Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα για τη συνάντησή της με την Μίνα Αρναούτη!

Τι είπε;

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα για τη συνάντησή της με την Μίνα Αρναούτη!

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα αναφέρθηκε για την πρόσφατη συνάντησή της με την Μίνα Αρναούτη, η οποία ήταν φίλη του γιου της!

Τι έγραψε σε σχόλιο στο facebook;

Η Μίνα Αρναούτη δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες μία φωτογραφία μαζί με την μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα!

Σε σχόλιό της η Στέλλα Νικολάου κάτω από τη φωτογραφία ανέφερε πως: «Ήθελα να σε γνωρίσω!!!Ήσουν φίλη του Πάνου! Δεν έκανα τίποτα περισσότερο από ό,τι ένοιωσα!! Μία μάνα έχει πάντα μεγάλη αγκαλιά!!!!».

Από την πλευρά της η Μίνα απάντησε: «Σήμερα μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε όλοι πόσο υπέροχη είσαι! Ο Πάνος έχει φοβερή μανούλα!».

Μίνα Αρναούτη: Απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελίδη - «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη έκανε η Μίνα Αρναούτη στα social media «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Η 31χρονη έγινε για ακόμη μια φορά έξαλλη λόγω κάποιων κακόβουλων σχολίων που της κάνουν στους λογαριασμούς της με αποτέλεσμα να θέλει να μιλήσει ανοιχτά και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση έγραψε:

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;
Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!»

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: Έκανε «σκόνη» follower της που την ειρωνεύτηκε!

Η Μίνα Αρναούτη έκανε «σκόνη» follower της που την ειρωνεύτηκε για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει με μαγιό.

Συγκεκριμένα, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, σε μια από τις φωτογραφίες της με μαγιό, ανάμεσα στα πολλά σχόλια που είχε διαδικτυακή της φίλη, της έγραψε «Τρεις μήνες με ένα μαγιό σε βλέπω. Αλήθεια τι δουλειά κάνεις;».

Η απάντηση της Μίνας Αρναούτη ήταν άμεση, λέγοντας της «Δίνω τροφή για σχόλια σε τύπους που παρατηρούν τις ζωές των άλλων από το Instagram και τις σχολιάζουν».

Μίνα Αρναούτη Instagram

Μίνα Αρναούτη Instagram

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο! «Ασυνείδητοι σκορπούν το θάνατο!»

Η Μίνα Αρναούτη συγκλονίζει με το μήνυμά της για το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο με τη νεκρή γιαγιά και το εγγονάκι της, κάνοντας λόγο για ασυνείδητους που σκορπούν τον θάνατο!

Μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη πρότεινε και μία λύση ως τιμωρία.

Η τραγωδία στο Αίγιο δεν μπορεί να ξεχαστεί, όταν ένας οδηγός έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη γιαγιά και το εγγονάκι της σκορπώντας τον θάνατο!

Η Μίνα Αρναούτη, που έζησε το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη καθώς βρισκόταν στο αυτοκίνητο του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στα social media με αφορμή το δυστύχημα στο Αίγιο.

Άστραψε και βρόντηξε η Μίνα Αρναούτη! «Σε σκοτώνουν και φέρονται σαν κτήνη...»

Αναλυτικά: «Πόσα τροχαία πια.. κάθε μέρα διαβάζω για θανάτους. Ας γίνει κάτι. Ασυνείδητοι σκορπούν τον θάνατο και η τιμωρία για τις ζωές που χάνονται ποια είναι; Τουλάχιστον ας τους στέλνουν σε νοσοκομεία να βοηθάνε για 10 χρόνια ανθρώπους που είναι θύματα τροχαίων για παραδειγματισμό.

Πριν πιεις ή πριν αναπτύξεις ταχύτητα σκέψου ότι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στον δρόμο σου έχει οικογένεια. Αν τον χάσουν θα χαλάσεις μια οικογένεια. Αν ζήσει και τραυματιστεί σοβαρά μια οικογένεια θα υποφέρει. Ένας άνθρωπος που ξυπνά στην εντατική μετα από ένα σοβαρό τραυματισμό και καθ’ολη την διάρκεια της αποκατάστασης είναι ένας άνθρωπος αδύναμος, με πεσμένη ψυχολογία, νεύρα, απογοήτευση, κατάθλιψη.

Δεν θέλει να ζήσει έτσι, εξαρτάται από άλλους, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, δεν δουλεύει, έχει τρομερά έξοδα, μπορεί να έχει παιδιά. Μαζί με αυτόν δεν μπορεί να εργάζεται και κάποιο συγγενικό πρόσωπο αν χρειάζεται 24ωρη βοήθεια και όλα αυτά είναι ένας τεράστιος όγκος προβλημάτων που δημιούργησες εσύ επειδή ήθελες να περάσεις καλά ή και να πεθάνεις. Αν δεν σε νοιάζει για τη ζωή σου σκέψου ότι κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσουν!».

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο!