Σίλια Ευαγγέλου: Το πρώτο μήνυμα μετά την μετά την αποχώρηση από το GNTM!

Τι έγραψε στα social media;

Σίλια Ευαγγέλου: Το πρώτο μήνυμα μετά την μετά την αποχώρηση από το GNTM!

Το πρώτο μήνυμα της Σίλιας Ευαγγέλου μετά την μετά την αποχώρηση από το GNTM! Τι έγραψε η ίδια στα social media;

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή δοκιμασία, οι παίκτριες ήταν πάνω σε κινούμενη πλατφόρμα, που έκανε τον γύρο της Αθήνας, κάνοντας παράλληλα ντουζ και φορώντας εσώρουχα! Τελικά η παίκτρια που είχε την χειρότερη φωτογραφία και αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας ήταν η Σίλια Ευαγγέλου.

Η ίδια, λίγο μετά την αποχώρησή της. έκανε την πρώτη της ανάρτηση στην οποία, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν.

«Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες έφτασε στο τέλος του. Αλλά όπως λένε, κάθε τέλος και μια νέα αρχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα θετικά σχόλια που δέχομαι. Είναι ειλικρινά συγκινητικό να λαμβάνεις μηνύματα υποστήριξης από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις» έγραψε χαρακτηριστικά στα instastories η Σίλια. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Σίλια Ευαγγέλου: Το πρώτο μήνυμα μετά την μετά την αποχώρηση από το GNTM!

GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το παιχνίδι! (Βίντεο)

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το GNTM και την ώρα που ανακοινώθηκε το όνομα δεν ακούστηκε ούτε ένα χειροκρότημα στο παιχνίδι.

Ακόμη ένα κορίτσια είδε την πόρτα να κλείνει πίσω της μετά την δοκιμασία με τις ντουζιέρες πάνω στο λεωφορείο.

Η Ιωάννα και η Σύλια είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες για σήμερα, ωστόσο η Σύλια αποχώρησε από το παιχνίδι.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κέισι!

GNTM: Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο! Ποια παίκτρια έκραξε; (Βίντεο)

Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο σήμερα στο GNTM. Ποια παίκτρια έκραξε μετά μετά τον σχολιασμό της φωτογραφίας της από τους κριτές;

Οι διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να να πει την γνώμη της για την συμπαίκτρια της, την οποία όπως φαίνεται δεν συμπαθεί καθόλου.

Όπως φαίνεται, η Ελευθερία, η οποία πήρε το golden pass και μπήκε από την αρχή στο σπίτι του GNTM, δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής από την ομάδα των «FF». GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)