Κατερίνα Καραβάτου: Την "έφαγε" πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια!

Ανατρεπτική εξέλιξη!

Κατερίνα Καραβάτου: Την

Μια ανατρεπτική εξέλιξη συνέβη στην τηλεθέαση της Τρίτης 17/9! Πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια "έφαγε" την Κατερίνα Καραβάτου και δεν ήταν η Φαίη Σκορδά.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει την έκπληξη φέτος κι έχει καταφέρει όπως φαίνεται να δημιουργήσει το δικό της πιστό κοινό! Συνήθως οι δυο γυναίκες ήταν πολύ κοντά στα νούμερα τηλεθέασης αλλά την τελευταία φορά οι "ΚουΚου είχαν πορευτεί μπροστά με 2 και κάτι πόντους διαφορά.

Τώρα, όμως, με βάση όσο κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB η Κατερίνα στο OPEN πέρασε κατά 0, κάτι μπροστά...

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 17,0

STAR: Στην φωλιά των κουκου 16,3

Alpha: Εκτός γραμμής 8,9

ΑΝΤ1: Πρωινό 19,3

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το σπίτι τους έχει μέσα κούνιες! Απίστευτες φωτογραφίες...

Απίστευτες φωτογραφίες από τον σπίτι του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου! Έχει μέσα ακόμα και κούνιες...

Έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μαζί στη ζωή, μαζί και στην τηλεόραση καθημερινά και οι δύο φροντίζουν να περνούν καλά τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω από αυτές. Επίσης ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου;

Δοτικοί και εξίσου προστατευτικοί, προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αν δημοσιεύσουν κάποια στιγμή φωτογραφίες των παιδιών στα social media καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια μας έχει δείξει το πανέμορφο σπίτι της! Τα ξύλινα πατώματα, τα ζεστά χρώματα αλλά και ο μοναδικός κήπος κάνουν το σπίτι τους ξεχωριστό!

Δείτε το σπίτι στις παρακάτω φωτογραφίες:

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το σπίτι τους έχει μέσα κούνιες! Απίστευτες φωτογραφίες...

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το σπίτι τους έχει μέσα κούνιες! Απίστευτες φωτογραφίες...

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το σπίτι τους έχει μέσα κούνιες! Απίστευτες φωτογραφίες...

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το σπίτι τους έχει μέσα κούνιες! Απίστευτες φωτογραφίες...

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Αυτός είναι ο μισθός τους! Πόσα «παίρνει» το ζευγάρι;

Αυτός είναι ο μισθός της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη! Αντέχετε να μάθετε πόσα «παίρνει» το ζευγάρι;

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το κασέ των παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση! Σε ποια... βαθμίδα ανήκει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή "Στην φωλιά των Κουκου";

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Νέα περιπέτεια για την οικογένεια τους!

Νέα περιπέτεια για την οικογένεια του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής με μια φωτογραφία με τα παιδιά του.

Ο ίδιος θέλησε να ευχηθεί «καλές διακοπές» στους διαδικτυακούς του φίλους με ένα μήνυμα όλο νόημα, αφού έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ετοιμάζουν βαλίτσες.

«Και κάπως έτσι ο βάτραχος, ο δράκος και η χελώνα , μια οικογένεια, ξεκίνησαν την καλοκαιρινή περιπέτεια τους! Καλή αρχή!! Σε όλους…!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία με τα τατουάζ των παιδιών του.

Ο Κρατερός Κατσούλης είναι έτοιμος για όμορφες καλοκαιρινές περιπέτειες με την Κατερίνα Καραβάτου και τα δυο παιδιά τους.

Νέα περιπέτεια για την οικογένεια του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Χαρούμενες στιγμές για την κόρη τους!

Χαρούμενες στιγμές έζησε η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αφού είχε τα γενέθλια της και το γιόρτασε με ένα όμορφο πάρτι.

Οι γονείς της, διοργάνωσαν ένα πάρτι στην φύση για την ίδια και τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Δημήτρης Μακαλιάς μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον γιο τους.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τους «Κούκου» στο STAR!

«Ήλιε μου να τα εκατοστήσεις! Ο,τι πιο όμορφο και ευτυχισμένο να το έχεις και να το χαρείς! Να είναι η ζωή σου και εσύ όμορφη χαρούμενη φωτεινή και λαμπερή! Και να γιορτάζεις πάντα τα γενέθλια σου με αυτό το κέφι και με αυτή τη χαρά!!», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

undefined

undefined

undefined

Καραβάτου - Κατσούλης: "Λύγισαν" στον αέρα της εκπομπής - Το συγκινητικό "αντίο" στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! (Βίντεο)!

«Λύγισαν» στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Είπαν το συγκινητικό "αντίο" στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο προσπάθησε να συγκρατηθεί, αφού ήταν και η πρεμιέρα της εκπομπής.

«Αν μας είδατε κάποια στιγμή που χάσαμε το κέφι μας και τη χαρά μας γιατί όλα μέσα στη ζωή είναι και δυστυχώς είναι και οι απώλειες. Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από κοντά μας ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού τραγουδιού, ένας φίλος, δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στους φίλους, σε όλους…», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Από τη στιγμή που το μάθαμε, για εμάς είναι λίγο περίεργο, είναι μια μέρα ενός καινούργιου ξεκινήματος, μιας πολύ μεγάλης χαράς και θέλαμε να δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά για τα οποία έχουμε εργαστεί. Από την ώρα που το ακούσαμε, ακούω τα τραγούδια του στο κεφάλι μου συνέχεια κι έχω τη μορφή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μπροστά μου, ενός ανθρώπου που μας συντρόφευσε και θα συνεχίσει μέσα από την υπέροχη μουσική που μας έχει χαρίσει».