Ελένη: «Κάγκελο» όλοι στην εκπομπή της! «Έχω κάνει unfollow τους...»

Και όμως το είπε!

Ελένη: «Κάγκελο» όλοι στην εκπομπή της! «Έχω κάνει unfollow τους...»

«Κάγκελο» έμειναν όλοι στην εκπομπή της Ελένης με μια της ατάκα! «Έχω κάνει unfollow τους...» ανέφερε και τόνισε και γιατί!

Μετά τα unfollow της Έλλης Κοκκίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου, η Ελένη Μενεγάκη που είναι λάτρης του instagram δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιους έχει κάνει εκείνη unfollow και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η Ελένη λοιπόν είπε γιατί κάνει unfollow κάποιους από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Το unfollow δεν σημαίνει ότι τσακώνεσαι. Μην το παίρνεις έτσι. Μην το βλέπεις έτσι! Απλά ακολουθείς κάποιους για κάποιο διάστημα μετά βαριέσαι… να ακολουθείς τα ίδια και θέλεις να δεις κάτι άλλο…»!

Και τόνισε η Ελένη: «Πριν κάποια χρόνια ακολουθούσα άλλους για μπείτε και δείτε τώρα…» άφωνοι οι συνεργάτες της!

Ελένη: Απίστευτη αποκάλυψη! Το «αυστηρό» γράμμα που έλαβε για την 3η εγκυμοσύνη της!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη και μίλησε για το «αυστηρό» γράμμα που έλαβε για την 3η εγκυμοσύνη της!

Με αφορμή την Κατερίνα Μάρκου, πρώην βουλευτή της ΝΔ, η οποία παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Τρίτης στην Ελεονώρα Μελέτη για τις αμέτρητες εξωσωματικές στην προσπάθεια της να αποκτήσει δικό της παιδί.

Η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην εκπομπή της πως την περίοδο που ήταν στην τρίτη εγκυμοσύνη της, δέχτηκε ένα μήνυμα από μια γυναίκα η οποία δυσκολευόταν να κάνει παιδί και την κατηγορούσε επειδή έλεγε συνεχώς στην τηλεόραση πόσο χαρούμενη είναι που είναι ξανά έγκυος.

ALPHA: Έπαθε "κρίση πανικού" η παρουσιάστρια με τα νούμερα τηλεθέασης!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Γυναίκα μου είχε στείλει κάποτε γράμμα, όταν ήμουν στην τρίτη εγκυμοσύνη. Ήταν ένα γράμμα που ήταν αρκετά αυστηρό. Δηλαδή “έρχεσαι και μας λες πόσο χαρούμενη είσαι που περιμένεις μωρό, ενώ έχεις ήδη δύο και δε σκέφτεσαι πως εδώ έξω μπορεί να υπάρχουν γυναίκες, όπως εγώ, που προσπαθούμε χρόνια και δεν μπορούμε να μείνουμε”. Το θυμάμαι γιατί έψαξα να τη βρω, να της απαντήσω ότι αυτό που νιώθει μπορεί να το έχω νιώσει και εγώ. Να μην το αποκλείει επειδή είχα δυο παιδιά. Να με ρωτήσει και μένα τι σκεφτόμουν πριν αποκτήσω το πρώτο παιδί».

Ελένη: Απίστευτη αποκάλυψη! Το «αυστηρό» γράμμα που έλαβε για την 3η εγκυμοσύνη της!

Ελένη Μενεγάκη: Οι ώρες αγωνίας και τα δάκρυα της παρουσιάστριας!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις ώρες αγωνίας και τα δάκρυα που ξέσπασε η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη! Μόνο εδώ...

Η τελευταία εβδομάδα ήταν δύσκολη για της βασίλισσας του ALPHA και μάλιστα το χτύπημα διπλό. Την ώρα που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι κλυδωνισμοί στην τηλεθέαση της καθημερινής εκπομπής της, που έφτασε μονοψήφια νούμερα σε ορισμένα τέταρτα, με δεδομένο και τον σκληρό ανταγωνισμό, ήρθε και μια φυσική καταστροφή για να χτυπήσει τον επίγειο παράδεισο που έχει χτίσει με τον Μάκη Παντζόπουλο στα Άχλα τα τελευταία χρόνια. Εκείνη ξέρει πως η καλή καπετάνισσα στη φουρτούνα φαίνεται, οπότε σφίγγει τα δόντια και συνεχίζει να αναζητά τη συνταγή για να τονώσει την εκπομπή της, ωστόσο ήταν δύσκολο να κρύψει τον προβληματισμό της για την πλημμύρα που κατέστρεψε το «Onar».

Ελένη Μενεγάκη: Οι ώρες αγωνίας και τα δάκρυα της παρουσιάστριας!

Σε αντίθεση με τον συνήθη αλέγκρο τρόπο της, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε σκυθρωπή την προηγούμενη εβδομάδα και φειδωλή στις κουβέντες της με τους συνεργάτες της. Κανένας δεν φανταζόταν τι μπορεί να έχει συμβεί, μέχρι που η ίδια αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στην πλημμύρα του ποταμού Άχλα: «Ήξερα τι γινόταν χθες στην Άνδρο. Μιλούσα με ανθρώπους χθες βράδυ και μου έλεγαν "τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί", φουσκώσανε τα ποτάμια, βγήκαν νερά από παντού, πλημμύρισαν πολύ άσχημα», έλεγε η παρουσιάστρια, χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Ελένη Μενεγάκη: Οι ώρες αγωνίας και τα δάκρυα της παρουσιάστριας!

Ελένη Μενεγάκη: Οι ώρες αγωνίας και τα δάκρυα της παρουσιάστριας!

Ο φακός του YOU, όμως, τη συνάντησε σε ανύποπτη στιγμή μετά την εκπομπή, όπου φαίνεται η αναστάτωσή της όσο μιλάει με τους δικούς της ανθρώπους και προσπαθεί να μετρήσει το μέγεθος της καταστροφής. Μπορεί το «Onar» να ανήκει στον αγαπημένο της, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει και δικό της σπίτι, οπότε μόλις βεβαιώθηκε πως δεν τραυματίστηκε κανένας, ξεκίνησε να μετράει τα οικονομικά μεγέθη για να αποκατασταθούν οι γύρω εγκαταστάσεις, καθώς και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί.

Ελένη Μενεγάκη: Οι ώρες αγωνίας και τα δάκρυα της παρουσιάστριας!

Ελένη Μενεγάκη: Οι ώρες αγωνίας και τα δάκρυα της παρουσιάστριας!


Το μέγεθος της πλημμύρας

Οι βροχές που έπληξαν τη χώρα έγιναν αισθητές και στην Άνδρο πλημμυρίζοντας τον ποταμό Άχλα, από τον οποίο πήρε το όνομά του και η περιοχή στην οποία φιλοξενείται ο φυσικός παράδεισος που έχει χτίσει ο Μάκης Παντζόπουλος με την Ελένη Μενεγάκη. Το γεγονός ότι σε μεγάλο βαθμό έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν παρθένο τον τόπο φαίνεται πως τους γύρισε μπούμερανγκ, αφού ο χωματόδρομος καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εγκαταστάσεις όπως το μαγειρείο, το υπαίθριο μπαρ και τα δωμάτια χρειάζονται σοβαρές επισκευές μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