Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τους «Κούκου» στο STAR!

Ποιος έλειπε από το πλατό;

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τους «Κούκου» στο STAR!

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης έκαναν πρεμιέρα με τους «Κούκου» για ακόμη μια χρονιά στο STAR και ήταν εντυπωσιακή.

Το ζευγάρι μαζί με το πάνελ της εκπομπής του, θα υποδέχονται για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν τους τηλεθεατές από το πλατό.

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Νέα περιπέτεια για την οικογένεια τους!

Μαζί τους, η Άση Μπήλιου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, Τζώρτζια Γεωργίου και η Μαριλού Ρεπαπή πήραν θέση, για να μας ενημερώνουν καθημερινά για θέματα της επικαιρότητας της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, ένα μέλος έλειπε από το πλατό, αφού ήταν στο νησί του Πάσχα!

Κατερίνα Καραβάτου: "Έλιωσε" με το δώρο της κόρης της για την πρεμιέρα των "Κου Κου"! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καραβάτου "έλιωσε" με το δώρο που της έκανε η κόρη της για την αυριανή (9/9) πρεμιέρα της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου"!

Η μικρή Αέλια έγραψε ένα υπέροχο μήνυμα!

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε στο instagram τη ζωγραφιά που ετοίμασε η κόρη της, για να της ευχυθεί καλή επιτυχία στην αυριανή (9/9) πρεμιέρα των "Κου Κου"!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Η «συμμορία» των Κούκου έρχεται και αυτό είναι το trailer της εκπομπής!

«Πρώτα με ρώτησε πως γράφεται το «επιτυχία». Μετά μου έδωσε αυτο και είπε: δεν ήθελα να κάνω λάθος, μαμά! Καλή επιτυχία σε όλους. Εύχομαι να έχουμε μια χαρούμενη, δημιουργική, ανερυθρίαστη και υγιή από όλες τις απόψεις χρόνια!», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας στην παρακάτω φωτογραφία!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη μέρα του γιου τους στο σχολείο!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είδαν σήμερα τον γιο τους Αρίωνα να πηγαίνει πρώτη μέρα στο σχολείο!

Η "περιπέτειά" του ξεκίνησε και έδειχνε πολύ χαρούμενος!

Ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αρίωνας, πήγε και επίσημα σήμερα πρώτη μέρα στο σχολείο και έκανε τους γονείς τους περίφανους.

«Εχθές πρώτη φορά τοξοβολία, σήμερα πρώτη μέρα στο «περιπετειώδες» ξεκίνημα στο σχολείο! Καλή αρχή αντράκι μου υπέροχο! Να πετυχαίνεις πάντα τους στόχους σου με υγεία, αγάπη, χαρά, γενναιότητα και σταθερότητα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης στο Instagram στη λεζάντα των παρακάτω φωτογραφιών!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: «Η συμμορία των Κούκου επέστρεψε» - Οι στιγμές πίσω από την κάμερα!

undefinedundefined

Κατερίνα Καραβάτου: Τράβηξε μεγάλο κουπί! Η αποκάλυψη από την παρουσιάστρια...

H Κατερίνα Καραβάτου τράβηξε μεγάλο κουπί και η αποκάλυψη ήρθε από την παρουσιάστρια! Τι έχει συμβεί;

Η Κατερίνα, με μια ανάρτησή της στο Instagram προκάλεσε ταραχή, αφού η φωτογραφία και η λεζάντα της τα είπε όλα!

Κατερίνα Καραβάτου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της λίγο πριν την επιστροφή!

«Τραβώντας κουπί και μάλιστα πάρα πολύ μεγάλο!!!! Αλλά άξιζε τον κόπο!!!! Θα δείτε και πως και γιατι! Θα σας τα πω όλα πολύ σύντομα χαρτί και καλαμάρι! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνω τα φιλιά και την αγαπη μου από τα βορειοδυτικά.....!!!!! @starkoukou @starchanneltv#starkoukou» έγραψε και τα συμπεράσματα δικά σας! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

Κι όμως, θα φάμε κουφέτα από την Κατερίνα Καραβάτου! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

Η επιλογή της το φετινό καλοκαίρι ήταν να βρει χρόνο για να απομονωθεί και να ξεκουραστεί. Και ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές στα Χανιά με τα παιδιά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star «στη Φωλιά των Κουκου» επέστρεψε πριν από λίγα 24ωρα στην Αθήνα χαρούμενη και ανανεωμένη, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU.

Με τις εικόνες στο μυαλό της ακόμη νωπές, με την 8χρονη κόρη της Αέλια και τον τριών χρόνων γιο της Αρίωνα να παίζουν στην παραλία, η Κατερίνα μπήκε από την πρώτη ημέρα της επιστροφής της σε ρυθμούς... κου κου. Η συνάντηση με την υπόλοιπη ομάδα των συνεργατών της ήταν άκρως εορταστική αφού συνέπεσε και με ένα μικρό πάρτι-έκπληξη που έστησαν τα στελέχη του Star για τα 48α γενέθλια του Κρατερού Κατσούλη. Συνήθως η επιστροφή στα επαγγελματικά καθήκοντα για τους περισσότερους δεν είναι... ευχάριστη, εκείνη όμως το αντιμετωπίζει αλλιώς.

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

«Είμαι έτοιμη για όλα, φέτος θα αλλάξουν πολλά, είμαι πολύ χαρούμενη, επέστρεψα με όρεξη. Όλα φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα!», είπε στους συνεργάτες της. Εκτός από τα πρώτα μίτινγκ στο γραφείο, που είναι πλέον στις εγκαταστάσεις του Alpha -τα δύο κανάλια από φέτος συνεργάζονται-, η Κατερίνα τρέχει και ως μαμά για να προλάβει τις ετοιμασίες για την επιστροφή της κόρης της Αέλιας στο σχολείο σε λίγες ημέρες, η οποία θα είναι πια μαθήτρια της Δευτέρας Δημοτικού, και του τρίχρονου Αρίωνα, ο οποίος φέτος κάνει το... ντεμπούτο του στον παιδικό σταθμό.

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!
Θα φάμε... κουφέτα!


Η Κατερίνα και ο Κρατερός κάνουν πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ αυτές τις ημέρες γυρίζεται το πρωτότυπο τρέιλερ της εκπομπής σε μια ιδέα του αρχισυντάκτη Γιώργου Ευφραιμίδη, με τη συμμετοχή είκοσι μη επώνυμων προσώπων! Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους βασικούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά η εκπομπή ανανεώνεται θεματολογικά. Η πρώτη έκπληξη έρχεται με τη στήλη που θα καλύπτει όλα τα έξοδα γάμου στους επίδοξους μελλόνυμφους.

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

Οι συνεργάτες της εκπομπής στήνουν αυτές τις ημέρες ένα ιδιότυπο γραφείο οργάνωσης... κου κου γάμων! Σχεδιάζονται αποστολές και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα αλλά και μια διαφορετική σύμπραξη στο πλατό του πάντα εφευρετικού Κρατερού με την Κατερίνα. Το ζευγάρι των παρουσιαστών σε νέο ρόλο, πάντα όμως με οδηγό το χιούμορ, αφού όπως έχουμε ήδη γράψει οι Κουκου είναι.... συμμορία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΏ