Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται τον Ιούνιο!

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται τον Ιούνιο!

Ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανακοίνωσε πως τελικά παντρεύεται τον Ιούνιο που έρχεται!

Το ζευγάρι σύμφωνα με την Realnews αναγκάστηκε να ορίσει νέα ημερομηνία για τον γάμο τους, που ήταν προγραμματισμένος για αυτό το φθινόπωρο.

Ο λόγος για την Νεσχάν Μουλαμίζ και τον Στέλιο Πολογεώργη, όπου ο γάμος δε θα γίνει στα Χανιά, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά στην Αθήνα.

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται τον Ιούνιο!

Η Νεσχάν δήλωσε χαρακτηριστικά στην real:

«Λόγω δυσάρεστων γεγονότων, που συνέβησαν ξαφνικά, δεν μπορούμε να τηρήσουμε την ημερομηνία του γάμου που είχαμε ορίσει. Δυστυχώς ο Στέλιος έχασε τον πατερά του και εγώ τον θείο μου και δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε αυτή την περίοδο τον γάμο μας».

Η σχέση τους δυνάμωσε ακόμη περισσότερο μετά τις απώλειες και πλέον ετοιμάζονται για την επισημοποίηση της στις αρχές του καλοκαιριού. Η επιχειρηματίας και ο πολίστας, που είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο, συγκατοίκησαν στα βόρεια προάστια σχεδόν αμέσως μετά τη γνωριμία τους, οπότε και ήταν σίγουροι για τα συναισθήματα τους.

Γάμος έκπληξη! Παντρεύεται πασίγνωστος τηλεοπτικός μάγος! Η πρώτη φωτογραφία με το νυφικό!

Γάμος «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ο πασίγνωστος Έλληνας ντύνεται ξανά γαμπρός!

Γάμος «βόμβα» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz! Ο πασίγνωστος Έλληνας ντύνεται ξανά γαμπρός και τελετή θα γίνει σήμερα!

Το ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί λίγων μηνών, θα παντρευτεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο νησί των ανέμων και ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την λαμπερή τελετή.

Γάμος «βόμβα» για παρουσιάστρια του Open tv! Το ανακοίνωσε στον αέρα!

Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή του Ορνού. Το Μυστήριο θα γίνει στο εκκλησάκι που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση.

Γάμος «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ο πασίγνωστος Έλληνας ντύνεται ξανά γαμπρός!


Φυσικά η μέλλουσα νύφη θα φορέσει δημιουργία της αδελφής του αγαπημένου της, Σήλιας Κριθαριώτη. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Κριθαριώτης υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με τη Βίκυ Καγιά ενώ είχαν παντρευτεί το 2010, ωστόσο ο γάμος τους δεν ευδοκίμησε αφού χώρισαν το 2013.

Ρομαντικός γάμος στην ελληνική showbiz! Το νυφικό έκλεψε την παράσταση!

Ρομαντικός γάμος μόλις «έσκασε» στην ελληνική showbiz και το νυφικό έκλεψε την παράσταση!

Γνωρίσαμε τον Ανέστη Βλάχο, ως τον «κακό» των παλιών ελληνικών ταινιών. Ωστόσο, ο 85χρονος πλέον ηθοποιός είναι ένας στοργικός πατέρας και παππούς.

Έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο και μια κόρη από τον δεύτερο. Η κόρη του, Έλλη, είναι δημοσιογράφος και φιλόλογος.

Μάλιστα, την Κυριακή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο, στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι.

Η ξανθιά πανέμορφη γυναίκα επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό από δαντέλα και έλαμπε από ευτυχία.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας της, που ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Ρομαντικός γάμος στην ελληνική showbiz! Το νυφικό έκλεψε την παράσταση!Ρομαντικός γάμος στην ελληνική showbiz! Το νυφικό έκλεψε την παράσταση!Ρομαντικός γάμος στην ελληνική showbiz! Το νυφικό έκλεψε την παράσταση!

Παντρεύεται πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός και έκανε τις πρώτες δηλώσεις!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύεται και έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα επαγγελματικά της και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο λόγος για την Χριστίνα Αλεξανιάν η οποία δήλωσε στο «Ευτυχείτε» για το γάμο της: «Όχι σήμερα, αύριο. Μην ραφτείς ακόμα. Θα το σχεδιάσουμε».

Η ηθοποιός έχει και έναν παραπάνω λόγο να χαμογελά, αφού χθες έκανε πρεμιέρα και το «Λόγω Τιμής» με τα νέα επεισόδια.

Παντρεύεται πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός

Κωσταντίνος Βασάλος: Παντρεύεται με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Όλη η αλήθεια!

Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Όλη η αλήθεια αποκαλύφθηκε σήμερα!

Στην αποψινή (22/9) εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OpenTv, ο συνεργάτης της Κωνσταντίνος Βασάλος προέβη σε μια αποκάλυψη για εκείνον και την σύντροφό του.

Ανάμεσα στα θέματα που σχολίασαν, αναφέρθηκαν και στις δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο έγινε μία συζήτηση ανάμεσα στον Πάυλο Σταματόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος αναφέρθηκε στον μελλοντικό γάμο του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλανάνη.

Έτσι λοιπόν, δήλωσε πως θα γίνει ο κουμπάρος στον γάμο του «με το ζόρι».

Ο Κωσταντίνος Βασάλος τότε έδωσε την εξής απάντηση:

«Είναι η φυσική εξέλιξη Παύλο. Εγώ δεν έχω πάει στο πρώτο βήμα, θα πάω στο δεύτερο; Μην βιάζεσαι».