Μίνα Αρναούτη: Σε αγωγές και αποζημίωση για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη! (Bίντεο)

Θα κινηθεί νομικά και κατά του Sin Boy

Μίνα Αρναούτη: Σε αγωγές και αποζημίωση για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη! (Bίντεο)

Η Μίνα Αρναούτη σκοπεύει να κάνει αγωγές για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, προκειμένου να πάρει αποζημίωση!

Στο στόχαστρό της βρίσκεται και ο Sin Boy για τις τελευταίες του δημοσιεύσεις!

Αποκλειστικά στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, ο οποίος σημείωσε πως η υπόθεση του τροχαίου έχει τελεσιδικήσει αναφορικά με το ποιος οδηγούσε, αλλά εκκρεμεί η αποζημίωση, αποκαλύπτοντας πως θα κάνουν αγωγή σε ένα μήνα για αυτό.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση σε ό,τι αφορά ποιος οδηγούσε. Εκκρεμεί το θέμα της αποζημίωσης. Το δικαίωμα του θύματος στα τροχαία ατυχήματα, ασκείται κατά διακριτική ευχέρεια και εναντίον του υπαιτίου ή σε περίπτωση θανάτου εναντίον της οικογένειάς του και εναντίον της εταιρείας. Εμείς προτιθέμεθα να κάνουμε αγωγή σε αμφότερους. Είναι ζήτημα ενός μήνα να κάνουμε την αγωγή για την αποζημίωση.

Ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση, η οποία με τη δημοσιότητα που πήρε έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Σε αυτή την προσπάθεια, εγώ ήμουν μόνος μου.

Μίνα Αρναούτη: Στα δικαστήρια ξανά μετά τον Παντελίδη! Τι συνέβη με γνωστό τραγουδιστή;

Είναι δεδομένο ότι θα κινηθούμε νομικά και εναντίον του κυρίου αυτού (σ.σ. Sin Boy) και ποινικά και αστικά. Οφείλουν κάποιοι κύριοι να ζητήσουν συγγνώμη από τη Μίνα Αρναούτη για όλο αυτό το οποίο πέρασε όλο αυτό το διάστημα. Η εντολέας μου έχει δώσει ήδη εντολή να κινηθούμε νομικά και εναντίον κάποιων συγκεκριμένων δημοσιογράφων και site».

Μίνα Αρναούτη: "Τους έλεγα "πεθαίνω" χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω" - Ανατριχιάζει για το τροχαίο με τον Παντελίδη!

"Τους έλεγα "πεθαίνω" χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω" - Ανατριχιάζει η Μίνα Αρναούτη με τη νέα της ανάρτηση για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη!

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια η γυναίκα που βρέθηκε μέσα στο τζιπ που τραγουδιστή εκείνο το μοιραίο βράδυ και βίωσε τόσο δύσκολες στιγμές θέλησε να σπάσει την σιωπή της και να περιγράψει τι συνέβη από την στιγμή που το αμάξι τράκαρε μέχρι τη στιγμή που βγήκε από το νοσοκομείο μήνες μετά.

Μίνα Αρναούτη: Αποκάλυψη-βόμβα για την επαφή της με τον Πάνο Ζάρλα!

«-Είναι αυτό το αμάξι, είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα (αυτό σκέφτομαι όποτε το κοιτώ)-
Εγώ ουρλιάζω εκείνος δεν μιλάει. Λιποθύμησε; Προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να βγω. Ανησυχώ ότι θα πάρει φωτιά. Με βγάζουν. Δεν βλέπω πουθενά τον Παντελή. Φωνάζω. Βγάλτε τον , σώστε τον! Είναι ο Παντελής (ναι , είναι ο Παντελής ο γνωστός Παντελής κάντε πιο γρήγορα).
Τραύματα, αίματα , ασθενοφόρο.. θυμάμαι να ρωτώ έναν διασώστη «πως είναι ο Παντελής» και μου είπε : «προσπάθησε να μη κοιμηθείς, προσπάθησε! Μη πέσεις σε κόμμα!»
Πάω στον ευαγγελισμό «πεθαίνω» τους έλεγα χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω. Θυμάμαι έναν κύριο να μου κόβει τα ρούχα με ένα ψαλίδι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ξύπνησα 1,5 μήνα μετά. Άνθρωποι εκεί γύρω, μπιπ-μπιπ μηχανήματα σφύριζαν. Ιατροί έρχονταν. Έφυγε η γριούλα ρώταγα με νόημα; Δεν απαντούσαν. Θα είσαι εσύ ο επόμενος ή θα νικήσεις; Αγωνιά. Η μάνα σου κολώνα εκεί. Μη με δει θεέ μου να λυγίζω. Μη με δει!Που είναι ο Παντελής. Πέθανε. Σε πολεμάνε.
Είχα την ατυχία να περάσω την δυστυχία μου με όλα τα φώτα και τις κατηγορίες πάνω μου.
Οδηγούσε εκείνος, δεν οδηγούσε, είχε πιει, δεν είχε πιει, έτρεχε ή δεν έτρεχε. Έχει μικρή σημασία για εμένα. Είμαι εκεί και πρέπει να ξανασηκωθώ. Έπρεπε να με είχατε στηρίξει, έπρεπε να μου είχατε συμπαρασταθεί. Έπρεπε να σεβόσασταν ότι είχα υποφέρει. Ότι όποιος κι αν έφταιγε εγώ ήμουν εκεί και εσείς όλοι είχατε επιστρέψει στη ζωή σας. Όλοι! Εσείς που σήμερα λέτε μη μιλάς! Μην ασχολείσαι! Μη ξεσπάς!
Έχω κάθε δικαίωμα να ξεσπάω! ΜΑΡΤΥΡΗΣΑ 3,5 χρόνια και δεν έβγαλα κιχ. Μόνο φωτογραφίες με μαγιό ανέβαζα και σας ενοχλούσα! Μίλησα κάποιες φορές όμως πόσα άντεξα. Σας ενοχλεί που δεν κρύφτηκα για να λέτε ότι φοβάμαι! Βρήκατε μια καραμέλα ότι επιζητώ τη δημοσιότητα και δεν σκεφτήκατε αν επιζητώ άπλα τη ζωή μου πίσω. Είχα ινσταγκραμ και πριν το ατύχημα! Με 12 χιλ ακολούθους (πριν 4 χρόνια , ναι!) δεν περιμένω να φτιαχτώ από ένα ατύχημα ούτε να γίνω συμπαθείς! Δεν έχω ανάγκη κανέναν! Στάθηκα στα πόδια μου γιατί έχω κότσια και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη που έχω ότι δεν φοβάμαι τίποτα μονό αγαπώ τη ζωή ,την μητέρα μου,2-3 φίλους, την ελευθερία, την αλήθεια και όποιον με κάνει να περνώ καλά και γι αυτά δίνω και τη ζωή μου !
Μεγάλωσα δουλεύοντας απ τα 17. Δεν έχω ανάγκη πλούσιους φίλους και υποψηφίους γαμπρούς για να σταθώ. Έχω επιλογές. Έχω φίλους με λεφτά και φίλους που ψήνουν σουβλάκια.
Στέκομαι χωρίς δεκανίκια! Δεν αντέχω να είμαι με τίποτα και με κανέναν που βαραίνει τη ψυχή μου η παρουσία του , δεν με χαραμίζω για χρήματα και για αγαθά! Αν ηταν ετσι θα είχα παντρευτεί έναν χορηγό , θα είχα ένα αμάξι κ ένα σπίτι και έναν να με πηγαίνει στα ραντεβού με τους γιατρούς. Δεν έχω!
Είναι επιλογή μου να περιμένω κάποιον που δεν θα φοβάται - όπως κι εγώ-να ζει μόνος του, να μην με έχει ανάγκη ,αλλά και να μη μπορεί χωρίς εμένα!
Απεχθάνομαι τις εξαρτήσεις.. ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά και συναισθηματικούς εκβιαστές!»

Μίνα Αρναούτη:

Μίνα Αρναούτη: Απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελίδη - «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη έκανε η Μίνα Αρναούτη στα social media «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Η 31χρονη έγινε για ακόμη μια φορά έξαλλη λόγω κάποιων κακόβουλων σχολίων που της κάνουν στους λογαριασμούς της με αποτέλεσμα να θέλει να μιλήσει ανοιχτά και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση έγραψε:

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;
Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!»

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: «Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία! Έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με...»!

Συγκινεί η Μίνα Αρναούτη με το δημόσιο ξέσπασμα της. «Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία! Έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με...», είπε μεταξύ άλλων.

Τις τελευταίες ημέρες δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της, τα οποία κάνουν λόγο για διακοπές χλιδής.

Σε αυτά τα αρνητικά σχόλια θέλησε να απαντήσει με ένα μακροσκελές κείμενο στα Instastories της. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το γεγονός ότι έγινα γνωστή από ένα δυστύχημα δεν το διάλεξα ούτε το προφήτεψα. Στη ζωή γίνονται πολλά χωρίς εμείς να κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι. Στην ερώτηση “τι δουλειά κάνω” έχω απάντηση! Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία. Το τελευταίο το έκανα πριν δυο μήνες και πριν έρθω στο νησί μου στη Μυτιλήνη, το οποίο δεν το ανακοίνωσα ποτέ δημόσια, γιατί έχοντας κάνει 16, πλέον έχω κουραστεί και η ίδια με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πως όλοι αυτοί που σχολιάζουν τόσο αρνητικά κάτω από φωτογραφίες μου έχουν σκεφτεί ποτέ αν μπορώ καν να δουλέψω τόσα χρόνια που μπαινοβγαίνω σε νοσοκομεία, δεν ξέρω αν μπορούν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτού του συμβάντος που πέρασα, ψυχολογικά, σωματικά και ηθικά. Λοιπόν, πριν δυο μήνες εγώ έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με ένα πεσμένο αιματοκρίτη κάπου στο 22-24. Ζαλάδες μια εβδομάδα όλη μέρα μέσα στο σπίτι και με το άγχος μην πάθω κάτι και είμαι μόνη μου. Αφού τελείωσε το μαρτύριο αυτό ήρθα στο νησί από όπου κατάγομαι και ζει και η μητέρα μου μόνιμα εδώ. Πού είδαν όλοι αυτοί τη Μύκονο; Πού είδαν τις χλιδάτες διακοπές; Για ένα μπάνιο μπορεί να πάει όλος ο κόσμος στο χωριό του, αυτό έκανα και εγώ»!

Μίνα Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο! «Ασυνείδητοι σκορπούν το θάνατο!»

Η Μίνα Αρναούτη συγκλονίζει με το μήνυμά της για το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο με τη νεκρή γιαγιά και το εγγονάκι της, κάνοντας λόγο για ασυνείδητους που σκορπούν τον θάνατο!

Μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη πρότεινε και μία λύση ως τιμωρία.

Η τραγωδία στο Αίγιο δεν μπορεί να ξεχαστεί, όταν ένας οδηγός έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη γιαγιά και το εγγονάκι της σκορπώντας τον θάνατο!

Η Μίνα Αρναούτη, που έζησε το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη καθώς βρισκόταν στο αυτοκίνητο του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στα social media με αφορμή το δυστύχημα στο Αίγιο.

Άστραψε και βρόντηξε η Μίνα Αρναούτη! «Σε σκοτώνουν και φέρονται σαν κτήνη...»

Αναλυτικά: «Πόσα τροχαία πια.. κάθε μέρα διαβάζω για θανάτους. Ας γίνει κάτι. Ασυνείδητοι σκορπούν τον θάνατο και η τιμωρία για τις ζωές που χάνονται ποια είναι; Τουλάχιστον ας τους στέλνουν σε νοσοκομεία να βοηθάνε για 10 χρόνια ανθρώπους που είναι θύματα τροχαίων για παραδειγματισμό.

Πριν πιεις ή πριν αναπτύξεις ταχύτητα σκέψου ότι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στον δρόμο σου έχει οικογένεια. Αν τον χάσουν θα χαλάσεις μια οικογένεια. Αν ζήσει και τραυματιστεί σοβαρά μια οικογένεια θα υποφέρει. Ένας άνθρωπος που ξυπνά στην εντατική μετα από ένα σοβαρό τραυματισμό και καθ’ολη την διάρκεια της αποκατάστασης είναι ένας άνθρωπος αδύναμος, με πεσμένη ψυχολογία, νεύρα, απογοήτευση, κατάθλιψη.

Δεν θέλει να ζήσει έτσι, εξαρτάται από άλλους, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, δεν δουλεύει, έχει τρομερά έξοδα, μπορεί να έχει παιδιά. Μαζί με αυτόν δεν μπορεί να εργάζεται και κάποιο συγγενικό πρόσωπο αν χρειάζεται 24ωρη βοήθεια και όλα αυτά είναι ένας τεράστιος όγκος προβλημάτων που δημιούργησες εσύ επειδή ήθελες να περάσεις καλά ή και να πεθάνεις. Αν δεν σε νοιάζει για τη ζωή σου σκέψου ότι κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσουν!».

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο!