Βίκυ Καγιά: Άγριος καβγάς μπροστά της! Πήγε να αρπάξει την κομμώτρια από τα... μαλλιά!

Απίστευτο σκηνικό !Το βίντεο ντοκουμέντο!

Βίκυ Καγιά: Άγριος καβγάς μπροστά της! Πήγε να αρπάξει την κομμώτρια από τα... μαλλιά!

Ένας άγριος καβγάς έγινε μπροστά στη Βίκυ Καγιά και πήγε να αρπάξει την κομμώτρια από τα... μαλλιά! Όλο το υλικό με το βίντεο ντοκουμέντο!

Ο λόγος ήταν πολύ απλός και το όλο σκηνικό έγινε στο «Shopping Star»!

Η Σαβίνα, η παίκτρια που πήγε 25 λεπτά πριν τελειώσει ο χρόνος της για την τελευταία πινελιά της εμφάνισής της, το make up, αναστατώθηκε όταν λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος είδε ότι η μακιγιέζ τής είχε φτιάξει άλλα χρώματα σε άλλους τόνους από αυτά που είχε ζητήσει.

Βίκυ Καγιά: Κοντεύουν να αδειάσουν τα ράφια των Η&Μ για το πουκάμισο που φόρεσε! Κοστίζει κάτω από 20 ευρώ!

Προσπάθησε να ζητήσει να αλλαχθούν τα χρώματα και αυτό έφερε την έκρηξη της μακιγιέρ η οποία ξεκίνησε να μιλάει για έλλειψη χρόνου, ότι αυτή ξέρει καλύτερα τη δουλειά και ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί.

Η παίκτρια, πήγε να πιάσει την κομμώτρια από τα μαλλιά και η Βίκυ Καγιά έμεινε άφωνη! Μάλιστα, ενώ αρχικά υποστήριξε την παίκτρια στο τέλος είπε ότι έχασε το δίκιο της με την συμπεριφορά της! Δείτε το επικό βίντεο που φαίνεται ο άγριος καβγάς και πείτε μας.... ποιανού το μέρος θα παίρνατε;

Βίκυ Καγιά: Η "δίδυμη αδερφή" της τώρα είναι αγνώριστη στο πρόσωπο! Φωτογραφίες - απόδειξη!

Θυμάστε την κοπέλα που έλεγαν όλοι πως είναι η "δίδυμη αδερφή" της Βίκυς Καγιά; Τώρα είναι αγνώριστη στο πρόσωπο κι έχουμε φωτογραφίες - απόδειξη!

Αναφερόμαστε φυσικά στο κορίτσι που είχε λάβει συμμετοχή στο "Next Top Model", στην Ιωάννα Παπαγιάννη!

Από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται στην τηλεόραση είχε γίνει ντόρος πως μοιάζει σαν δυο σταγόνες βροχή με την παρουσιάστρια και δεν είχαν και άδικο!

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε λευκό φόρεμα κι όλοι κοιτούσαν τα... φτερά που είχε στο τέλος! Βγαλμένο από παραμύθι...

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Η αλήθεια είναι πως σε νεότερη ηλικία έμοιαζαν πάρα πολύ! Τώρα, όμως, με το πέρασμα του χρόνου, οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προφίλ της μας... ξένισαν λίγο γιατί φαίνεται κάπως διαφορετική!

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Μπορεί να φταίει το μαλλί... Εσείς τι λέτε;

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά "παγωτό"...

Θα μείνετε απλά "παγωτό" με την σπιταρόνα της Βίκυς Καγιά και του Ηλίας Κρασσά! Αυτή είναι και εκεί στεγάζουν την αγάπη τους!

Η παρουσιάστρια του STAR έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που όσο μπορεί φροντίζει να την κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες είτε από επαγγελματικές στιγμές είτε από οικογενειακές!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 900 ευρώ και πήρε τα παπούτσια έρωτας! Σίγουρα τα θέλετε και εσείς!

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε στην παρακάτω συλλογή φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της που η ίδια μας έχει δείξει.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;

Κι όμως, η Βίκυ Καγιά έχει «δίδυμη» και είναι η αδερφή του Ηλία Κρασσά! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε εσείς; Γιατί εμείς... δυσκολευτήκαμε πολύ!

Η αδερφή του Ηλία Κρασσά, Βαλεντίνη έχει τη δική της επιχείρηση, που λέγεται Τhe Secret Garden. Η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με τα λουλούδια, δημιουργώντας μοναδικές ανθοδέσμες και διακοσμητικές συνθέσεις για γάμους και άλλα events.

Η Βαλεντίνη ήταν αυτή μάλιστα που επιμελήθηκε την ανθοδέσμη της Βίκυς Καγιά, όταν παντρεύτηκε με τον Ηλία Κρασσά το καλοκαίρι του 2014 στο Παρίσι.

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα των 2.950 ευρώ που έχει αφήσει ιστορία!

Εκτός από το ταλέντο της στις επιχειρήσεις και τη δημιουργικότητά της στην τέχνη της, εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε πως η Βαλεντίνη Κρασσά είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Αν και δεν μοιάζει ιδιαιτέρως με τον αδερφό της, τα ανοιχτά χρώματά της θυμίζουν ιδιαίτερα την ανιψιά της Μπιάνκα αλλά και την Βίκυ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;

Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι...μοντέλα! Οι φωτογραφίες τους είναι το "κάτι άλλο"!

Τα παιδιά της Βίκυς Καγιά είναι...μοντέλα, αφού οι φωτογραφίες τους είναι το "κάτι άλλο". Και η Μπιάνκα και ο μικρός Κάρολος είναι γλύκες.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο δεν σταματάει να τα φωτογραφίζει όταν περνάνε ξένοιαστες στιγμές μαζί.

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της.

Βίκυ Καγιά: Δεν φαντάζεστε πως περνάει τα βράδια στο σπίτι της!

Την Κυριακή την πέρασαν όλοι μαζί οικογενειακώς και η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τους.

Μάλιστα, τόσο η Μπιάνκα όσο και ο Κάρολος πόζαραν σαν μοντέλα, αφού όπως φαίνεται έχουν πάρει τα γονίδια της μαμάς του.

Βίκυ Καγιά παιδιά μοντέλα

Βίκυ Καγιά παιδιά μοντέλα

Βίκυ Καγιά παιδιά μοντέλα

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό...

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου, όπως μόνο εκείνη θα έκανε! Εσύ, θα το τολμούσες;

Πολλοί τα θεωρούν άσχημα και χοντροκομμένα, άλλοι ωστόσο τα λατρεύουν! Η Βίκυ Καγιά, ως γνήσια fashionista τόλμησε και έκανε το απόλυτο look! Casual υφάσματα και χαλαρές γραμμές, πήγαιναν άψογα με τα παπούτσια της!

Το εν λόγω κομμάτι το έχουν λανσάρει αρκετές εταιρίες, αλλά αρκετοί τα παρομοιάζουν με εκείνα που φορούν οι τουρίστες με χοντρές κάλτσες το καλοκαίρι! Σε κάθε περίπτωση, είτε τα μισείς, είτε δεν τα αποχωρίζεσαι! Αν είσαι από εκείνες που δεν μπορείς να τα βγάζεις από τα πόδια σου, κόλλησε την εμφάνιση της Βίκυς στο ψυγείο σου, γιατί για εμάς είναι το απόλυτο 10άρι! Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά και ένα ακόμα look της που λατρέψαμε!


Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό...

Βίκυ Καγιά: Αυτή η κίτρινη τσάντα που κράτησε έχει προκαλέσει "σεισμό" στα καταστήματα! Κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Αυτή η κίτρινη τσάντα που κράτησε η Βίκυ Καγιά έχει προκαλέσει "σεισμό" στα καταστήματα, αφού κοστίζει μόνο 25 ευρώ και είναι το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού.

Βγαίνει και σε γκρι χρώμα και μπορείς να την πάρει τόσο στην παραλία, όσο και στις βόλτες στους στις καλοκαιρινές διακοπές. Η λεπτομέρεια με την διαφάνεια, κάνει την διαφορά.

Η Βίκυ Καγιά, αγαπάει την μόδα και επιλέγει μόνο κομμάτια που ξέρει ότι θα γίνει must have της σεζόν.

undefined

undefined

Βίκυ Καγιά: Το μπλέ μαγιό της κοστίζει πάνω από 200 ευρώ! Εσύ όμως μπορείς να το βρεις μόνο με 15!

Η συγκεκριμένη, βγαίνει σε κίτρινο και σε γκρι και από 50 ευρώ μπορείς να την αγοράσεις μόνο με 25 αφού βρίσκεται σε έκπτωση. Θα την βρεις στα καταστήματα Migato, αλλά και στην διαδικτυακή τους πλατφόρμα.

undefined