Πασίγνωστη τραγουδίστρια ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο! Τον ξεπέρασε οριστικά...

Ο νέος της σύντροφος, είναι κούκλος!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο! Τον ξεπέρασε οριστικά...

Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο και όπως όλα δείχνουν, ξεπέρασε οριστικά τον πρώην!

Πριν από λίγο καιρό η ίδια ανακοίνωσε και επίσημα ότι παίρνουν διαζύγιο με το σύζυγό της Σιμόν Κονέκι, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και έναν γιο. Ωστόσο φαίνεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν έμεινε μόνη αλλά η καρδιά της χτυπάει ξανά δυνατά λόγω έρωτα, σύμφωνα με δημοσιεύματα…


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η διάσημη τραγουδίστρια έχει έρθει πολύ κοντά με τον 37χρονο Βρετανό ράπερ και dj Skepta, καθώς φαίνεται πως περνούν πολλές ώρες μαζί και γιόρτασαν παρέα τα πρόσφατα γενέθλιά του. Η Adele και ο ράπερ Skepta γνωρίζονται από παλιά και μάλιστα το 2016, εκείνος είχε μιλήσει για τη φιλία τους στο «ES Magazine» και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο! Τον ξεπέρασε οριστικά...


«Η Adele μου στέλνει συνέχεια μηνύματα και με ενημερώνει για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα». Την ίδια χρονιά, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram, την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα «Tottenham Boy».

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο! Τον ξεπέρασε οριστικά...

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε πριν 1 μήνα και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φαίνεται πως 1 μήνα μετά τον χωρισμό της έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και μάλιστα είναι ερωτευμένη ξανά!

Η άκρως ερωτική ηθοποιός είναι καλύτερα όταν βρίσκεται σε σχέση παρά όταν είναι μόνη της, αυτός είναι και ο λόγος μάλλον που δεν προτιμά την μοναξιά της και επιλέγει να μπει σε νέες περιπέτειες μετά τον πρόσφατο χωρισμό της.

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία, όπου όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγο καιρό η σχέση της με τον Γιώργο Γκροπάι, περνούσε κρίση.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε πριν 1 μήνα και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Η ίδια η ηθοποιός και τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της με τον –όπως όλα δείχνουν- νέο σύντροφό της, την οποία συνόδευε με ένα γεμάτο νόημα μήνυμα.

Συγκεκριμένα στην λεζάντα έγραψε:

«Δεν είναι καλό για τον άνθρωπο να είναι μόνος. Είναι φυσικό για έναν άντρα και μία γυναίκα να ενωθούν με αγάπη και αρμονία για τη συνέχεια της δημιουργίας του Θού, της ανθρώπινης φυλής».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε πριν 1 μήνα και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι ακόμη δεν χώρισε και αυτός δεν άργησε να βρει άλλη!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz έπειτα από 6 χρόνια σχέσης. Αγαπημένο ζευγάρι ακόμη δεν χώρισε και αυτός δεν άργησε να βρει άλλη.

Όπως γράφουν τα ξένα μέσα, από τον Μάιο ζουν χωριστά, ενώ η είδηση για τους τίτλους τέλους έσκασε πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα, μπορεί να μην πέρασε πολύς καιρός από τον χωρισμό, ωστόσο ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να φεύγει από δημόσια εκδήλωση κρατώντας από το χέρι γνωστή τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Katie Holmes και του Jamie Foxx. Ένα τέλος σε μια σχέση που δεν περιμέναμε, αφού έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει ο πολύκροτος χωρισμός αγαπημένου ζευγαριού! Ξεκατινιάζεται κατηγορώντας τον για...

Μπορεί πριν από δυο μήνες να πόζαραν μαζί στο Met Gala, όπως φαίνεται όμως μπορεί να το έκαναν για τα μάτια του κόσμου ή μπορεί με την τραγουδίστρια ο ηθοποιός να διατηρούσε κρυφή σχέση.

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι

Αποκάλυψη "βόμβα" για το διαζύγιο πασίγνωστου ζευγαριού της showbiz!

Αποκάλυψη "βόμβα" για το διαζύγιο πασίγνωστο ζευγαριού της showbiz. Χώρισαν πριν λίγες ημέρες και έρχονται στο φως πολλές λεπτομέρειες.

Η σχέση τους είχε περάσει από 40 κύματα, ωστόσο, τον Δεκέμβρη του 2018 παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Το ζευγάρι όμως πριν λίγες ημέρες χώρισε και όπως φαίνεται ο κύριος λόγος ήταν οι επιθυμίες της τραγουδίστριας. Δηλαδή η επιθυμία της να πηγαίνει και με άλλους άνδρες, αφού ήθελε έναν ανοιχτό γάμο. Εκείνος ωστόσο, ήθελε έναν παραδοσιακό γάμο.

Για ποιο ζευγάρι μιλάμε; Για την Miley Cyrus και τον Liam hemsworth.

undefined

Χωρισμός «βόμβα» στο παλάτι! Διαζύγιο για το πιο όμορφο ζευγάρι!

Χωρισμός «βόμβα» μόλις έσκασε στο παλάτι! Το πιο όμορφο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο και η βασίλισσα κατάφερε και τους χώρισε...

Οι πρώτες φήμες για τον γάμο τους κυκλοφόρησαν στα social media πέρυσι αλλά η είδηση άρχισε να εξαπλώνεται παγκοσμίως νωρίτερα φέτος όταν έγινε γνωστή η παραίτηση του βασιλιά της Μαλαισίας.

Η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας που συμβαίνει κάτι τέτοιο, στα τελευταία 60 χρόνια ανεξαρτησίας της πρώην βρετανικής αποικίας. 27.11.2018 Η πρώην Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας αφού πρώτα ασπάστηκε το Ισλάμ.

Χωρισμός «βόμβα» στο παλάτι! Διαζύγιο για το πιο όμορφο ζευγάρι!

Ωστόσο, τότε το Παλάτι δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση για τους νεόνυμφους ούτε εξήγησε τους λόγους για την απόφασή του να εγκαταλείψει τον θρόνο, σχολιάζοντας απλώς πως υπήρξε ευγνώμων για την ευκαιρία που του δόθηκε. «Η Αυτού Μεγαλειότης λέει στο λαό της Μαλαισίας να συνεχίσει να είναι ενωμένος», περιορίστηκε να αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού, προσθέτοντας πως ο Μωάμεθ είναι έτοιμος να γυρίσει στην πολιτεία του Kelantan, που είναι η πατρίδα του. Στην πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, που δημιούργησε στις αρχές Ιουνίου η Rihana, πρώην εστεμμένη που ασπάστηκε το Ισλάμ για τον νέο της σύζυγο, είπε πως νιώθει πολύ χαρούμενη επειδή μπορεί πλέον να μοιράζεται τις στιγμές της ζωής της με τους followers της.

Κραυγή αγωνία από την Πριγκίπισσα! Ζητά μέτρα προστασίας!

Μάλιστα, το ζευγάρι απέκτησε τον Μάιο ένα γιο και η Οξάνα στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβαζε φωτογραφίες της ίδιας με τον βασιλιά αλλά και με τον νεογέννητο γιο τους.

Χωρισμός «βόμβα» στο παλάτι! Διαζύγιο για το πιο όμορφο ζευγάρι!