Bill Σαντριάς: "Έκραξε" Ζένια και Κατερίνα! "Γελάει το πανελλήνιο! Είναι διπροσωπία"

Τις "δίκασε"!

Bill Σαντριάς:

Ο Βill Σαντριάς "έκραξε" την Ζένια και την Κατερίνα, τις πρώην του συμπαίκτρια στο Power of Love κάνοντας λόγο για διπροσωπία!

Τι τον ενόχλησε και πώς ξεκίνησε η συζήτηση για τις δύο κοπέλες;

Ο Bill Σαντριάς δέχθηκε ερωτήσεις στο instagram από τους followers και ένας απ΄ αυτούς του ζήτησε να σχολιάσει την Ζένια και την Κατερίνα, οι οποίες έχουν γίνει φίλες και κάνουν παρέα.

Η απάντησή του ήταν... αφοπλιστική: «Καλά έκαναν και τα βρήκαν..αλλά γελάει το πανελλήνιο. Εγώ το θεωρώ διπροσωπία αυτό. Όταν κάποια την κατηγορείς για τόσα και ξαφνικά διακοπάρετε μαζί. Και για την μια και για την άλλη λέω!».

Power of Love: Απίστευτη αλλαγή για τον Bill Σαντριά! Δε θα το πιστεύετε!

Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του Power of Love αποκάλυψε αν έχει σχέση!

Ο νικητής του Power of Love, Παύλος Παπαδόπουλος, αποκάλυψε αν έχει αυτή την περίοδο σχέση!

Το μήνυμα που έγραψε στο instagram και τα ξεκαθαρίζει όλα για την προσωπική του ζωή!

Ο Παύλος Παπαδόπουλος δέχθηκε ερωτήσεις στο instagram από τους followers του και μία απ΄ αυτές είχε να κάνει με την προσωπική του ζωή και αν αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε σχέση.

Χωρισμός έκπληξη στην ελληνική showbiz! Τα βρήκαν αλλά... τον έστειλε ξανά!

Ο νικητής του Power of Love έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν δεν μπορείς να βρεις καλό σύντροφο για να περπατήσετε μαζί, περπάτα μόνος. Είναι καλύτερα να περπατήσεις μόνος, παρά με κάποιον που θα σου χαλάσει τη διαδρομή».

Παύλος Παπαδόπουλος: Πήρε τα λεφτά από το Power of love; Αυτή είναι η αλήθεια!

Για το αν πήρε τα λεφτά από το Power of love απάντησε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο νικητής του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά και για το κανάλι.

«Τα λεφτά δεν τα έχω πάρει ακόμα από το έπαθλο. Περιμένω να τα πάρω. Μέχρι πιστεύω τέλη Σεπτεμβρίου», είπε για το χρηματικό έπαθλο. Ατύχημα για παίκτρια του Power of love! Έπεσε και...

Ενώ για την σχέση του με το κανάλι ανέφερε: «Από τον ΣΚΑΙ δεν μου έσει γίνει κάποιες πρόταση συγκεκριμένα αυτή την στιγμή αν και είμαι ανοιχτός γενικότερα σε προτάσεις. ΑΝ μου δινόταν κάποιος τηλεοπτικός ρόλος πολύ πιθανόν και να τον έπαιρνα», είπε μεταξύ άλλων.

Power of love

Παίκτης του Power of love μετά το χωρισμό είναι full ερωτευμένος! Δείτε την καυτή μελαχρινή σύντροφό του!

Παίκτης του Power of love μετά τον χωρισμό του από πρώην συμπαίκτρια του είναι full ερωτευμένος. Δείτε την καυτή μελαχρινή σύντροφό του και θα πάθετε πλάκα.

Τα έφτιαξαν μετά τον τελικό του παιχνιδιού, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και μετά εκείνη τον έδιωξε λόγω όπως είπε τρίτου προσώπου.

Όπως φαίνεται, μετά τον χωρισμό τους, ο Bill Σαντριάς είναι και πάλι ερωτευμένος με καυτή μελαχρινή καλλονή και είναι επίσημο. Τόσο ο ίδιος όσο και η Βαλέρια - όπως είναι το όνομα της - έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.

undefined

undefined

Από την άλλη και η Ζένια Ζολδάτου είναι πάλι σε σχέση με ποιον όμως;

undefined

Ευχάριστα νέα για παίκτη του Power of love! Κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του...

Ευχάριστα νέα έσκασαν μόλις για παίκτη του Power of love, ο οποίος κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του...

Οι δυο τους είναι μαζί μόλις επτά μήνες, ωστόσο ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αλέξανδρος Νατσάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό!

Ευχάριστα νέα για παίκτη του Power of love! Κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του...

Πρώην παίκτη του Power of Love είπε "όχι" σε τρία μεγάλα κανάλια!

Πόσο καιρό έχεις σχέση;

Με την Παντελίτσα είμαστε μαζί επτά μήνες. Όλοι το ξέρουν πια ότι είμαστε μαζί. Τη σχέση μου τη δείχνω παντού - και στο Instagram. Κι ευτυχώς, αυτό κόβει τη φόρα σε όσες θέλουν κάτι άλλο από μένα και δεν είναι fans μου.

Power of love: Έξαλλος πρώην παίκτης! «Άδειασε» την παραγωγή!

Έξαλλος πρώην παίκτης του Power of Love! «Άδειασε» την παραγωγή του ριάλιτι!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ και σήμερα ξεσπάει κατά της παραγωγής, μετά από τόσο καιρό που έχει αποχωρήσει και έχει ρίξει αυλαία το παιχνίδι!

Ο λόγος για τον Φίλιππο Αρβανίτη. Power of Love: Πρώην παίκτης δίνει στεγνά την παραγωγή και έναν συμπαίκτη του! (Βίντεο)

Power of love: Έξαλλος πρώην παίκτης! «Άδειασε» την παραγωγή!

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο και η μπάλα πήρε και την παραγωγή!

Αφορμή για αυτό το γεγονός στάθηκε η Έλενα Σωτηροπούλου, η οποία παρουσιάζει μαζί με τον Θοδωρή Ρακιτζή τη διαδικτυακή εκπομπή, Gr Xpress.

Η παρουσιάστρια έστειλε μήνυμα στον Φίλιππο με σκοπό να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι της αγάπης.

Ο Φίλιππος Αρβανίτης ξέσπασε με αναρτήσεις που έκανε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από instastories, καθώς, όπως υποστήριξε, στο παρελθόν η συγκεκριμένη εκπομπή έχει μιλήσει άσχημα για εκείνον.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εγώ όμως απορώ με το τι μυαλά κουβαλάνε αυτοί οι άνθρωποι στο κεφάλι τους. Μεγάλε, εγώ όταν ήρθε ολόκληρη παραγωγή και μου είπε “γιατί δεν ψηφίζετε τον Αντωνάκη να φύγει”, γύρισα και είπα “γιατί να το κάνω αυτό και δεν πρόκειται να το κάνω αυτό”. Όταν γυρίσανε και είπανε “αν συνεχίζετε να ψηφίζετε έτσι θα σας διώξω έναν-έναν” πάλι δεν άλλαξα τρόπο και πορεία πλεύσης. Αλλά θα έρθω στην εκπομπή τη δική σου για να κερδίσω τι ακριβώς; Εσύ να το καταλάβω ότι έχεις να κερδίσεις από μένα. Μάτια πάνω σου. Εγώ γιατί να το κάνω; Εγώ δεν έγλειφα ολόκληρη Acun. Θα έρθω σε σένα που με έφτυνες; Ρε ουστ».