Ελένη: Της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της και δεν έκρυψε την αμηχανία για την ηλικία της!

Δείτε τι έκανε η παρουσιάστρια!

Ελένη: Της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της και δεν έκρυψε την αμηχανία για την ηλικία της!

Τι ευχήθηκαν στην Ελένη Μενεγάκη για τα ερχόμενα γενέθλιά της; Η ίδια γιορτάζει στις 29 του μήνα και δεν έκρυψε την αμηχανία για την ηλικία της εν ώρα εκπομπής...

Τι και εάν η Ελένη Μενεγάκη γίνεται πενήντα χρονών! Στα 50 της είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Ελένη: Tο απίθανο περιστατικό την ώρα που ψώνιζε με τα παιδιά της - «Μου λέει η πωλήτρια...»!

Σήμερα μάλιστα δέχθηκε τις πρώτες ευχές για τα γενέθλιά της και δεν έκρυψε τον αιφνιδιασμό της! Η τηλεθεάτρια της είπε στον αέρα: «Χρόνια πολλά Ελένη για την Τρίτη! Να χαίρεσαι κουκλάρα μου την οικογένειά σου…»!

Ελένη: Της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της και δεν έκρυψε την αμηχανία για την ηλικία της!

Η Ελένη γελούσε γιατί ξέρει καλά πώς ουδείς ξεχνά τα γενέθλιά της και… την ηλικία της!

Ελένη: Η αποκάλυψη για την εκπομπή της 28ης! Θα βγουν στον αέρα;

Μια αποκάλυψη για την εκπομπή της 28ης έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Θα βγουν στον αέρα με την ομάδα της την Δευτέρα ή όχι;

Σε λίγες ημέρες έρχεται τριήμερο και ήδη πολύς κόσμος ετοιμάζει βαλίτσες αφού και ο καιρός δείχνει πως θα είναι καλός.

Μάλιστα, την Δευτέρα πολλές εκπομπές θα είναι είτε μαγνητοσκοπημένες είτε δεν θα βγουν καθόλου στον αέρα. Ανάμεσα τους και της Ελένης.

«Να μην κρυβόμαστε και πίσω από τα δάχτυλά μας, εμείς εδώ από το χάραμα σήμερα… Γιατί εμείς εδώ είχαμε ξεχαστεί ερχόμασταν για ζωντανή εκπομπή τη Δευτέρα, αλλά ο κόσμος να μην κάτσει; Τη Δευτέρα είναι αργία και μπήκαμε σήμερα να γράψουμε εκπομπή… μία ωραία εκπομπή θα διασκεδάσετε τη Δευτέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!

Η Ελένη Μενεγάκη «έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της και οι κάμερες των φωτογράφων πήραν «φωτιά μόλις εμφανίστηκε!

Το τολμηρό της look, παρέδωσε μαθήματα μόδας... Η λαμπερή παρουσιάστρια ως πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου στα χρώματα του γνωστού pink ribbon.

Ελένη Μενεγάκη: Ο επιχειρηματίας που διατηρούσε σχέση και δεν το ήξερε κανείς! Κυκλοφορεί μόνο μια του φωτογραφία...

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε αντισυμβατικά και συνδύασε το ροζ μαζί με το μπορντώ. Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την λαμπερή Ελένη!

Φυσικά, στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και άλλες κυρίες της ελληνικής showbiz αλλά Ελένη είναι μόνο μία. Από εμάς, παίρνει το απόλυτο 10αρι για την τόλμη και το απαράμιλλο στιλ της! Δείτε τις φωτογραφίες του Υοuweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!Ελένη Μενεγάκη: Πήραν «φωτιά» οι κάμερες των φωτογράφων! «Έκλεψε» το βλέμμα από όσες ήταν δίπλα της!