Μαριέττα Χρουσαλά: Για που ετοιμάζεται; Την είδαμε με παραμυθένια φορέματα!

Το χάρηκε με την ψυχή της!

Μαριέττα Χρουσαλά: Για που ετοιμάζεται; Την είδαμε με παραμυθένια φορέματα!

Για που ετοιμάζεται η Μαριέττα Χρουσαλά; Την είδαμε να ντύνεται με παραμυθένια φορέματα!

Η όμορφη Μαριέττα, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο ατελιέ της Σήλια Κριθαριώτη και δοκιμάζει τις υπέροχες δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη!

Η Μαριέττα Χρουσαλά πρόκειται να πάει σε ένα πολύ σημαντικό πάρτι κι έτσι επισκέφτηκε το ατελιέ της Σήλιας για να επιλέξει την καλύτερη τουαλέτα για την περίσταση!

Η ίδια δοκιμάζει τα ρούχα της Σήλιας χωρίς σταματημό και όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το χάρηκε με την ψυχή της! Μαριέττα Χρουσαλά: Το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς!

Ανάμεσα στις τουαλέτες που φόρεσε η Μαριέτα ήταν αυτή η κόκκινη με σχέδιο ανοιχτής πλάτης και δέσιμο με φιόγκο στο λαιμό με στενή γραμμή και μακριά ουρά, αλλά και ένα μαύρο στενό φόρεμα σε «mermaid» στιλ με μια διαφάνεια στα πόδια!

Μαριέττα Χρουσαλά: Με εντυπωσιακά και λαμπερά φορέματα στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη!

Μαριέττα Χρουσαλά: Με εντυπωσιακά και λαμπερά φορέματα στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη!

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Φουλ ερωτευμένοι! Τρυφερά φιλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα!

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Τα τρυφερά φιλιά τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Οι δυο τους μετρούν εννέα χρόνια γάμου και όπως φαίνεται είναι ακόμη ερωτευμένοι σαν την πρώτη μέρα.

Η Μαριέτα Χρουσαλά αν και έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόσφατα έγινε κουμπάρα σε έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους!

Έτσι, αυτήν την φορά δημοσίευσε ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, όπου μοιράζονται ένα τρυφερό φιλί μπροστά από το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαριέττα Χρουσαλά: Το ατύχημα στις διακοπές της! Φωτογραφίες αποκάλυψη!

Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε ένα ατύχημα στις διακοπές της και οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές!

Η ίδια έκανε γνωστό το γεγονός με την... ανατροπή της!

Σε καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και τους φίλους της περνάει όμορφες στιγμές!

Ωστόσο την ώρα που βρισκόταν στο σκάφος, η Μαριέττα είχε ένα ατύχημα! Προσπαθώντας να κάνει κατακόρυφο, έχασε την ισορροπία της και... έφαγε τούμπα!

Μαριέττα Χρουσαλά: Το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς!

Μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της τη στιγμή!
Μαριέττα Χρουσαλά: Το ατύχημα στις διακοπές της! Φωτογραφίες αποκάλυψη!Μαριέττα Χρουσαλά: Το ατύχημα στις διακοπές της! Φωτογραφίες αποκάλυψη!

Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Το βίντεο της αποκάλυψης!

Η Μαριέττα Χρουσαλά έτσι όπως την έχουμε ξαναδεί σε ένα βίντεο αποκάλυψης. Η παρουσιάστρια έγινε και πάλι παιδί.

Συνεχίζει τις ξέγνοιαστες διακοπές στα ελληνικά νησιά και δεν σταματά τις δροσερές βουτιές μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της, αφού κάθε χρόνο κάνουν οικογενειακές εξορμήσεις.

Η Μαριέττα Χρουσαλά τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στην Μύκονο και συνεχώς μοιράζεται στιγμιότυπα από τις βόλτες της. Αυτή την φορά, δημοσίευσε στα Instagram Stories της ένα πολύ… διαφορετικό βίντεο!

Η μαμά έγινε ξανά παιδί και έκανε νεροτσουλήθρες μαζί με τα παιδιά της.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: "Πιάσαμε μωρό!"

"Πιάσαμε μωρό!" Με μια φωτογραφία η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αποφάσισαν να ανακοινώσουν ένα γεγονός που τους... βρήκε φέτος το καλοκαίρι!

Οι δυο τους βρίσκονται στη Μύκονο με την οικογένειά τους και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram η Μαρίεττα μοιράστηκε ένα χαρούμενο στιγμιότυπο!

Ο σύζυγος της έπιασε στη θάλασσα της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, ένα μωρό χταπόδι, με το οποίο ξετρελάθηκαν τα παιδιά. Ο γνωστός εφοπλιστής μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας καρά καρέ τον τρόπο «διάσωσής» του, μιας και αφότου το έδειξε στα παιδιά του, το απελευθέρωσε ξανά στη θάλασσα.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας:

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα γράφει "Πιάσαμε μωρό - χταπόδι! Τα παιδιά το λάτρεψαν που το είδαν και το ελευθέρωσαν ξανά πίσω στη θάλασσα."

Μαριεττά Χρουσαλά: Αρκετά αδυνατισμένη! Η φωτογραφία που προκάλεσε ερωτηματικά!

Μια φωτογραφία που προκάλεσε ερωτηματικά δημοσίευσε η Μαριέττα Χρουσαλά, στην οποία φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη.

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη. Η παρουσιάστρια, πάντα ήταν αδύνατη, ωστόσο είχε μερικές καμπύλες, τώρα όμως τις έχασε και αυτές.

Βέβαια με τα παιδιά, τις δουλειές του σπιτιού, αλλά και τις επαγγελματικές, είναι όλη ημέρα στο πόδι και έτσι έχει χάσει αρκετά κιλά και δεν τρέχει κάτι με την υγεία της. Μάλιστα, κάνει και σκληρή γυμναστική.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας:

Δύσκολες ώρες για τη Μαριέττα Χρουσαλά! Η απώλεια και η δημόσια έκκληση!

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία και έκανε μια δημόσια έκκληση στο Instagram!


Η ίδια στο Σαββατοκύριακο που πέρασε στον Άκοβο Αρκαδίας, όπου βρέθηκε για το γάμο της Μαρία Μενούνος, έχασε ένα σημαντικό προσωπικό της αντικείμενο.

Συγκεκριμένα η ίδια έχασε την τσάντα της στην οποία όπως είναι φυσικό είχε πολλά προσωπικά αντικείμενα!

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε έκκληση να την βοηθήσουν, αν μπορούν οι ακόλουθοι της στο Instagram! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας:

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας:

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: