Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz δεν σταμάτησε τα τρυφερά φιλιά σε δημόσια εμφάνιση!

Ήταν ασυγκράτητοι!

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz δεν σταμάτησε τα τρυφερά φιλιά σε δημόσια εμφάνιση!

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz δεν σταμάτησε τα τρυφερά φιλιά σε δημόσια εμφάνιση και δεν έδιναν "δεκάρα" για τους φωτογράφους.

Ο κούκλος ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος, καθώς έχει βρει την ευτυχία στα μάτια της αγαπημένης του, παρόλο που δεν μετράνε πολύ καιρό σχέσης.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ο οποίο διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Πρωταγωνιστεί στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ υποδύθηκε τον Αλέξη Τσίπρα στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο».

Πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής δεν δεν σταμάτησε τις τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του, Λένα Δροσάκη.

ζευγάρι της Ελληνικής showbiz

ζευγάρι της Ελληνικής showbiz

ζευγάρι της Ελληνικής showbiz

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά το διαζύγιο ποζάρει αγκαλιά με το γιο του!

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά το διαζύγιο του ποζάρει αγκαλιά με το γιο του, καθώς πάντα θα τους ενώνει η αγάπη τους για εκείνον.

Τι και αν έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια και οι δυο βρίσκονται πάντα στο πλευρό του μοναχογιού τους.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, οι τρεις τους βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και παρακολούθησαν την παράσταση «Ο Φτωχούλης του Θεού». Γνωστή ηθοποιός ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Ο λόγος για τον Ντίνο Αυγουστίδη και την Μαρία Τζομπανάκη, οι οποίοι πόζαραν χαμογελαστή στην αγκαλιά τους γιου τους, Ορφέα.

undefined

Διαζύγιο «βόμβα» για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 4 χρόνια γάμου!

Ένα διαζύγιο «βόμβα» έσκασε για αγαπημένο ζευγάρι, μετά από 4 χρόνια γάμου και την απόκτηση των δυο τους παιδιών.

Παντρεύτηκαν το 2015 και την ίδια χρονιά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ενώ το 2017 έφεραν στο κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Διαζύγιο «βόμβα» στην showbiz! Χωρίζει οριστικά η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

«Μετά από πολύ συζήτηση και μια μεγάλη περίοδο σκέψης, αποφασίσαμε πως είμαστε καλύτερα ως φίλοι, συνεργάτες και γονείς παρά ως σύντροφοι. Παραμένουμε δεσμευμένοι στην επιχείρησή μας, στις αξίες μας και πάνω απ’ όλα στα παιδιά μας. Σας ευχαριστούμε όλους που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη περίοδο», έγραφε η κοινή τους ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης.

Ο λόγος για την ηθοποιό Zooey Deschanel και τον σύζυγό της Jacob Pechenik.

Διαζύγιο «βόμβα» για αγαπημένο ζευγάρι