Βάσω Λασκαράκη: Δεν άφηνε τον άντρας της από το χέρι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα ψώνια τους!

Αποκλειστικό υλικό! Στα καλύτερά της ηθοποιός!

Βάσω Λασκαράκη: Δεν άφηνε τον άντρας της από το χέρι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα ψώνια τους!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα ψώνια της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου! Δεν άφηνε τον άντρας της από το χέρι!

Οι φίλες της είχαν ξεκινήσει μέρες πριν να της κάνουν τη γνωστή σε αυτές τις περιπτώσεις... καζούρα για τα 40ά γενέθλια της ηθοποιού που ήταν το περασμένο Σάββατο.

Βάσω Λασκαράκη: Δεν άφηνε τον άντρας της από το χέρι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα ψώνια τους!

Τα μηνύματα αγάπης έπεφταν βροχή στα social media, αλλά το πιο ξεχωριστό ήταν εκείνο του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου, ο οποίος, φυσικά, ως γνήσιος Κρητικός τής αφιέρωσε μια μαντινάδα που κατέληγε με τη φράση: «Μια ευχή μονάχα θα σου πω, ό,τι ποθείς ό,τι ζητάς να το έχεις κοπελιά μου!»

Βάσω Λασκαράκη: Δεν άφηνε τον άντρας της από το χέρι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα ψώνια τους!

Το ζευγάρι, παραμονή των γενεθλίων βρέθηκε για ψώνια σε γνωστό βιβλιοπωλείο σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, με τη χαρά να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο και των δύο και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, γιατί ακόμη βιώνουν την πρώτη γλυκιά τους περίοδο ως νιόπαντροι, ύστερα από τον γάμο τους το καλοκαίρι. Το ίδιο απόγευμα, όμως, πέταξαν για Ιταλία, περνώντας το Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο, καθώς αυτό ήταν το δώρο γενεθλίων του Λευτέρη προς εκείνη. Επέστρεψαν, ωστόσο, αργά το βράδυ της Κυριακής, καθώς η Βάσω έπρεπε από την αρχή της εβδομάδας να είναι ξανά στα γυρίσματα του σίριαλ του Alpha «Έρωτας μετά». Η ερμηνεία της φέτος σε έναν δραματικό ρόλο εξέπληξε ευχάριστα πολλούς, δείχνοντας έτσι για μία ακόμη φορά το μεγάλο της ταλέντο.

Βάσω Λασκαράκη: Δεν άφηνε τον άντρας της από το χέρι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα ψώνια τους!

Βάσω Λασκαράκη: Αριθμός - σοκ η ηλικία της ηθοποιού! Δεν μοιάζει για τόσο...

Η βόμβα στο αυτοκίνητό τους!

Βάσω Λασκαράκη: Δεν άφηνε τον άντρας της από το χέρι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα ψώνια τους!

Ένα δυσάρεστο απρόοπτο είχε, ωστόσο, το ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα, το οποίο τούς τρόμαξε αρκετά. Ο Λευτέρης, ο οποίος ως σεφ εργάζεται τον περισσότερο χρόνο στην Κρήτη, είχε μόλις έρθει στην Αθήνα από το νησί για να προετοιμάσει το ταξίδι-έκπληξη αλλά και να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές με τη γυναίκα του. Η Βάσω, όμως, έπεσε... από τα σύννεφα όταν πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό τους από το πάρκινγκ είδε ξαφνικά τους αστυνομικούς να τους απαγορεύουν την είσοδο, λέγοντάς τους ότι υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στον χώρο. Εκείνη το αντιμετώπισε με υπομονή και χιούμορ περιμένοντας καρτερικά να τελειώσει η έρευνα, ο σύζυγός, της όμως, είχε γίνει... μπουρλότο από την καθυστέρηση, κοιτώντας την αμίλητος αλλά με βλέμμα που τα έλεγε όλα! Φυσικά και επρόκειτο για φάρσα, με τον γνωστό σεφ να ξαναβρίσκει την ηρεμία του!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Οι τρυφερές στιγμές και η ερωτική εξομολόγηση!

Η Βάσω Λασκαράκη ζει τον απόλυτο έρωτα. Ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράστηκε μερικές τρυφερές στιγμές τους και της έκανε ερωτική εξομολόγηση.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην όμορφη Κρήτη, λίγο πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα της Αθήνας και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πριν λίγα λεπτά ο Λευτέρης Σουτλάτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες όπου τον είδαμε σε τρυφερές στιγμές με την Βάσω Λασκαράκη.

Στην λεζάντα του ο σεφ, της έκανε ερωτική εξομολόγηση γράφοντας: «Όντε σε πρωτογνώρισα δεν μου ‘πες να προσέχω, για σαν κοιτώ τα μάθια σου λύτρωση πια δεν έχω».

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! Ήταν γνωστή παρουσιάστρια...

Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της Βάσως Λασκαράκη! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! Ήταν, μάλιστα, γνωστή παρουσιάστρια...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κυκλοφορεί ανάμεσά μας η σωσίας της ηθοποιού και λίγοι το έχουν ανακαλύψει! Ήταν παλιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ... Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη κι έχουμε και φωτογραφικό υλικό για να το αποδείξουμε σε κάθε... δύσπιστο της παρέας!

Αναφερόμαστε φυσικά στην Άννα Μπουσδούκου!

Βάσω Λασκαράκη: Όταν μάθετε το ύψος της θα πάθετε «εγκεφαλικό»! Φαίνεται 2 μέτρα αλλά είναι...

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβεις τι εννοούμε...

Εδώ είναι η Βάσω Λασκαράκη:

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Κι αυτή είναι η παρουσιάστρια:

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Μα πραγματικά δεν είναι ίδιες; Απίστευτο!!

Ποια είναι η Άννα Μπουσδούκου

Η Άννα Μπουσδούκου είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ξεκίνησε να εργάζεται τον Οκτώβριο του 2005 όταν πήγε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για να κάνει την πρακτική της. Ξεκίνησε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και σιγά σιγά μεταπήδησε στην παραγωγή εκπομπών. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, θα την βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ να παρουσιάζει την εκπομπή ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ. Έχει δηλώσει: "Σήμερα, παρά το γεγονός ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις (κάτι που απαιτεί πολύ περισσότερο διάβασμα, ακόμα και από την εποχή των πανελληνίων), προσπαθώ να εντοπίζω μέσω του ρεπορτάζ ανθρώπους που επιχειρούν, καινοτομούν και μας θυμίζουν και την άλλη όψη του νομίσματος." Είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Νίκου Μπουσδούκου.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Είδαμε την πιο τρυφερή τους φωτογραφία!

Είδαμε την πιο τρυφερή φωτογραφία από την Βάσω Λασκαράκη και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο!

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σεφ της καρδιάς της!

Οι δυο τους για πολύ καιρό ήταν στην Κρήτη και πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση στην Ίο.

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν!

Αυτήν τη φορά, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της και ίσως είναι μία από τις πιο τρυφερές τους φωτογραφίες που έχουμε δει!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Δεν φαντάζεστε τι του ζήτησε και της είπε να... πληρώσει!

Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη στον Λευτέρη Σουλτάτο και της είπε να πληρώσει. Το χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός.

Το ζευγάρι, τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε και επίσημα τις διακοπές του και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, η Βάσω Λασκαράκη ανάρτησε ένα βίντεο όπου ζήτησε τον Λευτέρη Σουλτάτο να τον βοηθήσει να λύσει το σταυρόλεξο του. Ωστόσο, της ζήτησε 10 ευρώ με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί αν αυτό το "deal" είναι Κρητικό.