Ευτύχης Μπλέτσας: Ξεκίνησε τα ταξίδια του Happy Traveller με την κόρη του! (Βίντεο)

Τα πρώτα πλάνα!

Ευτύχης Μπλέτσας: Ξεκίνησε τα ταξίδια του Happy Traveller με την κόρη του! (Βίντεο)

Ο Ευτύχης Μπλέτσας ξεκίνησε τα ταξίδια του με το Happy Traveller, έχοντας μαζί του και την κόρη του.

H 5η Happy Traveller σεζόν στον ΣΚΑΪ έρχεται και θα είναι η καλύτερη!

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας χρονιάς, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά με τη μικρή τους κόρη και επισκέπτονται την Ξάνθη και τον ποταμό Νέστο.

Η διαδρομή με το αυτοκίνητο είναι μαγευτική καθώς περνούν από τις πιο πλούσιες σε φυσική ομορφιά περιοχές της Ελλάδας. Πηγαίνουν στο γραφικό Καρυόφυτο και φτάνουν μέχρι τον καταρράκτη του Λειβαδίτη.

Ευτύχης Μπλέτσας: Η ανακοίνωση για την κόρη του! Τι συνέβη;

Κάνουν πεζοπορία στο μονοπάτι του Νέστου και καταλήγουν στο υπέροχο χωριό Τοξότες. Επισκέπτονται και άλλα χωριά όπως τα Κομνηνά και την Σταυρούπολη και για το τέλος αφήνουν την Ξάνθη.

Πρεμιέρα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 17.40 στον ΣΚΑΪ.

Ευτύχης Μπλέτσας: H τρυφερή στιγμή με το μωράκι του!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μας έδειξε την πιο τρυφερή τους στιγμή.

Ο παρουσιαστής την κοίμισε στην αγκαλιά του και λιώσαμε.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ευτύχης Μπλέτσας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο τρυφερή στιγμή με την κορούλα του.

Η σύζυγό τους, τους τράβηξε φωτογραφία την ώρα που ο ίδιος την κοίμιζε στην αγκαλιά τους παίζοντας με την κιθάρα και λιώσαμε από την γλύκα.

Ευτύχης Μπλέτσας παιδί

Ευτύχης Μπλέτσας: Η πιο τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας πριν τρεις μήνες έγινε μπαμπάς και ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία μα την κορούλα του στο instagram!

Ο παρουσιαστής είναι ένας ευτυχισμένος χαζομπαμπάς!

Πριν τρεις μήνες η Ηλέκτρα Αστέρη και ο Ευτύχης Μπλέτσας έγιναν για πρώτη φορά γονείς, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το μωρό έκλεισε τις πρώτες 90 ημέρες και ο παρουσιαστής πόσταρε μία τρυφερή φωτογραφία στο instagram, κρατώντας στην αγγαλιά την κορούλα του!

Δείτε την!

Ευτύχης Μπλέτσας: Η πιο τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του!

Ευτύχης Μπλέτσας: Εξιτήριο για την γυναίκα του! Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι τους, με το οποίο επέστρεψαν σπίτι τους...

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, ο Ευτύχης Μπλέτσας έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Η γυναίκα της ζωής του του, Ηλέκτρα Αστεριάδου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του μεγάλου έρωτά τους, και ο ερχομός της οποίας ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, η όμορφη μανούλα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τη νεογέννητη κόρη της. Στο πλευρό της ήταν φυσικά ο αγαπημένος της, ο οποίος δημοσίευσε μια αναμνηστική φωτογραφία στο προαύλιο της κλινικής, και έγραψε στην λεζάντα: «Πήγαμε δύο και φύγαμε τρεις!!! Μεγάλη μέρα σήμερα. Φύγαμε από την κλινική και ήρθαμε σπίτι. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα σε όλους! #newparents #kalopasxa»! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Οι φωτογραφίες με τον Ευτύχη Μπλέτσα και την γυναίκα του μετά το εξιτήριο

TAGS