Ελεονώρα Μελέτη: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια! "Έσκασε" έτσι ξαφνικά...

Τι συνέβη;

Ελεονώρα Μελέτη: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη και η αλήθεια είναι πως "έσκασε" έτσι ξαφνικά το ότι δεν επιστρέφει μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο!

Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο τιμόνι της πρωινής ζώνης στον «Δρόμο 89.8». Μαζί της θα είναι ο Νικόλας Ράπτης που αποτελεί μεταγραφή από τον «Music 89.2» όπου παρουσίαζε πρωινό magazino με την Λάουρα Νάργες.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha επιστρέφει στον ραδιοσταθμό για δεύτερη «θητεία», μετά το πρώτο πέρασμά της από τη συχνότητα πριν 7 χρόνια. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε μείνει εκτός ραδιοφώνου αφού έκανε εκπομπή και στον «Party».

Ελεονώρα Μελέτη: Με τρέιλερ βγαλμένο από παραμύθι ανακοίνωσε αλλαγές στην εκπομπή της!

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα του νεανικού σταθμού του Star δε θα έχει και πολλές αλλαγές.

Στη ζώνη 10-1 θα παραμείνει η Ράνια Αντωνάκη. Η ραδιοφωνική παραγωγή πήρε τη θέση της Μαργαρίτας Λοΐζου που αποχώρησε για να αναλάβει πόστο στον Ρυθμό 9.49

Το πρόγραμμα του σταθμού:

06.00 – 08.00 Πέτρος Πολυχρονίδης

08.00 – 10.00 Νικόλας Ράπτης / Ελεονώρα Μελέτη

10.00 – 13.00 Ράνια Αντωνάκη

13.00 – 16.00 Βασίλης Λιάτσος

16.00 – 19.00 Βασίλης Φορτούνης

19.00 – 21.00 Ράνια Τραγόμαλλου

Ελεονώρα Μελέτη: Έριξε την "βόμβα" για το εξώδικο της Χριστοπούλου! «Δεν κάνω ποτέ διάλογο...»!

Έριξε την βόμβα της η Ελεονώρα Μελέτη μετά το εξώδικο που έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου στον Alpha μετά την συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση, στην εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα».

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της είχε αναφερθεί στο διαζύγιο τους, κάτι που έφερε την αντίδραση της, διαψεύδοντας τις αναφορές του για εκείνη σχετικά με τον χωρισμό τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε για πρώτη φορά θέση για το εξώδικο, μιλώντας στο περιοδικό Gala και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στεναχωρήθηκες με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου;

Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό.

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόσωπό της δίχως μακιγιάζ! Η μεγάλη αποκάλυψη!

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη και μας έδειξε το πρόσωπό της δίχως μακιγιάζ!

Η παρουσιάστρια ανέβασε τη φωτογραφία, η οποία πήρε χιλιάδες likes από τους followers στο instagram!

Μία φωτογραφία έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη στο instagram, το απόγευμα του Σαββάτου (6/7).

Η παρουσιάστρια τράβηξε το πρόσωπό της, το οποίο δεν είχε ίχνος μακιγιάζ ή κάποιου φίλτρου κάνοντας την μεγάλη αποκάλυψη!

«Μ’ αρέσει το φως του ηλίου αυτή τη χρυσή ώρα. Είναι το καλύτερο φίλτρο. Καίει τα πάντα. Εξαφανίζει τις πανάδες μου, που με κάνουν να έχω μια ολόκληρη ήπειρο στο κούτελο κ μουστάκι κολοκοτρωνέικο. Με δείχνει κ λίγο μικρότερη. Πάντως για 40 δε με κάνεις. Να τα λέμε κ αυτά. Απολαύστε τη μέρα σας κ αύριο στις κάλπες!», ήταν το μήνυμά της!

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόσωπό της δίχως μακιγιάζ! Η μεγάλη αποκάλυψη!

Η αλήθεια είναι πως εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο όμορφη ήταν στη συγκεκριμένη φωτογραφία! Θυμάστε τον χωρισμό που είχε κάνει τη διαφορά για την παρουσιάστρια;

"Πάγωσε" η Ελεονώρα Μελέτη! «Ο σύντροφός μου με εγκατέλειψε όταν έμαθε πως έχω καρκίνο...» (Βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη "πάγωσε" μόλις άκουσε πως ο σύντροφος καλεσμένης της την εγκατέλειψε όταν έμαθε για τον καρκίνο!

Η παρουσιάστρια του «Μετά τα μεσάνυχτα» στον AlphaTV δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Στη χθεσινή (2/7) εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη καλεσμένη ήταν η Μαρία Σατραζέμη, η οποία έχει γίνει γνωστή μέσα από πολλές διαφημίσεις.

Μίλώντας για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως ο σύντροφός της την είχε εγκαταλείψει μόλις έμαθε ότι είχε καρκίνο!

Συγκεκριμένα είπε στα Μετά τα μεσάνυχτα: «Είχα δύσκολο καρκίνο, επιθετικό, μεταστατικό, στάδιο 3. Αυτός ο όγκος άρχισε να μεγαλώνει όσο περνούσε ο καιρός.

Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπαθα σοκ. Χρειάστηκα χρόνο για να το συλλάβω. Εκείνο το διάστημα είχα μία σχέση 5 ετών. Στην αρχή ήταν σοκ και για αυτόν. Δε το διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά. Δεν τα κατάφερε να μείνει μαζί μου. Με εγκατέλειψε αμέσως μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο. Δεν τον κατηγορώ.

Σε ένα τσακωμό με το σύντροφο μου, μου είπε ότι θέλει γυναίκα δίπλα του που να έχει στήθος. Ήταν αρκετά πειστικό επιχείρημα. Με πείραξε πολύ. Με πλήγωσε πολύ. Όταν χάνεις το στήθος σου το πρώτο που χάνεις είναι το σύμβολο της θηλυκότητάς σου. Και μετά χάνεις και τον σύντροφό σου. Βλακεία για το τώρα έχω πολύ καλύτερο στήθος, αν είχε μείνει. Η διπλή μαστεκτομή ήταν μονόδρομος.

Η διπλή μαστεκτομή είναι δύσκολη σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, νιώθεις άφυλος. Ο καρκίνος με έκανε να θέλω να ζήσω και μάλιστα να ζήσω καλά! Με την μαστεκτομή φοβόμουν την απόρριψη από το άλλο φύλο. Για πολύ καιρό δεν έβγαζα την μπλούζα μου στο κρεβάτι για να μην καταλάβει ο άλλος ότι δεν έχω στήθος. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους συντρόφους μου γιατί τώρα καταλαβαίνω ότι πέρασαν δύσκολα και αυτοί». Ο χωρισμός που είχε κάνει τη μεγάλη διαφορά για την Ελεονώρα Μελέτη!

Δείτε το βίντεο