Γιώργος Νταλάρας: "Αιχμές" για τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά! "Είναι σχεδόν τίποτα..."

Πώς ξεκίνησε η "κόντρα";

Γιώργος Νταλάρας:

O Γιώργος Νταλάρας άφησε "αιχμές" για τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά, λέγοντας πως είναι σχεδόν τίποτα!

Οι δηλώσεις του θα συζητηθούν!

Δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή «Το Πρωινό» έκανε ο Γιώργος Νταλάρας καθώς ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή περιοδεία του μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη με τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου, στο Θέατρο Πέτρας στις 25 Σεπτέμβριο.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Νταλάρας εξέφρασε την άποψη πως τη σημερινή εποχή το επίπεδο της μουσικής στην Ελλάδα είναι κάπως φτωχό. «Πολλές φορές διακρίνονται άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και πουλάν αλήθεια. Άλλαξε πολύ το πράγμα, γιατί άλλαξε και η ζωή μας» σχολίασε ο συγκεκριμένα ο Γιώργος Νταλάρας.

«Σημασία έχει να κρατήσουμε την αξία της γλώσσας. Το παιδί θα διασκεδάσει με αυτά που ακούει, θα σπάσει πλάκα, αλλά δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο. Αλλά δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι, ούτε όλοι οι γονείς, ούτε τα δέχονται όλοι με τον ίδιο τρόπο» εξήγησε στη συνέχεια για τη μουσική και τις επιλογές των Ελλήνων.

Σάκης Ρουβάς: Στιγμές αγωνίας! Η μεγάλη ανησυχία για τον τραγουδιστή!»

Το σχόλιο του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά

«Εγώ ας πούμε, όταν μεγάλωνε η κόρη μου, ακούγονταν διάφορα τραγούδια, ήταν μια εποχή που ο Ρουβάς ήταν σε μια μεγάλη αίγλη και ακόμη είναι το παιδί» είπε αναφερόμενος στον Σάκη Ρουβά και πρόσθεσε: «Το περιεχόμενο των τραγουδιών του ήταν σχεδόν στο τίποτα και ενδεχομένως να παραμένει».

Ο Γιώργος Νταλάρας πρόσθεσε πως «ο Ρουβάς είναι μια από τις καλές περιπτώσεις, ένα ευγενικό και ωραίο πλάσμα, έκανε μια καταπληκτική οικογένεια» Ωστόσο, πρόσθεσε πως αναφέρεται καθαρά στο καλλιτεχνικό κομμάτι.

Πηγή: iefimerida.gr

Κάτια Ζυγούλη: Κυκλοφορούσε αγκαλιά με τον Σάκη Ρουβά και όλοι κοίταγαν τα πόδια της! Τι είχε;

Η Κάτια Ζυγούλη κυκλοφορούσε αγκαλιά με τον Σάκη Ρουβά και όμως όλοι κοίταγαν τα πόδια της! Δεν φαντάζεστε τι είχε!

Η κούκλα Κάτια, έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και το ξέρει! Έτσι λοιπόν, η ίδια, σε ταξίδι της με τον Σάκη Ρουβά στο Παρίσι έβαλε ένα δερμάτινο παντελόνι και προκάλεσε ταραχές στον διάβα της!

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη και πήρε το απόλυτο 10άρι! Το φόρεμα που δεν υπάρχει όμοιό του!

Όλοι κοιτούσαν σίγουρα τα πόδια της αφού αν και μαμά 4 παιδιών, είναι κορμάρα! Ο Σάκης, δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του και το fan club του δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τους δυο τους! Ιδού λοιπόν:

Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά πάνε σχολείο με αμαξάρα! Είναι σαν λιμουζίνα...

Τα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά πάνε σχολείο με αμαξάρα και θα σας πέσει το σαγόνι αν την δείτε! Μοιάζει με λιμουζίνα...

Η εν λόγω φωτογραφία, δημοσιεύτηκε από fan club του ζευγαριού και πραγματικά προκαλεί εντύπωση! Τα «Ρουβάκια» ξεκίνησαν το σχολείο και το σχολικό τους είναι σε... άλλα επίπεδα!

Σάκης Ρουβάς: Στο χείλος του γκρεμού! Διαλύεται το "σπίτι" του...

Όπως θα δείτε σε σχετική φωτογραφία, όλα τα παιδιά της οικογένειας Ρουβά, πάνε σε ιδιωτικό σχολείο και μεταφέρονται σε αυτό με ειδικό σχολικό με φιμέ τζάμια, σε μαύρο χρώμα! Επειδή τα λόγια είναι περιττά, ιδού λοιπόν:

Κάτια Ζυγούλη: «Στην καρδιά μου υπάρχει ακόμα...» Η φωτογραφία που προκάλεσε «έκρηξη» συναισθημάτων!

Μια φωτογραφία από την Κάτια Ζυγούλη προκάλεσε «έκρηξη» συναισθημάτων! «Στην καρδιά μου υπάρχει ακόμα...» αναφέρει η ίδια μεταξύ άλλων!

Η Κάτια, πέρασε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της! Η καλλονή, χαλάρωσε με τον Σάκη και τα παιδιά τους και οι φωτογραφίες της με μαγιό έκοψαν ανάσες...

Τώρα λοιπόν που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος για όλους μας, η Κάτια Ζυγούλη δεν είναι και πολύ έτοιμη να το αποχωριστεί και δηλώνει μέσω Instagram: «Στην καρδιά μου υπάρχει ακόμα καλοκαίρι», ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία με ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη και πήρε το απόλυτο 10άρι! Το φόρεμα που δεν υπάρχει όμοιό του!

Η Κάτια Ζυγούλη στάθηκε δίπλα στον Σάκη και πήρε το απόλυτο 10άρι! Το φόρεμα που δεν υπάρχει όμοιό του και μας τρέλανε κανονικά!

Η Κάτια και ο Σάκης Ρουβάς, έκαναν μια επίσημη εμφάνιση και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα. Το ζευγάρι, πιο κομψό από ποτέ βρέθηκε μαζί με τον Ιερώνυμο και όλοι κοιτούσαν το φόρεμα της Κάτιας.

Η ίδια, φόρεσε ένα φόρεμα σε άλφα γραμμή και λευκό χρώμα, με ιδιαίτερα κεντήματα σε όλο το μήκος του φορέματος. Το όμορφο μοντέλο, παρέδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα κομψότητας αφού συνδύασε το όλο look της με λευκά πέδιλα με λουράκια. Αν έχετε να πάτε κάπου επίσημη ή σε βάφτιση μην το σκέφτεστε... Copy the look now:

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Θα σας πέσει το σαγόνι με το αμάξι του ζευγαριού! Είναι ολόκληρο θηρίο...

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη και πήρε το απόλυτο 10άρι! Το φόρεμα που δεν υπάρχει όμοιό του!

Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα....

Η Κάτια Ζυγούλη μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα και θα κλέψεις την παράσταση!

Η όμορφη Κάτια, επέλεξε για μια παλαιότερη φθινοπωρινή της εμφάνιση λευκό φόρεμα και γόβες, με λευκό πανωφόρι! Ωστόσο, αυτή της η εμφάνιση λύνει με τον καλύτερο τρόπο την συχνή μας απορία «Πάνε τα λευκά το φθινόπωρο»;

Για εμάς, όχι μόνο πάνε, αλλά φοριούνται με τα κατάλληλα αξεσουάρ όλο το χρόνο! Η Κάτια Ζυγούλη πήρε το καλοκαιρινό της φόρεμα που σίγουρα έχει κι εσύ, σε λευκή απόχρωση και το απογείωσε μέσα στο φθινόπωρο και γιατί όχι και τον χειμώνα!

Κάτια Ζυγούλη: Πήρε τον Σάκη Ρουβά από το χέρι και όλοι κοίταγαν το παπούτσι της! Έκανε το μεγαλύτερο λάθος...

Δες τις φωτογραφίες με το απόλυτο look και πάρε ιδέες:

Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα....Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα....

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε το πιο «συνηθισμένο» φόρεμα και έκανε την διαφορά! Αποθεώθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Η Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε το πιο «συνηθισμένο» φόρεμα και έκανε την διαφορά! Αποθεώθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Σίγουρα έχεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου, ένα απλό, μαύρο φόρεμα! Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να το έχεις βαρεθεί ή να το έχεις φορέσει τόσες φορές, που πλέον το θεωρείς... συνηθισμένο!

Γενέθλια για τον Σάκη Ρουβά! Δείτε πως του ευχήθηκε η Κάτια Ζυγούλη!

Αν σου συμβαίνει κάτι από τα δύο (ή και τα δύο) ακολούθησε το παράδειγμα της Κάτιας Ζυγούλη και δεν θα χάσεις. Η Κάτια, έβαλε το μαύρο της φόρεμα με μεγάλη, φαρδιά ζώνη και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια και αποθεώθηκε κανονικά δίπλα στον Σάκη Ρουβά.... Πήρε το απόλυτο 10άρι και αν κάνεις copy paste την εμφάνισή της, δεν θα χάσεις! Ιδού λοιπόν:

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε το πιο «συνηθισμένο» φόρεμα και έκανε την διαφορά! Αποθεώθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Αυτή η εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη είναι ξεκάθαρα για βραβείο! Η καλλονή «έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά και όχι άδικα...

Η ίδια, επέλεξε ένα κατάλευκο σύνολο το οποίο συνδύασε με καφέ τσάντα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Αν έχεις να πας σε ένα κάλεσμα ή να κάνεις και εσύ μια επίσημη εμφάνιση, αυτό το look είναι ξεκάθαρα για copy paste!

Η Κάτια, παρέδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα κομψότητας και για εμάς πήρε το απόλυτο 10άρι! Άλλωστε, η ίδια, σαν μοντέλο γνωρίζει από πρώτο χέρι τις τάσεις της μόδας αλλά και τι της ταιριάζει!

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε μαγιό όλο ρίγες και προκάλεσε «σεισμό»! Αυτή είναι...

Να σημειώσουμε ότι τα κομμάτια που επέλεξε είναι τόσο διαχρονικά, που μπορείς να τα έχεις στη ντουλάπα σου για χρόνια... Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Κάτια Ζυγούλη: Με λευκό λουλουδάτο μαγιό έδειξε πως είναι στην πραγματικότητα το σώμα της!

Με λευκό λουλουδάτο μαγιό έδειξε πως είναι την πραγματικότητα το σώμα της, η Κάτια Ζυγούλη.

Το μοντέλο συνεχίζει να απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές μαζί με τον Σάκη Ρουβά και οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι απίστευτες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ίσως, την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό.

Η Κάτια Ζυγούλη, πόζαρε στο φακό με λευκό λουλουδάτο ολόσωμο μαγιό και μας έδειξε πως είναι στην πραγματικότητα το σώμα της. Ακόμη και μετά από 4 παιδιά, έχει κορμάρα.

Κάτια Ζυγούλη μαγιό

Κάτια Ζυγούλη: Το μαγιό της είναι γεμάτο «τριγωνάκια» και «σπάει» ταμία! Κοστίζει 108 ευρώ!

Η Κάτι Ζυγούλη «σπάει» ταμία με το μαγιό της! Είναι γεμάτο «τριγωνάκια» και κοστίζει 105 ευρώ! Πού μπορείς να το βρεις; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Λαμπερή, πανέμορφη και άκρως καλοκαιρινή η Κάτια Ζυγούλη χαλαρώνει αυτό το διάστημα μαζί με την οικογένειά της και τον Σάκη Ρουβά! Η καλλονή Κάτια, έχει κορμί θανατηφόρο, το οποίο διατηρεί με δίαιτα ισορροπημένη, όπως σας έχουμε αποκαλύψει

Πρόσφατα, την τσακώσαμε να παίζει ανέμελη με τον γιο της και σταθήκαμε στο υπέροχο μαγιό που φορούσε! Ιδιαίτερο, με σχέδιο σούπερ μοδάτο και τιμή που.. αξίζει γιατί είναι σίγουρα διαχρονικό! Το μαγιό της είναι από την εταιρία MITOS και κοστίζει 105 ευρώ! Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Κάτια Ζυγούλη μαγιό

Κάτια Ζυγούλη: Έπαιζε με τον γιο της και όλοι την κοίταγαν στο σώμα! Από άλλο πλανήτη...

Η Κάτια Ζυγούλη έπαιζε με τον γιο της και όλοι την κοίταγαν στο σώμα, αφού το κορμί της είναι από άλλον πλανήτη! Μετά από 4 παιδιά, πιο γυμνασμένη από ποτέ!

Απολαμβάνουν τις διακοπές τους με τον πιο ήρεμο τρόπο, εξερευνώντας τη φύση και έχοντας στις αποσκευές τους μόνο πολλές αλλαξιές μαγιό... Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους και το σκάφος τους λίγες μέρες πριν και έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές που έκαναν στην Κρήτη, βρέθηκαν στη Σχοινούσα απολαμβάνοντας την ηρεμία, όλη μέρα στη θάλασσα.

Κανένας δεν μπορεί να αντιληφθεί τον Έλληνα ποπ σταρ, ο οποίος μένει μέσα στο σκάφος με την οικογένειά του και όλη μέρα δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ψαρεύει, να κολυμπάει και να ασχολείται με τα τέσσερα παιδιά του. Στην ίδια ακριβώς «συχνότητα» κινείται και η Κάτια Ζυγούλη, μια τρυφερή μαμά που έχει αφιερώσει κυριολεκτικά τη ζωή της στην οικογένειά της. Ο φακός του YOU την απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα στην παραλία μαζί με τον μικρότερο γιο της, τον 3χρονο Απόλλωνα, να κάνει κανό και ο πιτσιρικάς να απολαμβάνει τη βόλτα του. Φυσικά ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με... πόνο, γιατί μόλις η μαμά σταμάτησε τη βαρκάδα ο «ξανθός άγγελος» έβαλε τα κλάματα απαιτώντας έναν νέο γύρο.

Κάτια Ζυγούλη: Αποκλείεται να είναι αυτή η ηλικία της συζύγου του Σάκη Ρουβά! Αδιανόητο...

undefined

Παρ' όλα αυτά, τα δάκρυά του δεν λύγισαν τη μαμά του που έχει οργάνωση και μέθοδο σε ό,τι αφορά τα παιδιά της και έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της: «Είμαστε πια μια μικρή κατασκήνωση… Δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς πρόγραμμα. Έχω επιστρατεύσει την αυστηρή οργάνωση που ακολουθούσα την εποχή που δούλευα στο εξωτερικό, έπαιρνα το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας και έβγαζα με ακρίβεια το δρομολόγιο για τα κάστινγκ μου, σε όποια πόλη κι αν ήμουν, στην Ευρώπη ή στην Αμερική. Μου αρέσει το πρόγραμμα, μου δημιουργεί μια ασφάλεια».

undefined

Super mamma, super model!

Μπορεί να είναι στην ηλικία των 40+ και μαμά 4 παιδιών, παρ' όλα αυτά η Κάτια Ζυγούλη εξακολουθεί να είναι από τα ωραιότερα κορμιά και από τα ομορφότερα μοντέλα που έχουν περπατήσει σε ελληνικούς αλλά και διεθνείς οίκους μόδας. Η Κάτια, παρά τις πολλές υποχρεώσεις της με την οικογένειά της, εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να προσέχει τη διατροφή της, να γυμνάζεται συστηματικά και να κολυμπάει αρκετά το καλοκαίρι, γι' αυτό και έχει καταφέρει να διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα.

undefined

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....

Το σπίτι που μένει η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό και θα καταλάβετε...

Η καλλονή σύζυγος του Σάκη Ρουβά και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους παραχώρησε μία συνέντευξη στο πρώτο τεύχος του Love Yourself Magazine και στην Ελένη Παπαϊωάννου, όπου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις “γκρινιάρες μέρες”, τον θηλασμό και για το αν είναι καλή μαμά.

Άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι της στον φωτογραφικό φακό του καλού της φίλου, Θανάση Κρίκη. Η Κάτια Ζυγούλη ποζάρει στον καταξιωμένο φωτογράφο τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού, όσο και στον όμορφο κήπο που διαθέτει η οικογένεια Ρουβά.

“Υπάρχουν μέρες που τίποτα δεν είναι αρκετό, αρκετά καλό, όπως το σκέφτηκα, όπως το περίμενα. Είναι αυτές οι γκρινιάρες μέρες που σου θολώνουν την πραγματικότητα. Οι περισσότερες είναι φωτεινές. Όχι ολόκληρες, αλλά η βάση τους ναι, είναι. Συνειδητοποίηση, ευγνωμοσύνη, λάμψεις ευτυχίας. Τέσσερα παιδιά, τέσσερις ψυχές, τέσσερις άνθρωποι γεμάτοι αγάπη, λαχτάρα, φως. Δυο εμείς, έξι, ολόκληρη παρέα!”

“Έχω πάθος με τον θηλασμό. Έχω υπάρξει εθισμένη στην ωκυτοκίνη, στην ορμόνη της αγάπης, στις ατέλειωτες ώρες αγκαλιάς και ευδαιμονίας. Στο μαγικό δέσιμο. Co – sleeping (συν-κοίμηση), μάρσιπος, παντού με το μωρό, σωτηρίες καταστάσεις. Ναι, είμαι από αυτές. Δεν είναι εύκολο, είναι μία τέχνη που την κατακτάς με την εμπειρία. Συμβουλές, υποστήριξη από τους ανθρώπους σου, επιμονή. Χρειάζεται βοήθεια. Όπως κάποτε οι γυναίκες γεννούσαν και για σαράντα ημέρες κάθονταν μέσα με το μωρό στο στήθος. Όλη η οικογένεια, η γειτονιά, οι γιαγιάδες τους έφερναν τα μυστικά τους, τα τσάγια, την βοήθεια, το χάδι. Υπήρχε λόγος. Σήμερα έχουμε μάθει να είμαστε αυτάρκεις., να μην δεχόμαστε βοήθεια. Σημαντικό για μένα είναι να έχεις αποφασίσει αν πραγματικά θέλεις να θηλάσεις και για πόσο καιρό”.

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε την πιο σικάτη εμφάνιση δίπλα στον Σάκη Ρουβά, αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Έδωσε 300 ευρώ....

“Θέλω κάθε πρωί να ξυπνάω εγώ τα παιδιά, θέλω να τα βγάζω εγώ από το όνειρό τους. Αν φύγω το βράδυ από το σπίτι, αισθάνομαι σαν να έχω χάσει κάτι πολύτιμο. Το φιλάκι για καληνύχτα. Θέλω να τα κάνω μπάνιο, να είμαι στο τραπέζι όταν τρώνε… Επιμένω να τα κάνω εγώ, είναι για εμένα πολύ σημαντικά. Για εμένα. Οι βροχερές μέρες είναι γεμάτες με παζλ και κατασκευές, movie afternoons με ποπ κορν, μπανιέρα γεμάτη παιχνίδια, παιδάκια τρισευτυχισμένα και μια λίμνη στο πάτωμα. Κάτι θέλω να τους πω για την λίμνη, κοίτα τα όμως πως γελάνε. Πετάω κάτω την καθαρή πετσέτα και κάνω πως δεν τρέχει τίποτα”, εξομολογείται η Κάτια Ζυγούλη στην ερώτηση αν είναι καλή μαμά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην σχέση της με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, μια σχέση που διαρκεί λίγο παραπάνω από 14 χρόνια: “Έχω ανάγκη να δω τον σύντροφό μου να με κοιτάζει με αγάπη, ενώ εγώ νιώθω χάλια. Και όταν νιώθω υπέροχα, και κάθε μέρα. Έστω τις περισσότερες μέρες. Ιδανικά. Έχω ανάγκη να τον φροντίζω, τον έχω έγνοια. Η σχέση είναι ένα οικοσύστημα αγάπης και φροντίδας, λέει μια φίλη. Είναι επικοινωνία, αλληλοϋποστήριξη και κατανόηση, προσθέτω εγώ. Όποτε ο ένας έχει δυσκολία, ο άλλος είναι πιο μπροστά και τραβάει. Όποτε είμαστε και οι δύο ψηλά, έχουμε λύσει οποιαδήποτε θέμα, πετάμε. Πριν εξοργιστώ με την συμπεριφορά του, παρατηρώ με τα μάτια του, την κατάσταση. Όταν το καταφέρνω, αισθάνομαι τουλάχιστον master guru και έχω γλιτώσει τον καβγά. Όχι πάντα. Είπαμε, είναι και οι γκρινιάρες μέρες. Επικοινωνία για εμένα σημαίνει λιγότερη ανάγκη για άμυνα. Πες του το παράπονό σου σε πρώτο ενικό. “Αισθάνομαι ότι αυτές τις ημέρες χρειάζομαι λίγη παραπάνω τρυφερότητα”, αντί να πεις “είμαι θυμωμένη γιατί έφυγες χωρίς να με φιλήσεις”. Αντί να τον βάλεις σε κατάσταση άμυνας, τον κάνεις σύμμαχο”.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού:

Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....

Κάτια Ζυγούλη: Πήρε τον Σάκη Ρουβά από το χέρι και φόρεσε πέδιλα με 100 ευρώ! Εσείς θα τα αγοράζατε;

Η πάντα καλλονή Κάτια Ζυγούλη, πήρε τον Σάκη Ρουβά από το χέρι και φόρεσε πέδιλα με 100 ευρώ! Εσείς θα τα αγοράζατε; Εμείς πάντως τα λατρέψαμε!

Η ίδια, βρέθηκε σε συναυλία στο Ηρώδειο και παρέδωσε μαθήματα με το στιλ της! Η Κάτια για την περίσταση επέλεξε ένα μίντι, μεταξωτό φόρεμα με cut outs και χρυσό φινίρισμα.

Το look συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι πανέμορφα δερμάτινα πέδιλα σε μουσταρδί χρώμα. Το συγκεκριμένο σχέδιο ονομάζεται Kalokairines και είναι από το δημοφιλές ελληνικό brand Esiot! Κοστίζε δε, περίπου, 100 ευρώ! Ιδού λοιπόν το απόλυτο look της Κάτιας:

Κάτια Ζυγούλη: Έτσι είναι το σώμα της μετά από 4 εγκυμοσύνες!

Κάτια Ζυγούλη: Πήρε τον Σάκη Ρουβά από το χέρι και φόρεσε πέδιλα με 100 ευρώ! Εσείς θα τα αγοράζατε;Κάτια Ζυγούλη: Πήρε τον Σάκη Ρουβά από το χέρι και φόρεσε πέδιλα με 100 ευρώ! Εσείς θα τα αγοράζατε;

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά με τα απόλυτα πέδιλα! Κοστίζουν 80 ευρώ...

Η Κάτια Ζυγούλη στάθηκε δίπλα στο Σάκη Ρουβά με τα απόλυτα πέδιλα, που κοστίζουν 80 ευρώ! Εμείς τα λατρέψαμε, εσύ;

Η πανέμορφη Κάτια είχε επενδύσει σ’ ένα κομψό midi στενό φόρεμα σε μαύρο χρώμα, με λευκή λεπτομέρεια στον ώμο, το οποίο είχε φορέσει μ’ ένα στιλάτο ζευγάρι μαύρα ankle starp πέδιλα με τρουκς (από τη συλλογή Marc Fisher, Nak shoes).

Ο Σάκης, πάντα κομψός, επέλεξε για να την συνοδέψει κοστούμι σε μαύρες και γκρι αποχρώσεις, ενώ την παράσταση έκλεψε το ιδιαίτερο μαντηλάκι του (pochette)! Επειδή ωστόσο, όταν μιλάμε για το απόλυτο ζευγάρι, τα λόγια είναι περιττά.... ιδού:

Σάκης Ρουβάς: Τον έπιασε η κάμερα να δίνει φιλιά στο στόμα σε θαυμάστρια! Σάλος με τον τραγουδιστή!

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά με τα απόλυτα πέδιλα! Κοστίζουν 80 ευρώ....

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα εν λόγω πέδιλα έχουν εξαντληθεί, ωστόσο σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις παρόμοια, αφού είναι η τάση της σεζόν!

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά με τα απόλυτα πέδιλα! Κοστίζουν 80 ευρώ....

Κάτια Ζυγούλη: Απίστευτη αλλαγή! Δείτε την με κατάξανθο μαλλί!

Η Κάτια Ζυγούλη είναι πάντα εντυπωσιακή, αλλά κατάξανθη τα... σπάει!

Δείτε τη σύζυγο του Σάκη Ρουβά σε μία πιο παλιά φωτογραφία με τα μαλλιά της πιο ξανθά από ποτέ.

Κάτια Ζυγούλη ξανθά

Ενδεχομένως να πρόκειται για περούκα, όμως, αυτό το ashy blonde χρώμα ταιριάζει πολύ με τα χαρακτηριστικά της Κάτιας Ζυγούλη. Από όλες τις μεταμορφώσεις που έχουμε δει στην καριέρα της ως μοντέλο, αυτή είναι η αγαπημένη μας. Θα της προτείναμε να ανοίξει των μαλλιών της, αν όχι τόσο πολύ, άλλα ένα τόνο πιο ανοιχτό. Όπως αποδεικνύεται της πηγαίνουν οι ξανθοί, ψυχροί τόνοι.

Κόλαση η Κάτια Ζυγούλη στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά! Το αποκαλυπτικό φόρεμα που άναψε φωτιές! (Photos)

Τα βλέμματα όλων τράβηξε η Κάτια Ζυγούλη στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά την περασμένη Παρασκευή στο Estate!

Το πανέμορφο μοντέλο άφησε για λίγο τα τέσσερα παιδιά της στο σπίτι και βρέθηκε στο πλευρό του άντρα της.

undefined
undefined

Η Κάτια διασκέδασε με τις φίλες της και δε σταμάτησε να χειροκροτεί τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, οι ενδυματολογικές της επιλογές έκλεψαν τις εντυπώσεις, αφού επέλεξε να φορέσει κοντή δερμάτινη φούστα και ψηλές over the knee.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στη νυχτερινή Αθήνα, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το σχήμα στην Θεσσαλονίκη.

