Γιώργος Λιάγκας: Διχασμένη προσωπικότητα στον ΣΚΑΙ! ΤΙ συμβαίνει;

Όλη η αλήθεια!

Γιώργος Λιάγκας: Διχασμένη προσωπικότητα στον ΣΚΑΙ! ΤΙ συμβαίνει;

Δεν το περίμενε κανείς πως ο Γιώργος Λιάγκας θα αποδειχθεί διχασμένη προσωπικότητα! Τι συμβαίνει στο κανάλι ΣΚΑΙ με τον παρουσιαστή;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει από τότε που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ο Γιώργος καθώς τα μέτωπα που έχουν ανοιχτεί είναι πολλά, όμως, άλλο μάλλον θα πρέπει να απασχολεί τους ιθύνοντες του σταθμού αφού τα νούμερα του "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" δεν έχουν καμία σχέση με τα νούμερα που σημειώνει το "Guess my age".

Γι αυτό άλλωστε θεωρείτο και διχασμένη προσωπικότητα αφού περίεργο είναι το γεγονός πως το μεσημέρι σημειώνει υψηλά νούμερα - π.χ. την Δευτέρα 23/9 έκανε 17.9 ενώ το βράδυ με το παιχνίδι έφτασε μέχρι το 8.8!

Όπως βλέπετε κι εσείς υπάρχει μεγάλη απόκλιση! Για να δούμε τώρα που θα αλλάξει ώρα και μέρα το παιχνίδι λέτε να τα πάει καλύτερα;

Ο χρόνος θα δείξει...

Γιώργο Λιάγκας: Το τροχαίο που σημάδεψε το «κορίτσι» του! Αποκάλυψη τώρα!

Το τροχαίο που σημάδεψε το «κορίτσι» του Γιώργου Λιάγκα! Η αποκάλυψη έγινε μόλις τώρα!

Η ίδια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη και προκάλεσαν ανατριχίλα τα λόγια της και η εξομολόγησή της!

Ο λόγος για την Κάλια Ελευθερίου, που φέτος είναι το κορίτσι του γνωστού παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα, στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», στον ΣΚΑΪ.

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο! «Έκραζε» την καλεσμένη της Σκορδα, ενώ εκείνη της έπαιρνε συνέντευξη!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν πήγα στην Αγγλία είχα μια σχέση εξ αποστάσεως. Ταξίδευα Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι στην Κύπρο για να τον συναντάω και ερχόταν κι εκείνος πολύ συχνά. Αν και η απόσταση είναι δύσκολη σε μια σχέση, εμείς το προσπαθούσαμε. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ένα πρωί του Σεπτέμβρη έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή. Είχα την «τύχη» μέσα στην ατυχία μου να μην είμαι στην Κύπρο όταν έγινε το συμβάν. Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν. Δεν ήμουν εκεί για να το ζήσω όλο αυτό.Δεν ξέρω πώς βιώνει ένα αντίστοιχο γεγονός ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που θρηνεί ο καθένας μας. Προσωπικά ήταν σαν να έβλεπα μια κόκκινη γραμμή και σκεφτόμουν ότι είναι πολύ εύκολο να την ξεπεράσω και να τρελαθώ. Έλεγα ότι θα συγκρατήσω τον εαυτό μου, θα το βιώσω, θα το συνειδητοποιήσω σιγά σιγά και δεν θα κάνω έξαλλα πράγματα. Ένιωθα ότι είμαι πολύ μικρή για να παρανοήσω εντελώς», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας:

«Έκλαιγα όλη μέρα και ήμουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να επιστρέψω στην Κύπρο. Ξέρεις τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; Όσο πιο μακριά είσαι από το πρόβλημα, το παραμερίζεις λίγο. Αν πας κοντά του και το βιώσεις, το ξεπερνάς πιο εύκολα. Λένε ότι είναι το πιο δύσκολο μονοπάτι αλλά και το πιο γρήγορο. Ένας θάνατος, βέβαια, δεν ξεπερνιέται ποτέ, απλά με τον καιρό μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια».

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει γίνει "εφιάλτης"!

Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει γίνει "εφιάλτης" στον Γιώργο Λιάγκα και θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι συμβαίνει μεταξύ τους!

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα επαγγελματικά του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ! Όλοι επικεντρώθηκαν στη μάχη που δίνει το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" την τελευταία ώρα που βρίσκεται απέναντι από το "Πρωινό" και τη Φαίη Σκορδά, κανείς όμως δεν σκέφτεται πως άλλη είναι στην πραγματικότητα η μεγάλη του απειλή.

Μιλάμε, φυσικά, για την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή της "Αλήθειες με τη Ζήνα" που βρίσκεται απέναντι του κάθε μέρα στο STAR.

Ζήνα Κουτσελίνη: Κέρδισε τη μάχη και πήρε παράταση! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής 20/9 μίλησαν και έδειξαν πως ο Γιώργος έμεινε πίσω και κατά πολύ μάλιστα...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22.0
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 13.0
ΑLPHA: Αστέρια στην άμμο 12.5
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 19.2
Open: Μεσημέρι yes 5.5

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 22.5

Γιώργος Λιάγκας: Ποια Σκορδά; Με αυτή την γυναίκα θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος!

Ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται και θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος αλλά όχι με την Φαίη, όπως όλοι περίμεναν... Ποια Σκορδά βρε παιδιά; Αυτή είναι η γυναίκα που θα "μάχεται" καθημερινά...

Από την αρχή που λεγόταν πως ο παρουσιαστής θα πήγαινε στον ΣΚΑΙ οι πάντες επικεντρώθηκαν στο ότι θα βρίσκεται απέναντι από την πρώην σύζυγό του αλλά όπως πρώτη σας αποκάλυψα μέσα από το Vanda's blog ο Λιάγκας άσκησε βέτο στον σταθμό και τους είπε πως θα μπει πιο αργά από το Πρωινό...

Αυτό, φυσικά, και έγινε δεκτό από τον σταθμό του Φαλήρου κι έτσι ο Λιάγκας θα δίνει καθημερινή μάχη για τα νούμερα τηλεθέασης με την...

Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR!

Γιώργος Λιάγκας: Ποια Σκορδά; Με αυτή την γυναίκα θα ξεσπάσει τηλεοπτικός πόλεμος!

Αυτή η "κόντρα" το μόνο σίγουρο είναι πως θα απασχολήσει πολύ γιατί δεν έχουμε ξαναδεί τα δυο αυτά πρόσωπα "μαζί"...

Εσείς ποιος λέτε να κερδίσει; Ας γίνει πρώτα η πρεμιέρα της εκπομπής του και... θα δούμε!

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο! «Έκραζε» την καλεσμένη της Σκορδα, ενώ εκείνη της έπαιρνε συνέντευξη!

Αδιανόητο περιστατικό! Ο Γιώργος Λιάγκας «έκραζε» την καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, ενώ εκείνη της έπαιρνε συνέντευξη!

Η τελευταία ώρα της εκπομπής της καλλονής Φαίης Σκορδά «γέμισε» με την παρουσία της Ιλένιας Ουίλιαμς, η οποία είναι σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρεζου.

Όσο η Φαίη έπαιρνε συνέντευξη από την Ιλένια, απέναντι, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «έπαιζαν» την ίδια και σχολιάζανε το νέο βήμα της Ιλένιας, που είναι στο κομμάτι της μουσικής και συγκεκριμένα του τραγουδιού.

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι πολλά χρόνια φίλοι και μεταξύ άλλων ο Λιάγκας είπε:

«Επειδή τον ξέρω τον χαρακτήρα του Δημήτρη, πιστεύω ότι πιέζεται λίγο. Είναι συντηρητικός ο Δημήτρης. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου sexy σε ένα μαγαζί να χορεύει, δυσκολεύεσαι»!

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», προβλήθηκε μια συνέντευξη της Ιλένιας και ο παρουσιαστής ζήτησε να την ακούσουν να τραγουδά και όταν έγινε αυτό, ξεκίνησε ο σχολιασμός.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε χαρακτηριστικά:

«Κοίτα, αφού δεν τον πειράζει τον Ουγγαρέζο να ξενυχτά η κοπέλα και να την αγκαλιάζει και όλο το σχήμα, εμένα τι λόγος μου πέφτει. Αυτό που απορώ είναι, αν αυτό ήταν το όνειρό σου από μικρή γιατί δεν ξεκίνησες από εκεί; Εγώ ήθελα να γίνω κτηνίατρος, έπρεπε να περάσω πρώτα από τη Φιλοσοφική και τη Νομική;»

Ενώ, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε:

«Εγώ θεωρώ ότι πρέπει φωνητικά να βελτιωθεί, αλλά η σκηνική της παρουσία είναι άψογη. Την αδικεί αυτό το τραγούδι, σε άλλα τραγούδια είναι πολύ sexy. Εμένα που δεν είμαι ο Ουγγαρέζος μου αρέσει. Τώρα, αν ήμουν ο Δημήτρης, ο φίλος μου, μπορεί και να με πείραζε, δεν ξέρω. Εγώ επειδή τον ξέρω τον χαρακτήρα του Δημήτρη, πιστεύω ότι πιέζεται λίγο. Είναι συντηρητικός ο Δημήτρης. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου sexy σε ένα μαγαζί να χορεύει, δυσκολεύεσαι»!

Είδατε τι απάντησε στον Αρναούτογλου και τον Λιανό;