Μάρω Κοντού: Ο άγνωστος αρραβώνας της με Έλληνα εφοπλιστή! Το αποκάλυψε πρώτη φορά!

«Πέταξα τη βέρα μου...»

Μάρω Κοντού: Ο άγνωστος αρραβώνας της με Έλληνα εφοπλιστή! Το αποκάλυψε πρώτη φορά!

Η Μάρω Κοντού το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Ο άγνωστος αρραβώνας της με Έλληνα εφοπλιστή!

Η πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για μία πτυχή της ζωής της που μόνο λίγοι γνώριζαν. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον αρραβώνα της με γνωστό Έλληνα εφοπλιστή, αποφεύγοντας να δώσει όνομα.

Μάρω Κοντού: «Μου είπε φτου σου, πο#ταν@κι»! Απασφάλισε η μεγάλη κυρία....

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή DOT, η Μάρω Κοντού είπε:

«Ο άντρας μου δεν ήταν ούτε όμορφος, ούτε ψηλός, αλλά είχε αυτό το κάτι. Είχε ωραίο μπλα μπλα και ήταν και πολύ τσαχπίνης», είπε και συνέχισε «Ήμουν αρραβωνιασμένη όταν γνώρισα τον Αριστείδη, από συνοικέσιο, η μαμά μου με τον κύριο τάδε, εφοπλιστής αυτός, είχαν δώσει λόγο. Ήμουν τότε 22 χρονών. Πέταξα τη βέρα μου όταν φλερτάραμε».

Λίγο μετά η κορυφαία ηθοποιός συμπλήρωσε: «Αν παντρευόμουν τον άντρα που είχα αρραβωνιαστεί, τώρα θα ήμουν κυρία… εφοπλιστού, αλλά δεν με ένοιαζε ο τίτλος, τίποτα δεν με ένοιαζε. Πιθανό να τον ξέρετε κι εσείς, ονόματα δεν λέμε, έχει πεθάνει ο άνθρωπος».

Μάρω Κοντού: Στην δημοσιότητα τα περιουσιακά στοιχεία της ηθοποιού!

Στην δημοσιότητα αποκάλυψε η Μάρω Κοντού τα περιουσιακά της στοιχεία, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και συνέντευξη.

Η μεγάλη κυρία του θεάτρου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» και μίλησε για την σχέση που έχει με τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η σχέση μου με τα χρήματα είναι χάλια. Είμαι σπάταλη, απρογραμμάτιστη, αισιόδοξη, δωρού. Κανένα κουμάντο δεν έχω κάνει. Αξιώθηκα να έχω ένα αξιοπρεπές ρετιρέ και τίποτα άλλο». Μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε και ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση που της κάνουν στο δρόμο είναι: «Πως διατηρείστε έτσι;».

Mάρω Κοντού: Βάζει τέλος στα κουτσομπολιά! - "Με την Βουγιουκλάκη..."

Μια αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε η Μάρω Κοντού, με αφορμή το ανέβασμα του "Χτυποκάρδια στο θρανίο" στο οποίο θα παίξει!

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στην Real Life και τον Βασίλη Μουζιώτη και μεταξύ των άλλων, απάντησε και για την σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, βάζοντας τέλος στις παραφιλολογίες! Aυτό το θέμα για την Αλίκη, το έχετε δει; Αλίκη Βουγιουκλάκη: Γιατί εκτέλεσαν τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της; Συγκλονιστική εξομολόγηση!