Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συντετριμμένος σε κηδεία! Η μοναχική εμφάνιση σε κλίμα οδύνης!

Σε ποια κηδεία πήγε ολομόναχος;

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συντετριμμένος σε κηδεία! Η μοναχική εμφάνιση σε κλίμα οδύνης!

Συντετριμμένος βρέθηκε σε κηδεία ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος! Καρέ - καρέ η μοναχική εμφάνιση σε κλίμα οδύνης!

Ο ίδιος, πήγε στην κηδεία του αγαπημένου Δημήτρη Ρίζου, με τον οποίο τον συνέδεαν χρόνια εκτίμησης και φιλίας. Ο γνωστός ποινικολόγος, δεν συνοδευόταν από κανέναν και προτίμησε να παραστεί στο μυστήριο μόνος του.

Χώρισαν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη! Αποκάλυψη τώρα!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, δεν έβαλε μαύρα ρούχα καθώς ο ίδιος, όπως και η Ζωή Λάσκαρη δεν το αγαπούν ιδιαίτερα. Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία του Youweekly.gr:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συντετριμμένος σε κηδεία! Η μοναχική εμφάνιση σε κλίμα οδύνης!

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Δύσκολες ώρες για τον ποινικολόγο! Κινδυνεύει να χάσει...

Δύσκολες ώρες για τον ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Κινδυνεύει να χάσει κομμάτι της περιουσίας του...

Τι ακριβώς συνέβη; Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα ξεκινούν αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από 4 Σεπτεμβρίου οι πλειστηριασμοί στοιχείων οφειλετών και ήδη οι σχετικές λίστες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας φαίνονται ασφυκτικά γεμάτες ως το τέλος της χρονιάς.

Από τις πιο ισχυρές περιουσίες ανθρώπων με αναγνωρισιμότητα που βρίσκονται στη λίστα αυτή είναι και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καλείται να αντιµετωπίσει ακόµη µια περιπέτεια, καθώς στις 23 Οκτωβρίου βγαίνει στο σφυρί το γραφείο του στο Κολωνάκι. Ο γνωστός ποινικολόγος πλέον βρίσκεται αντιµέτωπος µε τον πλειστηριασµό του πολυτελούς του γραφείου, εξαιτίας χρεών ύψους 100.000 ευρώ σε γνωστή τράπεζα. Το ιστορικό δικηγορικό γραφείο, που εκτείνεται σε 213 τετραγωνικά µέτρα, θα έχει τιµή εκκίνησης τα 441.000 ευρώ.

Το ακίνητο βαρύνεται µε προσηµείωση τράπεζας ύψους 720.000 ευρώ, υποθήκη υπέρ της ∆ΟΥ Αθηνών ύψους 851.000 ευρώ που εγγράφηκε το 2014 και δύο αναγκαστικές κατασχέσεις συνολικού ύψους 879.000 ευρώ. Μάλιστα, τον περασµένο Μάιο δικαστικοί επιµελητές είχαν καταφθάσει στο γραφείο του «πρίγκιπα της δικηγορίας» προκειµένου να κατασχέσουν έπιπλα εξαιτίας δύο ακάλυπτων επιταγών του, ύψους 50.000 ευρώ, µε το θέµα να λήγει τελικά οµαλά λίγες ώρες αργότερα. «Σχετικά µε την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Αλέξανδρου Λυκουρέζου από ανακληθείσες επιταγές, τούτο οφείλεται σε παρεξήγηση που προκλήθηκε από την ανάκληση των επιταγών εκ µέρους του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Κατόπιν εκατέρωθεν διευκρινίσεων που δόθηκαν µεταξύ του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και του δικηγόρου του αντιδίκου, Οδυσσέα Ιωσηφίδη, το θέµα θεωρείται λήξαν» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του γραφείου του. Σηµειώνεται πως πριν από λίγους µήνες είχε αποκαλυφθεί ότι έχουν στραφεί κατά του γνωστού δικηγόρου και επτά υπάλληλοι του δικηγορικού του γραφείου, διεκδικώντας δεδουλευµένα δύο µηνών και αποζηµιώσεις. Μάλιστα, είχαν διεκδικήσει τη συντηρητική κατάσχεση ποσού 90.000 ευρώ από την εγγυοδοσία ύψους 150.000 ευρώ που αναµενόταν να επιστραφεί στον κ. Λυκουρέζο µετά την αµετάκλητη αθώωσή του για την υπόθεση καταπάτησης δηµόσιας έκτασης της Αιξωνής.

Χώρισαν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη! Αποκάλυψη τώρα!

Πηγή: dikaiologitika.gr

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η εξομολόγηση στην Μελέτη για την κόντρα της Μαρίας - Ελένης και της Μάρθας!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος θα κάνει μια εξομολόγηση απόψε στην Ελεονώρα Μελέτη για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαρία Ελένη και την Μάρθα.

Ο ποινικολόγος θα μιλήσει για όλους και για όλα, ενώ θα δούμε στο πλατό και την Τζένη Μπαλατσινού.

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη διηγείται στην Ελεονώρα Μελέτη την πολυτάραχη ζωή του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρεται στην πλούσια δικηγορική του πορεία και δηλώνει περήφανος που ανέλαβε το γραφείο που άνοιξε ο παππούς του το 1910 και το οποίο θα κλείσει με το όνομά του καθώς δεν υπάρχει διάδοχος. Επίσης, μιλά για τα 41 χρόνια κοινού βίου με τη Ζωή Λάσκαρη. Λέει χαρακτηριστικά πως «κεραυνοβολήθηκε» με το που την είδε, αν και δεν είχε δει, μέχρι τότε, καμία ταινία της. Θυμάται τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατό της, και παραδέχεται πως η απουσία της τάραξε τις ισορροπίες μέσα στην οικογένειά του, δηλώνοντας βαθύτατα θλιμμένος για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του, Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου, και τη Μάρθα Κουτουμάνου.

Αμέσως μετά, η Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια μιλά αποκλειστικά στην Ελεονώρα Μελέτη. Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας και της μετέπειτα σχέσης τους, ενώ αναφέρεται, για πρώτη φορά, στο διάστημα που έμειναν χωριστά προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Τι ήταν αυτό που τους έφερε και πάλι κοντά αλλά και ποια χαρακτηριστικά τού υποψήφιου βουλευτή ερωτεύτηκε;

Τέλος, «Μετά τα μεσάνυχτα» έρχεται και ο ανατρεπτικός Σταμάτης Κραουνάκης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15