Σάκης Τανιμανίδης: Η περιπέτειά του με την τροχαία! Το μήνυμά του παρουσιαστή! (Βίντεο)

Δεν το πίστευε!

Σάκης Τανιμανίδης: Η περιπέτειά του με την τροχαία! Το μήνυμά του παρουσιαστή! (Βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μία περιπέτεια με την τροχαία, με τον παρουσιαστή να στέλνει το μήνυμά του!

Τι συνέβη και θέλησε να μιλήσει για το γεγονός;

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο Μοναστηράκι για να γευματίσει με καλό του φίλο και είχε μία... άτυχη στιγμή. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, όταν πήγε να παρκάρει τη μηχανή του στην Ερμού, ένας αστυνομικός τον συμβούλεψε να μην αφήσει τη μηχανή του εκεί αλλά να την πάει πιο πέρα για να μη φάει κλήση. Όμως ο παρουσιαστής, με το που γύρισε να πάρει την μοτοσυκλέτα του είδε έκπληκτος ότι τελικά τον είχε γράψει η δημοτική αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα.

«Καλημέρα, ακούστε ιστοριούλα να γελάσετε! Ήρθα στο κέντρο να φάω πρωινό με έναν φίλο μου και πήγα να παρκάρω κάπου την μηχανή μου. Εκεί τυχαίνει να είναι ένας αστυνομικός και μου είπε να μην την αφήσω εκεί γιατί θα σε γράψουν… Λέω που να την αφήσω αγαπημένε μου αστυνομικέ; Άστη εκεί μου λέει… Αχ λέω σας ευχαριστώ… Την αφήνω να πάω να φάω, επιστρέφω μετά από μία ώρα… Και βλέπω πάνω στη μηχανή, αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης, δείχνοντας την κλήση!

Σάκης Τανιμανίδης: Ετοιμάζεται για εκπομπή που θα σαρώσει! Ο διπλός ρόλος στον ΣΚΑΙ!

Χριστίνα Μπόμπα: Με κόκκινο φόρεμα στον γάμο του αδερφού του Σάκη Τανιμανίδη! Την κοιτούσαν όλοι!

Η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίστηκε στον γάμο του αδερφού του Σάκη Τανιμανίδη με κόκκινο φόρεμα και την κοιτούσαν όλοι!

Ήταν το κάτι άλλο και όπως είναι λογικό έκλεψε όλες τις εντυπώσεις!

Γάμος για την οικογένεια Τανιμανίδη, καθώς χθες στη Βούλα παντρεύτηκε ο αδερφός του Σάκη, Παναγιώτης!

Η Χριστίνα Μπόμπα όμως ήταν εκείνη που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και ήταν λογικό!

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτά είναι τα μυστικά της για αψεγάδιαστο κορμί!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη εμφανίστηκε με ένα απίθανο κατακόκκινο φόρεμα και όλοι την κοιτούσαν! Πώς να πάρεις εξάλλου τα μάτια από πάνω της;

Δείτε την!

To κόκκινο φόρεμα της ΜπόμπαTo κόκκινο φόρεμα της ΜπόμπαTo κόκκινο φόρεμα της Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης: Τα τρυφερά λόγια για την Χριστίνα Μπόμπα και η ρομαντική φωτογραφία από το ταξίδι τους!

Μερικά τρυφερά λόγια για την επέτειο του γάμου του με την Χριστίνα Μπόμπα έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης. Η ρομαντική φωτογραφία τους από το ταξίδι είναι εντυπωσιακή.

Το ζευγάρι έκλεισε ένα χρόνο έγγαμου βίου και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα,το γιορτάζουν με τον πιο απίστευτο τρόπο, αφού πραγματοποίησαν ένα όμορφο ταξίδι στην Καππαδοκία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και πριν από λίγο, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

«Πέρασε ένας χρόνος και εντυπωσιάζομαι ακόμα με το πόσο τυχερός είμαι που με παντρεύτηκες. Το χαμόγελό σου… ο λόγος για να χαμογελάω! Σ’ αγαπώ!»

Με την σειρά της και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε την πιο μαγευτική φωτογραφία από το ταξίδι τους στην οποία έγραψε: «Η ζωή μαζί σου βγαλμένη από παραμύθι. Σ’ αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο! Χρόνια μας πολλά!»

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε «γουρουνιά» αλλά εμείς κοιτάγαμε το μονόπετρο της! Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Η Χριστίνα Μπόμπα φάνηκε να έκανε μια μικρή... «γουρουνιά», αλλά εμείς δεν σταθήκαμε εκεί! Κοιτάγαμε το μονόπετρο της άφωνοι και είμαστε σίγουροι πως θα σας πέσει το σαγόνι!

Η πανέμορφη Χριστίνα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη και την παρέα τους.

Φαίνεται πως απολαμβάνουν το φαγητό χωρίς τύψεις και ενοχές, αφού γνωρίζουμε πως μετά θα «καψουν» τις θερμίδες στο γυμναστήριο.

Έτσι η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory, που μας έδειχνε να απολαμβάνει πίτσα.

Χριστίνα Μπόμπα: Στην παραλία με λευκό μαγιό μετά τις φήμες πως είναι έγκυος για πρώτη φορά!

Εμείς όμως δε μείναμε για πολύ στη λαχταριστή πίστα που έτρωγε, καθώς το βλέμμα μας πήγε στο μονόπετρο του γάμου της. Είναι εντυπωσιακό και μας άφησε άφωνους.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε «γουρουνιά» αλλά εμείς κοιτάγαμε το μονόπετρο της! Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Χριστίνα Μπόμπα: Διακοπές μόνο για κορίτσια! Που βρέθηκε χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη;

Διακοπές μόνο για κορίτσια κάνει η Χριστίνα Μπόμπα. Που βρέθηκε χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη;

Η ίδια άφησε για λίγο μόνο του στο σπίτι τον παρουσιαστή, απολαμβάνει μερικές girls day και οι φωτογραφίες τους από το ταξίδι είναι εντυπωσιακές.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα μετά τις διακοπές στα Καμμένα Βούρλα, πήρε την απόφαση μαζί με τις κολλητές της, ανάμεσα τους και η Κλέλια Ανδριολάτου, να πάνε για μερικές ημέρες στην Πάρο για να χαλαρώσουν και να κάνουν τις βουτιές τους.

Μάλιστα, δεν σταματάει να μοιράζεται φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα: Το σχόλιο στην φωτογραφία που έφερε την αντίδραση του Τανιμανίδη!

Το σχόλιο στην φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τον σύζυγό της, έφερε την αντίδραση του Τανιμανίδη η οποία ήταν χιουμοριστική.

Το ζευγάρι μετά το γάμο του περνάει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρι της showbiz και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.

Τις τελευταίες ώρες μαζί με τις φίλες της η Χριστίνα Μπόμπα πήγε στην Πάρο για να περάσουν μερικές ημέρες μόνο για κορίτσια. Ωστόσο, θέλησε να πει δημόσια στον Σάκη Τανιμανίδη ότι της λείπει.

Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο κοινές τους φωτογραφίες από την παιδική χαρά με τον Σάκη Τανιμανίδη να αντιδρά σχολιάζοντας «Εναλλακτικός τίλος: Η ημέρα μου με τον 15χρονο σύζυγο μου».

Χριστίνα Μπόμπα Τανιμανίδης φωτογραφία