Βάνα Μπάρμπα: Πήγε σε πρεμιέρα και έφυγε στα μισά! Χαμός από σχόλια...

Πήγε, φωτογραφήθηκε και αποχώρησε!

Βάνα Μπάρμπα: Πήγε σε πρεμιέρα και έφυγε στα μισά! Χαμός από σχόλια...

Κι όμως η Βάνα Μπάρμπα πήγε σε πρεμιέρα και έφυγε στα μισά! Χαμός από σχόλια για την κίνηση της ηθοποιού!

Η ηθοποιός, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Πρωινό, εμφανίστηκε κανονικά στην παράσταση Ωνάσης: Τα θέλω όλα, φωτογραφήθηκε, της έκαναν οι κάμερες τα «διαβάσματα», χαιρέτησε, είδε κόσμο, μίλησε και μετά από λίγο αποχώρησε!

Μάλιστα, όπως τονίστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η Βάνα Μπάρμπα δεν έμεινε καν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της παράστασης, αποχώρησε μετά από λίγη ώρα.

Συγκλόνισε η Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο της αδερφής της: «Δεν μπορώ να χαμογελάω! Έχω αποφασίσει να...»

Ποιος λόγος ανάγκασε τη Βάνα Μπάρμπα να αποχωρήσει από την παράσταση του Σταμάτη Φασουλή; Μάλλον θα μείνουμε με την απορία! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βάνα Μπάρμπα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με πρώην σύντροφο της!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση με πρώην σύντροφο της πραγματοποίησε η Βάνα Μπάρμπα. Χώρισαν πριν δυο χρόνια, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Είχαν ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα που παραλίγο να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας. Πήραν την απόφαση όμως, να μείνουν απλά φίλοι.

«Μια υπέροχη βραδιά, ένα ταξίδι με τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου στην Επίδαυρο. Σπουδαία κουστούμια, σπουδαίες χορογραφίες. Ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο μέσα από την Ελλάδα… Με τον μοναδικό μου φίλο Μαουριτσιο», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στο Facebook.

Βάνα Μπάρμπα: Η αποκάλυψη για το γάμο Τζώρτζογλου - Μαριόλα! «Με τρελαίνει η...»!

Μάλιστα, η ηθοποιός μαζί με τον Ιταλό επιχειρηματία, Μαουρίτσιο Πάλμουλι που βρέθηκαν μαζί στην Επίδαυρο και την παράσταση «Thread», πόζαραν στον φακό χαμογελαστοί.

Βάνα Μπάρμπα εμφάνιση πρώην σύντροφος

Βάνα Μπάρμπα εμφάνιση

Βάνα Μπάρμπα: Η πιο δύσκολη προσωπική της στιγμή και η παράκληση για τον θάνατο της αδερφής της!

Η Βάνα Μπάρμπα περνάει μία δύσκολη προσωπική στιγμή και έκανε την παράκληση για τον θάνατο της αδερφής της!

Η ηθοποιός έχει βυθιστεί στο πένθος, μετά την απώλεια στην οικογένειά της!

Σοκ προκάλεσε στην Βάνα Μπάρμπα ο θάνατος της αδερφής της και εκτός από το χθεσινό αποχαιρετιστήριο μήνυμα που συγκλόνισε, η ηθοποιός έκανε και μία παράκληση.

Η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε από όλους να μην ασχοληθούν με την οικογένεια της αδερφής της, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι και blogger, έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με σεβασμό και έχουμε πορευτεί με αλήθεια στη σχέση μας. Γι αυτό σας ζητώ σε αυτή τη δύσκολη και προσωπική στιγμή να μην ασχοληθεί κάνεις με την οικογένεια της αδερφής μου, πρώτον γιατί γράφονται λάθη και ανακρίβειες και δεύτερον έχει ζητηθεί από την οικογένεια και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Σας ευχαριστώ πολύ».

Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ πιστεύω στον Χριστό, αλλά για μένα ο Βούδας...»

Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Χριστό και τον...Βούδα. Είπε συγκεκριμένα «Εγώ πιστεύω στον Χριστό, αλλά για μένα ο Βούδας...»

Για τα αγαπημένα της αντικείμενα, για τα προσωπικά της, αλλά και για το εάν είναι μόνη στη ζωή της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Τα αγαπημένα μου αντικείμενα στο σπίτι είναι ένα καντηλέρι και ένας Βούδας που έχω αγοράσει όταν ήρθα στην Αθήνα. Εγώ παίρνω πράγματα που αγαπώ σημειολογικά. Σε μία γωνιά έχω ένα καντηλάκι με πολύ ωραίες παλιές εικόνες. Συνδυάζω τον Χριστό με τον Βούδα γιατί το σημαντικό είναι να πιστεύεις. Το κομμάτι της πιστής είναι πολύ σημαντικό, το που πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Εγώ προσωπικά πιστεύω στον Χριστό πάνω απ’ όλα, αλλά για μένα ο Βούδας είναι μία από τις πιο σημαντικές φιλοσοφίες.

Φεύγω με την Φαίδρα στην Αμερική για να δούμε πανεπιστήμια. Θέλει να περάσει σε κάποιο πανεπιστήμιο εδώ και μετά να πάμε έξω. Άλλωστε για μένα είναι πολύ μικρή και δεν θέλω να φύγει. Η Φαίδρα μου λέει να βρω έναν σύντροφο, αλλά εγώ θα πάω μαζί της πανεπιστήμιο. Μου λείπει ένας άνθρωπος να μπορώ να αγαπήσω και να θαυμάσω! Αφού δεν θαυμάζω κάποιον, προτιμώ μόνη!», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα. To δημόσιο ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα! «Έλεος πια με τις γυναίκες που...»!

Επική δήλωση από τη Βάνα Μπάρμπα! «Στο γραφείο με φωνάζουν Βίρνα Δράκου»! (Βίντεο)

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Βάνα Μπάρμπα και μίλησε για όλα στη Φαίη Σκορδά!

Η ίδια αναφέρθηκε στην κόρη της, Φαίδρα και στο ότι είναι πολύ περήφανη για εκείνη!

«Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου! Νιώθω ότι γενικά είμαι καταπιεστική σαν άνθρωπος... για να καταλάβεις στο γραφείο με φωνάζουν Βίρνα Δράκου» είπε η ηθοποιός και όλοι ξέσπασαν σε γέλια όπως ήταν φυσικό!

Δείτε το σχετικό βίντεο: