολήσει τα Μέσα με το συγκεκριμένο θέμα.

undefined

Πασίγνωστος αθλητής σε μεγάλο σκάνδαλο με στριπτιζέζ!

Πασίγνωστος αθλητής έχει μπλέξει σε μεγάλο σκάνδαλο με στριπτιζέζ και ξέσπασε σάλος με την υπόθεση!

Ο αθλητής κατηγορείται για επίθεση!

Ο λόγος για τον Αμερικανό πρωταθλητή ελαφρών βαρών Τζον Τζόουνς, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση με κεφαλοκλείδωμα σε στριπτιζέζ στο Νέο Μεξικό!

Θρήνος! Θρυλικός πυγμάχος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο!

Μια σερβιτόρα κατηγορεί τον Τζόουνς πως της επιτέθηκε με κεφαλοκλείδωμα σε ένα στριπ κλαμπ τον Απρίλιο και εκείνος αρνείται τις κατηγορίες!

Ο γνωστός παλαιστής πλήρωσε ήδη εγγύηση 300 δολαρίων στο δικαστήριο του Αλμπουκέρκι, με τον δικηγόρο του να λέει ότι οι κατηγορίες είναι «ψέματα».

Πασίγνωστος αθλητής σε μεγάλο σκάνδαλο με στριπτιζέζ!