Κόλαση η Κάτια Ζυγούλη στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά! Το αποκαλυπτικό φόρεμα που άναψε φωτιές! (Photos)

Τα βλέμματα όλων τράβηξε η Κάτια Ζυγούλη στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά την περασμένη Παρασκευή στο Estate!

Το πανέμορφο μοντέλο άφησε για λίγο τα τέσσερα παιδιά της στο σπίτι και βρέθηκε στο πλευρό του άντρα της.

undefined
undefined

Η Κάτια διασκέδασε με τις φίλες της και δε σταμάτησε να χειροκροτεί τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, οι ενδυματολογικές της επιλογές έκλεψαν τις εντυπώσεις, αφού επέλεξε να φορέσει κοντή δερμάτινη φούστα και ψηλές over the knee.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στη νυχτερινή Αθήνα, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το σχήμα στην Θεσσαλονίκη.

Σάκης Ρουβάς: «Μαύρες» ώρες για τον τραγουδιστή! «Έκοψε τις φλέβες του σε απόπειρα αυτοκτονίας»!

«Μαύρες» ώρες για τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά! «Έκοψε τις φλέβες του σε απόπειρα αυτοκτονίας» αναφέρουν ρεπορτάζ! Τι έχει συμβεί όμως; Διαβάστε αναλυτικά!

O Αναστάσιος -ή κατά κόσμον γνωστότερος ως Σάκης- γεννήθηκε στο Νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα, στο Μαντούκι, συγκεκριμένα, στις 5 Ιανουαρίου 1972 και οι γονείς του Κωνσταντίνος Ρουβάς και Μαρία Παναρέτου, εκτός από τις βασικές δουλειές τους, παράλληλα ασχολούνταν και με την ηθοποιία.

Για να βγάζουν, λοιπόν, τα προς το ζην ο μπαμπάς ήταν οδηγός σε αυτοκίνητα και η μαμά πωλήτρια στο Duty Free του αεροδρομίου της Κέρκυρας. Ο πιο μικρός και ο πιο ανήσυχος Σάκης από τα άλλα δύο αδέλφια του Βασίλη και Απόστολο κουβάλαγε μέσα του τρέλα και φλόγα, έτσι στα δέκα περίπου χρόνια του πρωταγωνίστησε στην παιδική παράσταση «Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι» αλλά οι υπόλοιποι συντελεστές του έργου δεν είχαν να πουν και τα καλύτερα για την υποκριτική του. Τότε ήταν, λοιπόν, που και αυτός αποφάσισε να στραφεί και να ασχοληθεί με την άλλη μεγάλη του αγάπη το τραγούδι και επειδή θαύμαζε πολύ τον Έλβις άρχισε να στήνεται μπροστά στον καθρέφτη και να μιμείται το στυλ του...

Η χειρότερη στιγμή της καριέρας του

Στις 19 Μαΐου 1997, ο Σάκης εμφανίζεται μαζί με τον Τούρκο pop star Burat Kud σε μια «δι-εθνική» συναυλία στα κατεχόμενα εδάφη, στο νησί της Κύπρου. Η συναυλία γίνεται πρώτη είδηση παγκοσμίως, προκαλώντας πολιτικές επιπτώσεις καθώς συμπίπτει με τη γενοκτονία των Ποντίων. Ο κόσμος αντιδρά έντονα και του πετάει γιαούρτια και ντομάτες… Είναι η χειρότερη στιγμή στην καριέρα του καλλιτέχνη και πολλοί υποστηρίζουν ότι κάπου εδώ εκείνος θα σβήσει και δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε ποτέ… Όμως κάνουν λάθος! Ο Ψινάκης τα γυρνάει τούμπα και κάνει τους δημοσιογράφους να ξεχάσουν τα παλιά και ν’ ασχοληθούν με τα… καινούρια του Ρουβά! Οι Ρουβίτσες έτσι κι αλλιώς είναι τρελαμένες με τον Σάκη τους, ουρλιάζουν, κόβουν φλέβες, λιποθυμούν, του σκίζουν τα πουκάμισα, γδύνονται και υποκλίνονται μπροστά του, κάνουν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας καθώς θέλουν να αγγίξουν το είδωλό τους και ο… κακός Ψινάκης δεν τις αφήνει, φτάνουν μέχρι το Σύνταγμα και χτυπιούνται… Αν ο Σάκης δεν είναι ένας λαμπερός σταρ, πρωτοφανές φαινόμενο στα ελληνικά χρονικά, τότε ποιος είναι;

«Με πότιζαν φάρμακα στο Στρατό»

Μια περίοδος της ζωής του Ρουβά που απασχόλησε τα ΜΜΕ ήταν και η… στρατιωτική του θητεία. Ήταν μόλις 22 ετών όταν πήγε φαντάρος και τα όσα είχαν ακουστεί δεν ήταν και… λίγα. Του είχαν καταλογίσει πως «επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα για να μην υπηρετήσει», ότι «αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του με αλουμινόχαρτο!». Ο ίδιος το διέψευσε σε μία και μοναδική συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μαστοράκη και όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Δεν νομίζω, αλλά εκεί, στο 411, με πότιζαν φάρμακα». Παραδέχτηκε πως τον μετέφεραν στο στρατόπεδο για να τον κατατάξουν και εκείνος «τρύπωσε κάτω από ένα τζιπ, με τους ανθρώπους γύρω του να φτάνουν σε σημείο να του κάνουν ένεση για να τον βγάλουν». Το σκάνδαλο στο Στρατό και ο μεγάλος ντόρος καταλαγιάζει όταν ο Σάκης σκάει μύτη τον Οκτώβριο του ’98 πάνω στην πίστα με τη μαύρη φούστα του Valentino, ενώ ο Ψινάκης τον έχει συμβουλέψει, σύμφωνα με πληροφορίες, να βάλει κάλτσα στα… επίμαχα σημεία προκειμένου να δείχνουν πιο φουσκωμένα…

«Εγώ δεν κρατάω τις κρεμάστρες του Σάκη»

«Ο Σάκης μεγάλωσε, έπρεπε να κάνει οικογένεια, να παντρευτεί, να κάνει την καριέρα του, να πάει στην Αμερική να κάνει μαθήματα και να παίξει σε ταινίες και τέτοια. Εγώ δεν είμαι να τρέχω στην Αμερική και να κρατάω τις κρεμάστρες του Σάκη», λέει ο Ψινάκης όταν σταματά τη συνεργασία του με τον Σάκη μετά από 16 χρόνια. Όλοι αναρωτιούνται τότε γιατί και διάφορα σενάρια πέφτουν στο τραπέζι… Ο βασικότερος λόγος κάποιοι λένε ότι είναι η γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη. Ο Ψινάκης, όμως, υποστηρίζει: «Όταν μεγαλώνεις, κάποια στιγμή ωριμάζεις και θέλεις να κάνεις τη ζωή σου. Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ ξανά με τον Ρουβά. Έκανα αυτές τις αηδίες με την τηλεόραση και δεν θα γινόταν να είναι ο μάνατζερ ενός σταρ σαν τον καλλιτέχνη!

Δεν γίνεται να μου το ζητήσει, ούτε να γίνω μάνατζέρ του πια. Νομίζετε ότι αν συνεργαστούμε ξανά υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε την ίδια επιτυχία με τότε;»… Ο Ηλίας για πρώτη φορά μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους βγαίνει μπροστά στις κάμερες και κάνει τον κριτή στο «Greek Idol», γίνεται και ο ίδιος σταρ, ενώ από την αντίπερα όχθη και δειλά-δειλά, ο Σάκης αρχίζει και κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους… «Το παιδί μίλησε…», λένε όλοι περιπαικτικά ενώ ο Ψινάκης συνεχίζει να λέει: «Φαντάσου να πάμε κάπου και ο μάνατζερ να δίνει αυτόγραφα… Είναι δυνατόν αυτός που κρατά τις κρεμάστρες να δίνει αυτόγραφα όπως ο καλλιτέχνης»; Οι κακές γλώσσες αναφέρονται σε έντονους καβγάδες μεταξύ τους που έφεραν τη ρήξη, τα σενάρια που είπαν ήταν πολλά. Πριν από πέντε περίπου χρόνια, οι δυο τους ήρθαν face to face σε μια εκδήλωση στο κτήμα Νάσιουτζικ και αρκέστηκαν σε έναν τυπικό χαιρετισμό.

Το χαστούκι της Κάτιας και ο έρωτας…

Τις πρώτες μέρες που μένει στην Αθήνα ο Σάκης συζεί με μια κοπέλα Αγγλίδα, τη Σάλι, και κάποιοι λένε ότι έχουν αρραβωνιαστεί μυστικά, το ίδιο λένε και για τη Σόφη Καντάρου, ιδιοκτήτρια μπαρ στην Κέρκυρα με την οποία υποστηρίζουν ότι πάνε για γάμο. Ούτε κατά διάνοια… Οι χορεύτριες που κατά καιρούς ερωτεύονται τον Σάκη και ανήκουν στο μπαλέτο του, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολλές, όμως απολύονται αμέσως μόλις τις εντοπίσει ο Ψινάκης να φλερτάρουν με το είδωλο που δεν ανήκει σε μία αλλά σε όλες τις γυναίκες… Ο Σάκης πάνω στην πίστα ξεγυμνώνεται προκλητικά και η υστερία που συμβαίνει από κάτω δεν περιγράφεται. Αυτά μέχρι τη στιγμή που στη ζωή του μπαίνει μία από τις ωραιότερες γυναίκες στο χώρο του μόντελιγκ με διεθνή καριέρα… Α ρε, Κάτια Ζυγούλη που σου χρειάζεται!

Ο κούκλος ερωτεύτηκε την κούκλα και έκαναν τρία κουκλάκια, για την ώρα, οι εμφανίσεις Ρουβά-Ψινάκη κόβονται μαχαίρι… Η γνωριμία του Σάκη και της Κάτιας στο τηλεοπτικό σποτ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας καθώς και το χαστούκι που του έδωσε πάνω από 30 φορές για να πετύχουν τη σκηνή ήταν η αφορμή να την ερωτευτεί… Μαζόχας; Ούτε καν. Ένα λάθος του σκηνοθέτη με το φιλμ τούς έκανε να το γυρίζουν συνέχεια, το αγόρι ζαλίστηκε από τις πολλές σφαλιάρες που του είχε δώσει η Κάτια αλλά και από την ομορφιά της και εκείνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας είναι ότι ο έρωτας και η σχέση αυτή κρατά αρεκετά χρόνια και ωρίμασε ακόμα περισσότερο με την απόκτηση τριών παιδιών....

Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο αρραβώνας που διέλυσε πριν την Κάτια Ζυγούλη! Αποκάλυψη τώρα!

Αυτός είναι ο αρραβώνας που διέλυσε ο Σάκης Ρουβάς πριν την Κάτια Ζυγούλη! Όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο μεγατόνων!

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται στην Κέρκυρα όταν και τον ανακάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είχε πάει να το δει στο κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον Δάκη, την Έλενα Ναθαναήλ και τον Τάσο Μητρόπουλο. Εκεί ήταν που του πρότεινε να τον πάρει μαζί του στην Αθήνα και να τον βοηθήσει στην καριέρα του. Τον Σάκη όσοι τον ήξεραν τον χαρακτήριζαν... διαόλου κάλτσα. Με ότι και αν καταπιανόταν το έκανε καλά και τα κατάφερνε. Τελικά ήρθε στην Αθήνα και από εκεί ξεκίνησαν όλα.


Ένα βράδυ, μετά την ολιγόλεπτη εμφάνισή του στο «Show Center», ο Ηλίας Ψινάκης και η Ζωή Λάσκαρη τον περίμεναν να τελειώσει για να πάνε όλοι σε ένα πάρτι. Στη διαδρομή, όμως, τράκαραν. Σοβαρά τραυματισμένος ο Ηλίας (είχε σπάσει και τα δύο του πόδια) αναγκάστηκε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κλινήρης.
Ο Σάκης βρισκόταν κάθε μέρα στο σπίτι του για να τον περιποιείται. Εκείνο το διάστημα ισχυροποιήθηκε η φιλία τους και έγιναν αχώριστοι. Μόλις στάθηκε στα πόδια του ο Ηλίας, πήρε με σοβαρότητα την κατάσταση στα χέρια του και για πρώτη φορά ανέλαβε χρέη «κανονικού» μάνατζερ.«Τα φώτα της δημοσιότητας είναι σαν τους έρωτες, όσο τα αποφεύγεις τόσο σε κυνηγούν»... Ο Ψινάκης ακολουθεί αυτό σαν μότο και το ίδιο λέει στον Σάκη. Τα έντυπα στην Ελλάδα έγραφαν: «Ρουβάς-Ψινάκης, μυστικός γάμος στην Ολλανδία. Παντρεύτηκαν στο εξωτερικό με κουμπάρα τη Ζωή Λάσκαρη».


Κανένας από τους δύο δεν τολμούσε να κυκλοφορήσει δημόσια. Ο Σάκης γύρισε και είπε στον Ηλία: «Τι σε νοιάζει; Εσύ δεν έλεγες ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να γράφεται σωστά το όνομα σου;». Ο Ανδρέας Παπανδρέου συμβούλευσε τον Ηλία Ψινάκη και του είπε: «Ένα σκάνδαλο καλύπτεται μόνο με ένα ακόμα μεγαλύτερο».


Λίγες μέρες αργότερα κυκλοφορεί ότι ο Σάκης Ρουβάς αρραβωνιάστηκε με τη Ζέτα Λογοθέτη και όλοι αναρωτιούνται αν και κατά πόσον η περίεργη αυτή είδηση είναι αληθινή.


Το καλοκαίρι του 2001 το όνομα του Βρίσκεται ακόμα μία φορά στο επίκεντρο όταν ειπώθηκε ότι βρισκόταν στο κότερο του ψυχιάτρου Πέτρου Λυμπέρη, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Ο πλοίαρχος έλεγε πως στη θαλαμηγό ήταν ο Σάκης ΡουΒάς, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Λάκης Λαζόπουλος. Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και τα πρωτοσέλιδα οργίαζαν... Αλλά η συνέχεια «πνίγεται» και το θέμα τελειώνει απότομα χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, ενώ ακολουθεί μια σειρά από σκιτσάκια και μπλουζάκια που κυκλοφορούν στη Μύκονο, διακωμωδώντας την κατάσταση, με τυπωμένη επάνω περιπαικτικά τη φράση: «Ήμουν και εγώ στο κότερο».


Ακολούθησε το... περιβόητο χαστούκι της Κάτιας Ζυγούλη σε διαφημιστικό σπότ και από εκεί μάλλον να ξεκίνησε και ένας μεγάλος έρωτας. Η χειρότερη στιγμή της καριέρας του ήταν η συναυλία που έδωσε στα κατεχόμενα εδάφη με τον Τούρκο Burat Kud και η οποία μάλιστα συνέπεσε και με την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων. Ο κόσμος αντέδρασε και του πέταξε γιαούρτια.


Όλο αυτό κάποια στιγμή επισκιάστηκε από τις επόμενες κινήσεις του. Η περιβόητη φούστα του Valentino για παράδειγμα αλλά και η παρότρυνση του Ηλία να βάλει... κάλτσα στα επίμαχα σημεία για να φαίνονται πιο φουσκωμένα προκάλεσε σχόλια. Ακολούθησε ο στρατός. Ο Σάκης σε δηλώσεις του είχε αποκαλύψει ότι τον πότιζαν με φάρμακα, ενώ είχε ακουστεί πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Παραδέχτηκε πως είχε τρυπώσει κάτω από ένα τζιπ και χρειάστηκε να τον ναρκώσουν για να τον βγάλουν έξω.