MasterChef: Θυμάστε έτσι τον Κρατς; Η αλλαγή στην εμφάνιση του που έφερε αντιδράσεις!

Εσάς σας αρέσει;

MasterChef: Θυμάστε έτσι τον Κρατς; Η αλλαγή στην εμφάνιση του που έφερε αντιδράσεις!

Θυμάστε έτσι τον Κρατς από το MasterChef; Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση του έφερε αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι και πολλοί τηλεθεατές ήθελαν να τον δουν νικητή. Ωστόσο, κατάφερε να φτάσεις μόνο κοντά στους δυο του τελικού.

Σήμερα, ο Χρήστος Μπάρκας, λίγους μήνες πριν την έναρξη του νέου κύκλου, συνεχίζει να ασχολείται με την μαγειρική. Μια εμφάνιση τους όμως έφερε πολλές αντιδράσεις στα social media, τόσο αρνητικές όσο και θετικές.

Ο Κρατς, πήρε την απόφαση να αλλάξει το μήκος και το στιλ των μαλλιών του και οι γνώμες δικές σας! Σας αρέσει;

MasterChef Χρήστος Μπάρκας Κρατς

Master Chef: Η έξοδος του Χρήστου Μπάρκα! Δεν φαντάζεστε ποιον συνάντησε ο «Κρατς»!

Ο Χρήστος Μπάρκας έκανε μία έξοδο στην Αθήνα και δεν φαντάζεστε που πήγε ο αγαπημένος «κρατς» του Master Chef!

Πού βρέθηκε;

Ο Χρήστος βρέθηκε στο εστιατόριο του Σελίμ και δοκίμασε νέες ανατολίτικες γεύσεις!

Μάλιστα ο παίκτης του φετινού Master Chef έμεινε εντυπωσιασμένος με τα πιάτα του Σελίμ και αφού ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, έγραψε: «Τι πιάτα είναι αυτά φίλε μου;! Σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και το «ταξίδι » στην ανατολή!». Έχετε δει την μητέρα του Πάνου Τόγια;

Master Chef: Η έξοδος του Χρήστου Μπάρκα! Δεν φαντάζεστε ποιον συνάντησε ο «Κρατς»!

Master Chef: Ποιος παίκτης δεν έχει τελειώσει το σχολείο; Η αποκάλυψη για τη ζωή του!

Ποιος παίκτης από το Μaster Chef δεν έχει τελειώσει το σχολείο και το αποκάλυψε στην εκπομπή του Star «Στην Φωλιά των Κου Κου».

Τι έκανε όταν εγκατέλειψε το Λύκειο;

Ο λόγος για τον Παντελή Βούρο, ο οποίο είπε τα πάντα μπροστά στην κάμερα για τη ζωή του: «Ο πατέρας μου ήταν φανατικός ψαράς και έδωσε αυτό το στίγμα σε όλα τα παιδιά του. Είμαστε εφτά αδέρφια κι εγώ είμαι ο μικρότερος. Όλοι είναι ζαχαροπλάστες εκτός από μένα που έγινα μάγειρας. Δεν τελείωσα το λύκειο, μετά την πρώτη τάξη πήγα να σπουδάσω μαγειρική.

Master Chef: Ποιος παίκτης δεν έχει τελειώσει το σχολείο; Η αποκάλυψη για τη ζωή του!

Το είχα βάλει στόχο από μικρός. Στα 19 μου αποφάσισα να πάω στη Γαλλία, κρατώντας μόνο ένα σακίδιο με λίγα ρούχα και 800 ευρώ στην τσέπη. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί από την πρώτη μέρα βρήκα δουλειά και έφτιαχνα γλυκά ταψιού. Στη Γαλλία δούλευα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και μετά πήγαινα σε γαλλικό σχολείο.

Είχα μια σχέση πριν το MasterChef. Επειδή μετά το παιχνίδι έχω πολλές υποχρεώσεις, την “έκοψα” γιατί δεν θα μπορώ να της δίνω αυτά που θέλει και θα είναι ταλαιπωρία. Κορίτσια, συγγνώμη αλλά είναι δύσκολη περίοδος. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ την αποκλειστικότητα. Μετά το παιχνίδι οι Καλύμνιοι με υποδέχτηκαν με καπνογόνα και πυροτεχνήματα.

Πολλά παιδιά στην Κάλυμνο αφήνουν μουστάκι σαν το δικό μου και ζητούν από τον κουρέα μαλλιά σαν τα δικά μου. Έχω στήσει σε ραντεβού κοπέλα γιατί έπαιζα τρεις ώρες βιολί, δεν κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα. Εκείνη με περίμενε κλαίγοντας», είπε μεταξύ άλλων. Πρέπει να διαβάσετε τα 7+1 μυστικά που δεν ξέρατε για τον Παντελή!