Μαρέβα - Κυριάκος Μητσοτάκης: Ταξίδι στην Βοστώνη! Ο γιος τους, τους έχει περάσει στο ύψος!

Δείτε πόσο τους μοιάζει!

Μαρέβα - Κυριάκος Μητσοτάκης: Ταξίδι στην Βοστώνη! Ο γιος τους, τους έχει περάσει στο ύψος!

Ταξίδι στην Βοστώνη πραγματοποίησαν η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να βρεθούν στο πλευρό του γιου τους, ο οποίος τους έχει περάσει στο ύψος.

Μπορεί να έχουν πολλές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για τα παιδιά τους, αφού είναι προτεραιότητα.

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου και έλαβε μέρος στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αλλά και στην δεξίωση που έκανε ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump προς τιμήν των πολιτικών ηγετών, ωστόσο έκανε μια στάση και στην Βοστώνη. Εκεί σπουδάζει ο γιος του Κωνσταντίνος.

Τσίπρας - Μητσοτάκης: Αυτή είναι η περιουσία τους! Αντέχετε να μάθετε;

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσουτσάκης στο Instagram του δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και στη λεζάντα έγραψε: «Γυρίζοντας από τη Νέα Υόρκη, σύντομη στάση στη Βοστώνη για parents weekend στο Boston College!».

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της και οι ευχές!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες, που δεν βλέπουμε συχνά, με την κόρη της για να της ευχηθεί!

Το γλυκό μήνυμα και η τρυφερή πόζα!

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Μαρέβα Μητσοτάκη ευχήθηκε στην κόρη της για την ονομαστική της εορτή!

Μάλιστα η σύζυγος του πρωθυπουργού πόσταρε μία υπέροχη και γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της Σοφία, γράφοντας: «Χρόνια πολλά φως της ζωής μου!».

Δείτε την

undefined

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στο Ζάππειο με το απόλυτο casual look! Αν δεν το κάνεις copy... χάνεις!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στο Ζάππειο με το απόλυτο casual look! Αν δεν το κάνεις copy... χάνεις αφού είναι ό,τι πρέπει για τις βόλτες με τις κολλητές ή το ταίρι σου!

Σαν γνήσια λάτρης της τέχνης η σύζυγος του Πρωθυπουργού βρέθηκε χθες στο Ζάππειο και στην έκθεση Art Athina! 32 γκαλερί από την Ελλάδα και 4 από το εξωτερικό συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της τέχνης και η Μαρέβα δεν έχασε ευκαιρία για να απολαύσει τα εκπληκτικά έργα!

Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα: Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού μπροστά στα μάτια όλων!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε το casual look που αγαπά περισσότερο. Ριγέ κλασικό πουκάμισο σε γαλάζιους τόνους και χακί παντελόνι! Απλό, λιτό αλλά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και σίγουρα θα καταλάβετε το γιατί η Μαρέβα είναι ήδη style icon:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Παρέδωσε μαθήματα μόνο με τα γυαλιά ηλίου της! Έτσι και δεν τα έχεις, είσαι... out!

Τα κατάφερε πάλι η Μαρέβα Μητσοτάκη και παρέδωσε μαθήματα μόνο με τα γυαλιά ηλίου της! Έτσι και δεν τα έχεις, είσαι... out, αφού είναι πιο διαχρονικά και από τις πέρλες!

Η ίδια, βρέθηκε στη Βουλιαγμένη για την εκκίνηση του 52ου Διεθνή Ιστοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου και εμείς εκτός από το πουκάμισο, εστιάσαμε και στα γυαλιά ηλίου της! Η Μαρέβα, επέλεξε ένα από τα πιο κλασικά σχέδια που έχουν σχεδόν όλοι και όλες στην συλλογή τους!

Χρυσά, με μαύρους φακούς και κόψιμο αεροπόρου, ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και είναι από τα απόλυτα must για χειμώνα και καλοκαίρι! Δε νομίζουμε να μην τα έχεις κι εσύ...

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!

Το look της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα και η γυναίκα του Μακρόν «έσκασε» αφού της έκλεψε την παράσταση!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έλαμπε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, και αυτή τη φορά, η σύζυγός του πρωθυπουργού επέλεξε μαύρο σακάκι, ασπρόμαυρο παντελόνι καμπάνα και ολοκλήρωσε το look με ένα εντυπωσιακό πουκάμισο και φυσικά ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.

Τι φόρεσε η Μπριζίτ Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ υποδέχτηκαν το πρωθυπουργικό ζεύγος σε εγκάρδιο κλίμα, αλλά η Μπριζίτ δεν ενθουσίασε τα πλήθη, μιας και έκανε μια αναμενόμενη εμφάνιση! Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ φόρεμα με μανίκι μέχρι τον αγκώνα και χρυσές λεπτομέρειες. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις με το σορτσάκι της! Το look που θύμισε safari!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Πάτμο και έμειναν όλοι άφωνοι με το φόρεμά της! Σε άλλο επίπεδο το στιλ της...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στην Πάτμο και έμειναν όλοι άφωνοι με το φόρεμά της! Και πώς θα γινόταν το αντίθετο άλλωστε, αφού το στιλ της είναι σε άλλο επίπεδο...

Η πρώτη κυρία, ξεχωρίζει πάντα για τις επιλογές της και αυτή η φορά, δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η ίδια, βρέθηκε στην Πάτμο και το φόρεμά της είναι ένα από τα πιο όμορφα του καλοκαιριού!

Σμαραγδί, χωρίς πολλή «φασαρία» και έντονα prints, είναι για εμάς ό,τι πρέπει για τα βράδια στο νησί! Η Μαρέβα, πόζαρε μαζί με την Έλλη Στάη και η φωτογραφία τους έγινε viral! Δείτε την και πάρτε ιδέες:


Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη θάλασσα με τον Κυριάκο! Το ασπρόμαυρο μαγιό της "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Πάτμο και έμειναν όλοι άφωνοι με το φόρεμά της! Σε άλλο επίπεδο το στιλ της...

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι και σίγουρα αυτό το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες! Παρέδωσε μαθήματα.....

Η πρώτη κυρία της χώρας, αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο καλοντυμένες! Κάθε της εμφάνιση αποτελεί ξεκάθαρα μάθημα στιλ και αυτή της η εμφάνιση με σακάκι δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, αναβάθμισε το λευκό σακάκι που έχουμε όλες στις ντουλάπες μας, φορώντας ναι μεν το κλασικό σχέδιο αλλά με ένα κέντημα στον αγκώνα! Αν έχετε έστω και ένα σακάκι στην ντουλάπα σας που πλέον το βαριέστε.... Ιδού η τέλεια ιδέα για το πώς να το αναβαθμίσετε!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με το γιο του και η ευχάριστη είδηση!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!