Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Την γυναίκα του «Ηλία» την έχετε δει; Είναι μελαχρινή και γοητευτική!

Βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του!

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Την γυναίκα του «Ηλία» την έχετε δει; Είναι μελαχρινή και γοητευτική!

Την γυναίκα του τηλεοπτικού «Κυρ Ηλία» από την σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» την έχετε δει; Είναι μελαχρινή και γοητευτική.

Μπορεί στην σειρά να έχει αποκτήσει παιδί με την «Κυρά Καίρη», ωστόσο στη ζωή είναι πολύ ευτυχισμένος με την σύζυγο του.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει δημόσια εμφάνιση με την σύζυγο του.

Η Σοφία Μουρίκη βρίσκεται στο πλευρό του ηθοποιού εδώ και πολλά χρόνια και ο έρωτας τους παραμένει ζωντανός.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Κυρ Ηλίας

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα! Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα, που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Μην Αρχίζει την Μουρμούρα». Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Τι και αν στα επεισόδια τους βλέπουμε να είναι πολύ αγαπημένοι, πίσω από τις κάμερες φαίνεται πως είναι στα... «μαχαίρια».

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Σύμφωνα με το «Πρωινό» ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις όταν οι κάμερες σβήνουν, δεν ανταλλάζουν κουβέντα.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν, οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται απλά και μόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μετά δεν μιλάνε καθόλου μεταξύ τους.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Μηνάς Βούλα

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (9-10/10)!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του AlphaTv, «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», αυτήν την εβδομάδα! (9-10/10).

Διαβάστε προσεκτικά:

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 21:00

Επεισόδιο: 3

Guest: (Ηλίας Κανάτης: Τόλης Παπαδημητρίου)

Άγγελος και Βέλη μουρμουρίζουν για το ποιος πρέπει να διαδεχτεί τον Άγγελο στο «Ψήσταγκραμ-2». Συνάδελφος ή φίλος; Άντρας ή γυναίκα; Ποιος θα γίνει τελικά ο νέος αρχι-σουβλατζής;

Ο Μπάμπης προβληματίζεται, γιατί η δουλειά στη σχολή οδηγών έχει πέσει πολύ. Η Ξένια ψάχνει να βρει λύσεις. Δεν φαντάζεται όμως, ότι ο Μπάμπης ψάχνει για άλλες λύσεις…

Βούλα και Μηνάς επιστρέφουν από τον γάμο Μανούσου – Λιλίκας. Στην αυλή όμως τους περιμένει ένας απρόσμενος επισκέπτης!

Η Καίτη έχει καθυστέρηση και ο Ηλίας πανικοβάλλεται, ειδικά όταν μαθαίνει ότι μια γυναίκα που έχει γεννήσει πρόσφατα είναι πολύ πιο πιθανό να ξαναμείνει έγκυος.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: O Άγγελος έχει πει ένα «αθώο» ψεματάκι! Τι εξελίξεις έχουμε σήμερα 3/10;

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 21:00

Επεισόδιο: 4

Guest: (Σοφούλα: Κωνσταντίνα Λιναρδάτου)

Η Ξένια ανησυχεί γιατί οι γονείς της δεν απαντάνε στα τηλέφωνα και ο Μπάμπης ανησυχεί ότι η μάνα του χάνει το μυαλό της. Τελικά, ένας από τους δυο θα κλάψει πικρά…

Παρά τα πειράγματα του Άγγελου, η Βέλη προσπαθεί να αναβιώσει τη φοιτητική της ζωή. Όμως, γρήγορα διαπιστώνει ότι πλέον δεν είναι και τόσο… άγριο νιάτο.

Η Καίτη έχει δώσει μάχη να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά της έχουν μείνει τρία τελευταία που δε φεύγουν με τίποτα. Ο Ηλίας προσπαθεί να την πείσει ότι είναι μια χαρά, αλλά η Καίτη έχει βάλει πείσμα να τα χάσει και θέλει τον Ηλία να τη στηρίξει.

Βγήκαν τα αποτελέσματα από το τεστ DNA που είχαν κάνει πριν μήνες η Βούλα κι ο Μηνάς στα πλαίσια μια πανεπιστημιακής έρευνας. Μόνο που δεν είναι τα αναμενόμενα…

Κλέλια Ρένεση: Το δημόσιο μήνυμα για την «Μουρμούρα» λίγο πριν την πρεμιέρα! (Βίντεο)

Η Κλέλια Ρένεση θέλησε λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 7ης σεζόν της αγαπημένης μας σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» θέλησε να στείλει το δικό της δημόσιο μήνυμα!

Η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και λίγες ώρες πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου στάθηκε δίπλα στο τηλεοπτικό της ταίρι, Βλαδίμηρο Κυριακίδη και μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Με ένα Instastory που δημοσίευσε η Κλέλια Ρένεση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, oι δυο τους είπαν χαρακτηριστικά:

«Απόψε στο σπίτι σας ερχόμαστε. Ξεκινάμε. Η Καίτη και ο Ηλίας. Μουρμούρα!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: