Σοκ! Τροχαίο για πρώην "κορίτσι" του Θέμου Αναστασιάδη!

Εικόνες που συγκλονίζουν! Πήγαν να πέσουν στον γκρεμό!

Σοκ! Τροχαίο για πρώην

Τροχαίο σοκ είχε πρώην "κορίτσι" του Θέμου Αναστασιάδη. Οι εικόνες από το σημείο που το αυτοκίνητο συγκρούστηκε, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook με φωτογραφία του οχήματος, λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία της.

«OMG στο τσακ γλιτώσαμε τον γκρεμό. Είμαστε καλά πάντως... Είναι και Παρασκευή και 13 WTF», έγραψε στην λεζάντα της.

Ο λόγος για την Ναστάζια Μητροπούλου, η οποία πριν λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Τροχαίο για πρώην 'κορίτσι' του Θέμου Αναστασιάδη

Θέμος Αναστασιάδης: Η σύζυγός του απαντάει για τη διαθήκη του! "Αυτή είναι η αλήθεια..."

Η σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με δήλωσή της θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τη διαθήκη του άντρα της!

Το κείμενο που ανέβηκε στο protothema με σκοπό να ξεκαθαριστεί η υπόθεση.

Ρεπορτάζ εφημερίδας πριν λίγες ημέρες παρουσιάζε τη διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη και έκανε λόγο για σπίτια σε Ελλάδα και Ελβετία, τα οποία αφήνει στην οικογένειά του.

Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με δήλωσή της διέψευσε τα πάντα, ενώ το ίδιο έκανε και η αδερφή του αείμνηστου δημοσιογράφου.

Δήλωση κυρίας Βασιλικής Παναγιωτοπούλου
Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα και την Ελβετία καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Δήλωση κυρίας Νταιάνας Αναστασιάδου
Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων «στην προκειμένη ένα ονόματι «SPIRTO»-καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή η μήνυση. Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από «σεσημασμένους» πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους-βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους… Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν…

Βαγγέλης Περρής: Η αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς για το ΟΛΑ και τον Θέμο! (βίντεο)

Ο Βαγγέλης Περρής έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς για το ΟΛΑ και τον Θέμο Αναστασιάδη, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα συγκινήθηκε μιλώντας για τον Θέμο.

Συγκεκριμένα ο Περρής αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησης του ΟΛΑ από τον Alpha στον ΑΝΤ1 το 2006: «Ήμασταν σε ένα κανάλι, οι παρεμβάσεις ήταν συνεχείς, καθημερινές, έντονες και είπαμε ότι δεν γίνεται να κάνουμε αυτή την εκπομπή κάτω από αυτό το καθεστώς και σηκωθήκαμε και φύγαμε και ήρθαμε στον ΑΝΤ1. Ήρθαμε στον ΑΝΤ1 το 2006 και η εκπομπή έμεινε εδώ μέχρι το 2016 και θα πρέπει να πούμε ότι ποτέ σε κανένα θέμα κοινωνικό, πολιτικό, τηλεοπτικό δεν ήρθε κάποιος να μας πει… αυτό μήπως να το μαζέψουμε;

Αυτό ήταν για εμάς πολύ μεγάλο βήμα για να αποδώσουμε αυτό που θέλαμε και επίσης αναπτύξαμε ένα είδος σεβασμού με το καινούργιο κανάλι, το οποίο ήταν καινούργιο στην αρχή και μετά έγινε το παλιό μας. Δηλαδή ότι θα σεβαστούμε τις επιλογές του γιατί μας σέβεται κι εκείνο», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Μάλιστα ο Περρής συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Θέμο.

Δείτε το βίντεο

Tι είπε ο Περρής για το «Όλα Λάθος» του Κωστόπουλου; Διαβάστε εδώ:

Βαγγέλης Περρής: Το δημόσιο άδειασμα στον Κωστόπουλο για τον Θέμο Αναστασιάδη!

Βαγγέλης Περρής: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη!

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και το Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης, ο Βαγγέλης Περρής, σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη και τη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Θέμος!

«Εντάξει αυτό είναι δύσκολη συζήτηση και από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, το περίμενα, το ήξερα. Ήταν θέμα ημερών, να γίνει επίσημο. Ενώ περιμένεις τι θα γίνει, ξαφνικά εξαφανίζεται ένα περιβάλλον και εμφανίζεται σαν να είναι βυθισμένο ένα άλλο, που είναι γεμάτο γέλια, όμορφες στιγμές και λες εμένα αυτό μου λείπει. Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολη στιγμή δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Δεν έκανα προσπάθεια να μιλήσουμε το τελευταίο καιρό. Ήξερα τι γίνεται. Είχαμε επαφή μέσω μηνυμάτων κάποια στιγμή και μου είπαν κάποια στιγμή ότι δεν χρειάζεται.», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

vaggelis-perris-i-apokalipsi-gia-thanato-themou-anastasiadi