Μίνα Αρναούτη: Στα δικαστήρια ξανά μετά τον Παντελίδη! Τι συνέβη με γνωστό τραγουδιστή;

«Η υπόθεση του ατυχήματος...»!

Μίνα Αρναούτη: Στα δικαστήρια ξανά μετά τον Παντελίδη! Τι συνέβη με γνωστό τραγουδιστή;

Στα δικαστήρια ξανά η Μίνα Ανραούτη μετά από την υπόθεση του δυστυχήματος με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη! Τι συνέβη με γνωστό τραγουδιστή και αναγκάζεται να κινηθεί νομικά;

Μετά το τραγικό δυστύχημα που βίωσε ως συνεπιβάτιδα εκείνο το μοιραίο βράδυ που ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, έχασε την ζωή του και με την ίδια να παλεύει για την ζωή της, πλέον μάχεται σε ότι αφορά στην φήμη και το ήθος της.

Η Μίνα Αρναούτη όσο ήταν στο νοσοκομείο και έκανε πολλαπλά χειρουργεία για να κρατηθεί στην ζωή δεχόταν «πυρά» από παντού.

Άστραψε και βρόντηξε η Μίνα Αρναούτη! «Σε σκοτώνουν και φέρονται σαν κτήνη...»

Αυτήν την φορά με αφορμή τα stories του γνωστού ράπερ Sin Boy στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram για το μοιραίο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Στις συγκεκριμένες αναρτήσεις προσβάλλει την Μίνα Ανραούτημ, αλλά και τη Φρόσω Κυριακού, που ήταν σενεπιβάτιδες του άτυχου τραγουδιστή, «φωτογραφίζοντάς» τες και χρησιμοποιώντας αισχρά επίθετα.

Η Μίνα Αρναούτη πριν μερικές ημέρες άφησε αιχμές μέσω social media πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ράπερ, γιατί διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Η ίδια επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Espresso ότι πρόκειται να κινηθεί δικαστικά και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν το έχω κάνει ακόμη αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για την δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη;».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Δέχομαι μηνύματα τύπου «για να το λέει… διάσημος Sin Boy, κάτι έχει γίνει που δεν το ξέρουμε» και ξανά τα ίδια και τα ίδια».

Μίνα Αρναούτη: Η συζήτηση με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα σε δημοσίευση στο Facebook

H μητέρα του Πάνου Ζάρλα μίλησε με τη Μίνα Αρναούτη με σχόλια στο Facebook, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν και από κοντά.

Οι δυο τους γίνανε πλέον φίλες και έκαναν κοινή έξοδο για να τα πουν!

Η Μίνα Αρναούτη έκανε πριν λίγες μέρες ανάρτηση για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη και η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, σχολίασε κάτω από τη δημοσίευση.

Συγκεκριμένα η Στέλλα Νικολάου στήριξε την Μίνα Αρναούτη και μεταξύ άλλων της είπε: «Κάνε ό,τι γουστάρεις».

Δείτε παρακάτω τον διάλογο

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα απάντησε στην Μίνα Αρναούτη


Στη συνέχεια μάλιστα οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και τα είπαν από κοντά, με τη Μίνα Αρναούτη να ανεβάζει τη φωτογραφία τους στο facebook και να γράφει: "Ζηλεψα της λεω! Με κοιταξε. Την κοιταζω και της λεω « που υπερασπιστηκες την Στελλα. Μ , που δεν αφησες περιθωρια να την κατασπαραξουν».

Μου εκανε μια αγκαλια. Ενα τεραστιο ψυχικο βαρος εφυγε απο πανω μου,ενιωσα οτι καποιος πιο δυνατος απο εμενα και με μεγαλυτερο πονο με καταλαβε. Της εκανα κι εγω μια αγκαλια και νιωθω πια πως εξιλεωθηκα με την αγκαλια αυτης της μανουλας.

Μακαρι να μπορουσαμε να αλλαζαμε τα παντα. Δεν μπορουμε! Καποιοι χαιρονται να μας βλεπουν να ειμαστε καλα, γι αυτους πρέπει να παλεψουμε!

Stella Nikolaou εισαι η καινουρια μου φιλη! Υπεροχες μαμαδες μεγαλωνουν υπεροχα παιδια!

Τα λουλουδια ειναι απο εκεινη για μενα. Την ειχα αναγκη αυτη τη κουβεντα. Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας επισης".

Δείτε την ανάρτηση

Μίνα Αρναούτη: Απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελίδη - «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη έκανε η Μίνα Αρναούτη στα social media «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Η 31χρονη έγινε για ακόμη μια φορά έξαλλη λόγω κάποιων κακόβουλων σχολίων που της κάνουν στους λογαριασμούς της με αποτέλεσμα να θέλει να μιλήσει ανοιχτά και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση έγραψε:

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;
Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!»

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: Έκανε «σκόνη» follower της που την ειρωνεύτηκε!

Η Μίνα Αρναούτη έκανε «σκόνη» follower της που την ειρωνεύτηκε για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει με μαγιό.

Συγκεκριμένα, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, σε μια από τις φωτογραφίες της με μαγιό, ανάμεσα στα πολλά σχόλια που είχε διαδικτυακή της φίλη, της έγραψε «Τρεις μήνες με ένα μαγιό σε βλέπω. Αλήθεια τι δουλειά κάνεις;».

Η απάντηση της Μίνας Αρναούτη ήταν άμεση, λέγοντας της «Δίνω τροφή για σχόλια σε τύπους που παρατηρούν τις ζωές των άλλων από το Instagram και τις σχολιάζουν».

Μίνα Αρναούτη Instagram

Μίνα Αρναούτη Instagram

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο! «Ασυνείδητοι σκορπούν το θάνατο!»

Η Μίνα Αρναούτη συγκλονίζει με το μήνυμά της για το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο με τη νεκρή γιαγιά και το εγγονάκι της, κάνοντας λόγο για ασυνείδητους που σκορπούν τον θάνατο!

Μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη πρότεινε και μία λύση ως τιμωρία.

Η τραγωδία στο Αίγιο δεν μπορεί να ξεχαστεί, όταν ένας οδηγός έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη γιαγιά και το εγγονάκι της σκορπώντας τον θάνατο!

Η Μίνα Αρναούτη, που έζησε το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη καθώς βρισκόταν στο αυτοκίνητο του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στα social media με αφορμή το δυστύχημα στο Αίγιο.

Αναλυτικά: «Πόσα τροχαία πια.. κάθε μέρα διαβάζω για θανάτους. Ας γίνει κάτι. Ασυνείδητοι σκορπούν τον θάνατο και η τιμωρία για τις ζωές που χάνονται ποια είναι; Τουλάχιστον ας τους στέλνουν σε νοσοκομεία να βοηθάνε για 10 χρόνια ανθρώπους που είναι θύματα τροχαίων για παραδειγματισμό.

Πριν πιεις ή πριν αναπτύξεις ταχύτητα σκέψου ότι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στον δρόμο σου έχει οικογένεια. Αν τον χάσουν θα χαλάσεις μια οικογένεια. Αν ζήσει και τραυματιστεί σοβαρά μια οικογένεια θα υποφέρει. Ένας άνθρωπος που ξυπνά στην εντατική μετα από ένα σοβαρό τραυματισμό και καθ’ολη την διάρκεια της αποκατάστασης είναι ένας άνθρωπος αδύναμος, με πεσμένη ψυχολογία, νεύρα, απογοήτευση, κατάθλιψη.

Δεν θέλει να ζήσει έτσι, εξαρτάται από άλλους, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, δεν δουλεύει, έχει τρομερά έξοδα, μπορεί να έχει παιδιά. Μαζί με αυτόν δεν μπορεί να εργάζεται και κάποιο συγγενικό πρόσωπο αν χρειάζεται 24ωρη βοήθεια και όλα αυτά είναι ένας τεράστιος όγκος προβλημάτων που δημιούργησες εσύ επειδή ήθελες να περάσεις καλά ή και να πεθάνεις. Αν δεν σε νοιάζει για τη ζωή σου σκέψου ότι κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσουν!».

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο!