Βάσω Λασκαράκη: Χόρεψε αισθησιακά και όλοι κοιτούσαν την πλάτη της! Άδικο είχαν;

Αυτά τα κάνει και στον Σουλτάτο;

Βάσω Λασκαράκη: Χόρεψε αισθησιακά και όλοι κοιτούσαν την πλάτη της! Άδικο είχαν;

Η Βάσω Λασκαράκη χόρεψε αισθησιακά και όλοι κοιτούσαν την πλάτη της! Μεταξύ μας δεν είχαν και άδικο...

Η όμορφη ηθοποιός, για τις ανάγκες του Έρωτας Μετά, κάνει μαθήματα τανγκο, αφού στην σειρά υποδύεται μια δασκάλα χορού! Έτσι λοιπόν χτες, Παρασκευή, η Βάσω έκανε πρόβες μέχρι τελικής πτώσεως!

Έρωτας Μετά: Τραγωδία! Η Άννα νεκρή! Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της!

Η κούκλα Βάσω Λασκαράκη, χόρευε τον πιο αισθησιακό χορό και όλοι έμεναν να κοιτούν την πλάτη της. Η ίδια, έχει γυμναστεί πολύ λόγω των πολύωρων προβών και η πίσω όψη της -γενικά- έχει γίνει σχεδόν φέτες! Μπράβο η Βάσω... Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram:

Βάσω Λασκαράκη: Χόρεψε αισθησιακά και όλοι κοιτούσαν την πλάτη της! Άδικο είχαν;

Βάσω Λασκαράκη: Έδωσε 128 ευρώ και έκανε την διαφορά! Το πλεκτό που δεν θα βγάζεις από πάνω σου...

Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε μόλις 128 ευρώ και έκανε την διαφορά! Το πλεκτό που δεν θα βγάζεις από πάνω σου και πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε!

Είναι άνετο, cozy και στιλάτο! Ειδικά τώρα που τα πρώτα κρύα έρχονται, τι καλύτερο από ένα χουχουλιάρικο πουλόβερ; Η Βάσω το επέλεξε στο απόλυτο χρώμα της σεζόν!

Βάσω Λασκαράκη: Την «έστειλε» ο Σουλτάτος με μια αφιέρωση! «Ό,τι κρατιέται μυστικό...»

Εμείς, το εντοπίσαμε στο Instagram και ψάξαμε μανιωδώς να βρούμε από ποια εταιρία είναι! Όσες θέλετε, θα το βρείτε στο peploshop.gr με τιμή 128 ευρώ! Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο από ένα χειροποίητο πλεκτό; Εμείς πάντως... όχι! Ιδού λοιπόν:

Βάσω Λασκαράκη: Σε έκπτωση το κόκκινο παντελόνι της! Από 40,00 ευρώ τώρα μόνο 16!

Σε έκπτωση βρίσκεται αυτή την στιγμή που μιλάμε το κόκκινο παντελόνι της Βάσως Λασκαράκη κι από 40,00 ευρώ τώρα μόνο 16!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επικράτησε πανικός όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία με το απόλυτο παντελόνι που είχε το χρώμα της φωτιάς και η ομάδα του Youweekly.gr εννοείται πως βρήκε από που μπορείς κι εσύ να το προμηθευτείς και σε τιμή σοκ!

Βάσω Λασκαράκη: Αριθμός - σοκ η ηλικία της ηθοποιού! Δεν μοιάζει για τόσο...
Βάσω Λασκαράκη: Σε έκπτωση το κόκκινο παντελόνι της! Από 40,00 ευρώ τώρα μόνο 16!

Θα το βρεις εδώ:

Βάσω Λασκαράκη: Σε έκπτωση το κόκκινο παντελόνι της! Από 40,00 ευρώ τώρα μόνο 16!

Βάσω Λασκαράκη: Σε έκπτωση το κόκκινο παντελόνι της! Από 40,00 ευρώ τώρα μόνο 16!

Βάσω Λασκαράκη: Μεταμορφώθηκε η ηθοποιός! Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τις αλλαγές που... βγάζουν μάτι!

Μεταμορφώθηκε η ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη! Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντο με τις αλλαγές που... βγάζουν μάτι!

Μπορεί να άργησε να ανακαλύψει τη στυλιστική της ταυτότητα με διάφορα πειράματα στο look της, ωστόσο σήμερα μπορούμε να μιλάμε για την απόλυτη μεταμόρφωση της Βάσως. Το όνομά της φιγουράρει στη λίστα των πιο καλοντυμένων σταρ, με όλο αυτό να πηγαίνει πακέτο με τα ανεβασμένα νούμερα του σίριαλ «Έρωτας μετά» στους πίνακες τηλεθέασης!

Τώρα

Ανέμελη και sexy έχει τον αέρα της σταρ!

Βάσω Λασκαράκη: Το «ταπεινό» αμάξι της βγήκε από περιοδικό! Έχει καθίσματα γεμάτα από....

Βάσω Λασκαράκη: Μεταμορφώθηκε η ηθοποιός! Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τις αλλαγές που βγάζουν μάτι!

Γλυκιά, χαριτωμένη και χαμογελαστή, με baby face και φωνή όλο σκέρτσο και νάζι, είναι η αγαπημένη της TV χαρίζοντας σούπερ ατάκες και άφθονο γέλιο. Η 6χρονη κόρη της Ευαγγελία Τσιμιτσέλη είναι η μεγάλη της αδυναμία, θέλει να μιλάει μόνο μέσα από τις δουλειές της και δεν της αρέσει να προκαλεί: Με δύο γάμους στο ενεργητικό της (τον περασμένο Απρίλιο έκανε μυστικό γάμο στην Κρήτη με τον αγαπημένο της και διάσημο σεφ Λευτέρη Σουλτάτο σε στενό κύκλο 20 ατόμων) και μια καριέρα στα φόρτε της, η Βάσω Λασκαράκη είναι μια γυναίκα γεμάτη αντιθέσεις! Κι εκεί που δεν μπορούσαμε να τη φανταστούμε σε δραματικό ρόλο, ήρθε να μας διαψεύσει στο νέο ερωτικό θρίλερ του Alpha «Έρωτας μετά» όπου υποδύεται μια διχασμένη γυναίκα που μπλέκεται σε ένα αναπάντεχο κουαρτέτο...


Τότε

Βάσω Λασκαράκη: Μεταμορφώθηκε η ηθοποιός! Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τις αλλαγές που βγάζουν μάτι!

Γεματούλα, με κατσαρά μαλλιά, κουμπωμένο σακάκι μέχρι τον λαιμό - πολύ βαρύ ντύσιμο, ζεστά ρούχα και στα χειμωνιάτικα look. Η Βάσω είναι αγνώριστη! Έχει κατέβει από τη Θεσσαλονίκη και ανάμεσα σε οντισιόν και δοκιμαστικά προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Είναι η χρονιά που παίζει στη σειρά «Έρωτας» στον ΑΝΤ1 και επιλέγει ρούχα που έχει φέρει μαζί της στη βαλίτσα από το πατρικό της...

«Θέλω να ακολουθώ τα trends, αλλά δεν είμαι fashion victim. Μου αρέσουν η μόδα, τα ρούχα, οι τσάντες, τα παπούτσια και υιοθετώ τις τάσεις της μόδας που μπορώ να υποστηρίξω».

«Φυσικά και μου αρέσει να είμαι προσεγμένη κι εμφανίσιμη, αλλά επίσης δεν παθαίνω πανικό», έχει πει η ηθοποιός.

Βάσω Λασκαράκη: Μεταμορφώθηκε η ηθοποιός! Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τις αλλαγές που βγάζουν μάτι!

2010

Συντηρητικό σχεδόν βαρετό ντύσιμο με λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και γκρι γιλέκο σε στυλ φράκο που τσιτώνει στην κοιλιά. Μιλάμε για μια άχαρη στιγμή της Βάσως, με τη μόνη ηλιαχτίδα στο κατά τα άλλα μουντό της look να ξεπροβάλλει μέσα από τους light χάλκινους τόνους στα μαλλιά της – οι επισκέψεις στο κομμωτήριο γίνονται όλο και πιο συχνές.

2011

Ο ρόλος της στην κλασική κωμωδία «Το άνθος του κάκτου» σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση ανεβάζει τις μετοχές της, ενώ η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχει γίνει το αγαπημένο θέμα των media. Έχει απαλλαγεί από μερικά περιττά κιλάκια, ενώ το στυλ της μοιάζει να έχει βελτιωθεί αισθητά. Πλέον δείχνει προτίμηση σε πιο θηλυκά κομμάτια, όπως για παράδειγμα οι pencil φούστες.

Βάσω Λασκαράκη: Μεταμορφώθηκε η ηθοποιός! Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τις αλλαγές που βγάζουν μάτι!

2012

Μπλούζα που πέφτει ανέμελα στον ώμο αφήνοντας sexy υπονοούμενα, αλλά το κλασικό burgundy παντελόνι μάς απογοητεύει... Η γλώσσα του σώματός της προδίδει μια εξωστρέφεια, η Βάσω ποζάρει πιο ανάλαφρη, πιο χαμογελαστή και πιο προσιτή, ξέρει πως το χαμόγελό της είναι από τα μεγάλα της ατού και το εκμεταλλεύεται. Μετά τη βοηθό-πιστολάκι «Σόφη» στη 13η επιτυχημένη σεζόν του «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο Αποθήκη συνεχίζει το σερί στους κωμικούς ρόλους με την «Ιζαμπέλλα» του «Βαλ’ τον υπουργό στην πρίζα» των Ρέππα -Παπαθανασίου και έχει πια καθιερωθεί σε κωμωδίες.

2015

Με πιο νορμάλ, καθημερινό look, χωρίς ίχνος ντιβισμού... Κρατάει το τζιν παντελόνι ως βασικό κομμάτι, ωστόσο το συνδυάζει με πιο μοντέρνα κομμάτια, όπως ένα άνετο πουκάμισο. Θέλουμε να αντιγράψουμε το στυλ της όλο και περισσότερο... Οι nude γόβες συμπληρώνουν την εικόνα – η επιλογή δεν είναι τυχαία, αφού οι ουδέτεροι τόνοι στα παπούτσια δείχνουν τη σιλουέτα πιο λεπτή και ψηλή. Οι fashion experts το λένε στυλιστικό τρικ.

2016

Βάσω Λασκαράκη: Μεταμορφώθηκε η ηθοποιός! Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τις αλλαγές που βγάζουν μάτι!

Φανερά απαλλαγμένη από τα κιλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση, δείχνει πως δεν φοβάται να δείξει την πιο ατίθαση πλευρά της... Διανύει την πρώτη της σεζόν στην οικογενειακή σειρά «Το σόι σου», που κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης.

2017

Το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πέφτει σαν κεραυνός στα media, με τα πρωτοσέλιδα στις gossip στήλες να αυξάνονται. Η Βάσω απαντά με χαμόγελο και στυλ, τολμά κοντά μήκη στα φορέματα που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ δείχνει αδυναμία στις over-the-knee μπότες!

Από τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Φωτογραφίες: Down Town Κύπρου, φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος,

NDP PHOTO AGENCY, PAPADAKIS PRESS

Βάσω Λασκαράκη: Όταν μάθετε το ύψος της θα πάθετε «εγκεφαλικό»! Φαίνεται 2 μέτρα αλλά είναι...

Σίγουρα όταν μάθετε το ύψος που έχει η Βάσω Λασκαράκη θα πάθετε «εγκεφαλικό»! Φαίνεται 2 μέτρα αλλά είναι πολύ πιο κοντή!

Μάλιστα, επιβεβαιώνει άνετα την ρήση που λέει «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια»! Μετά την αποκάλυψη για την ηλικία της, έρχεται και εκείνη για το ύψος της στο Υοuweekly.gr! Αντέχετε να μάθετε;

Λευτέρης Σουλτάτος: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν...» Συναγερμός από τα λόγια του!

Η Βάσω (Βασιλική) Λασκαράκη (Θεσσαλονίκη, 19 Οκτωβρίου 1979) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (2002).

Η ίδια, έχει ύψος 1,65 μ! Δεν της φαίνεται η αλήθεια είναι....