Κόνι Μεταξά - Ζόζεφιν: Αυτή είναι η αλήθεια για τον τσακωμό τους!

Ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση!

Κόνι Μεταξά - Ζόζεφιν: Αυτή είναι η αλήθεια για τον τσακωμό τους!

Αυτή είναι η αλήθεια στον τσακωμό ανάμεσα στην Κόνι Μεταξά και την Ζόζεφιν. Οι δυο τραγουδίστριες είναι πολύ καλές φίλες.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι φήμες που τις θέλουν να έχουν τσακωθεί και πλέον να μην μιλάνε.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κόνι Μεταξά θέλησε βάλει τέλος στις φήμες μέσα από απαντήσεις που έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα ,αποκάλυψε πως ο λόγος που έχουν χαθεί είναι καθαρά και μόνο το βεβαρημένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, καθώς και οι δύο δουλεύουν πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό.

Κόνι Μεταξά - Ζόζεφιν: Ξέσπασε κόντρα μεγατόνων ανάμεσά τους; Τα σχόλια του Ουγγαρέζου!

Τι συνέβη με την Κόνι Μεταξά και την Ζόζεφιν και ξέσπασε κόντρα μεγατόνων ανάμεσά τους; Τα σχόλια του Ουγγαρέζου που προκάλεσαν χαμό!

Οι δυο τραγουδίστριες, ήταν κολλητές και αρκετά συχνά δημοσιεύουν αστεία βίντεο της καθημερινότητάς τους, στα social media. Το πρωί της Τετάρτης όμως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποκάλυψε πως ίσως οι σχέσεις της Κόνι Μεταξά και της Ζόζεφιν, να είναι πολύ άσχημες σε σημείο να μην μηλιούνται!

Ζόζεφιν: Γιόρτασε τα γενέθλια της στην Μύκονο και προκάλεσε «πανικό« με το ξέφρενο πάρτι της!

«Έχω την πληροφορία, όμως δεν το έχω διασταυρώσει ακόμη, πως δεν κάνουν πια παρέα η Ζόζεφιν και η Κόνι Μεταξά» είπε ο Δημήτρης και πέταξε την βόμβα!

Ζόζεφιν - Κόνι Μεταξά: Έχει τρυπώσει η ζήλια στην σχέση τους;

Έχει τρυπώσει η ζήλια στην σχέση της Ζόζεφιν και της Κόνι Μεταξά;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια τα αποκαλύπτει όλα για την φιλία τους! Τι έχει αλλάξει στην ζωή της από την ημέρα που βαφτίστηκε;

Μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία της με την κολλητή της, Κόνι Μεταξά.

Συγκεκριμένα είπε:

«Με την Κόνι κάναμε μαζί γιόγκα. Εκεί γνωριστήκαμε και από τότε είμαστε αυτοκόλλητες. Ήμασταν μικρές τότε και δεν γνωρίζαμε καθόλου η μία την άλλη. Εγώ μόλις είχα ξεκινήσει να τραγουδάω και η Κόνι εκείνη την περίοδο είχε επιστρέψει από την Αμερική».

Επίσης απάντησε στο αν έχει τρυπώσει η ζήλια στην σχέση τους:

«Ο καθένας χαράζει τη δική του πορεία. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα η μία από την άλλη. Δεν λειτουργώ έτσι στις φιλίες μου».