Μπάγια Αντωνοπούλου: Ποζάρει ημίγυμνη μπροστά στον σύντροφό της!

H φωτογραφία που "έριξε"¨το instagram!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ποζάρει ημίγυμνη μπροστά στον σύντροφό της!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πόζαρε ημίγυμνη μπροστά στον σύντροφό της! Η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο instagram γέμισε από likes!

Οι διακοπές τους στη Νάξο και οι όμορφες στιγμές του ζευγαριού!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου περνάει τις διακοπές της στη Νάξο και σήμερα ανέβασε μία σ3ξι φωτογραφία από την παραλία!

Η παρουσιάστρια ποζάρει ημίγυμνη μπροστά από τον αγαπημένο της Άκη Δρούγκα, ο οποίος την φωτογραφίζει!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Για μπάνιο στην Κόρινθο! Αρετουσάριστο το κορμί της!

Όπως ήταν λογικό η φωτογραφία έκανε πάταγο!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Χαμογελά στο πλευρό του συντρόφου της! Έκαναν το επόμενο βήμα!

Χαμογελά στο πλευρό του συντρόφου της η Μπάγια Αντωνοπούλου. Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και είναι πολύ ερωτευμένο.

Τα τελευταία δυο χρόνια η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Άκη Δρούγκα, ο οποίο ήταν και εκείνος που την στήριξε περισσότερο όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το δημοσίευμα, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο σύντροφός της πήραν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Ο σύντροφός μου με στηρίζει όποια απόφαση και να πάρω, μου έχει εμπιστοσύνη για τη μετέπειτα πορεία μου. Μου είπε πως για να πάρω αυτή την απόφαση, αυτό είναι και το σωστό και πως θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή. Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο, ο οποίος με στηρίζει απόλυτα», είχε δηλώσει η γνωστή δημοσιογράφος σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ για την Μπάγια Αντωνοπούλου! Πανηγυρική επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Το youweekly.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο απ' όλα ότι η γνωστή παρουσιάστρια μάζεψε τα πράγματα της κι έφυγε από τον σταθμό του Φαλήρου!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πριν λίγη ώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που ανακοινώνει την μεταγραφή της!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από ένα Instastory της πως τη νέα σεζόν θα την βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Onetv.

Έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία: «Καλή μας αρχή! @onetv.gr», ενώ ήταν χαμογελαστή στα στούντιο του Onetv.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόφαση "βόμβα"! Το νέο της επαγγελματικό βήμα και η επίσημη ανακοίνωση!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πήρε μια απόφαση βόμβα και ξεκινάει από την αρχή! Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα και έκανε την επίσημη ανακοίνωση!

Εκτός ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια; Όλη η αλήθεια!

Όχι, η Μπάγια παρά το γεγονός πως δεν περνάει καθόλου καλά στον ΣΚΑΙ αφού πλέον από θέση παρουσιάστριας πήρε την θέση της ρεπόρτερ και τρέχει κάθε μέρα έξω στο δρόμο, δεν θα φύγει από το κανάλι! (Αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε μάλιστα πως δεν πληρώνεται εκεί γιατί τους έχει παρακαλέσει να την κρατήσουν χωρίς λεφτά)...

Αλλά αποφάσισε να κάνει μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσει κάτι εντελώς δικό της!

Συγκεκριμένα, άνοιξε κανάλι στο Youtube, για να μοιράζεται διάφορα πράγματα με το... κοινό της και το ανακοίνωσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόφαση

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ευχάριστα νέα! Η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα!

Ευχάριστα νέα για την Μπάγια Αντωνοπούλου, καθώς η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα και το ανακοίνωσε!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ γέμισε με χαμόγελο για τη νέα ζωή που έρχεται!

Με μήνυμά της στο instagram η Μπάγια Αντωνοπούλου μας ενημέρωσε πως φέτος δεν θα κάνει διακοπές, αλλά αυτό θα είναι για καλό λόγο!

Συγκεκριμένα η Μπάγια αλλάζει σπίτι και η μετακόμιση θα την κρατήσει στην Αθήνα. Αυτό βέβαια δεν την στεναχωρεί καθόλου, καθώς όπως γράφει η ίδια μπορεί πλέον να κάνει νέα όνειρα για το μέλλον!

«Φωτογραφία διακοπών... Από πέρυσι γιατί φέτος δεν προβλέπεται... Φέτος το ταξίδι μου είναι αλλαγή σπιτιού... μετακόμιση σε μια νέα ζωή και όσοι το έχετε κάνει ξέρετε... καλοκαίρι στην Αθήνα λοιπόν, ανάμεσα σε κούτες και έπιπλα να πηγαινοέρχονται, αγκαλιά με χαμόγελα και όνειρα για το μέλλον...», ανέφερε στην ανάρτησή της!

Δείτε την!