Θυμάστε το "κουνελάκι" από το «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο»; Δε θα πιστέψετε πως είναι σήμερα!

Αγνώριστη!

Θυμάστε το

Δε θα πιστέψετε πως είναι σήμερα το "κουνελάκι" από το «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο»! Τη θυμάστε;

Τη Λίνα Σακκά τη γνωρίσαμε από τη σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο» όπως ενσάρκωσε το ρόλο της Καίτης ή αλλιώς "κουνελάκι" και αποτέλεσε το "μήλον την έριδος".

Πρεμιέρα σε ένα διαφορετικό ρόλο με πολύ αγωνία και σασπένς ετοιμάζεται να κάνει τώρα η Λίνα Σακκά. Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση το «Τέλειο Έγκλημα» στο θέατρο Κιβωτός και έγινε αγνώριστη για τις ανάγκες τις φωτογράφησης της παράστασης.

Θυμάστε τον "Κύριο Μάνο" από την σειρά "Κάτι τρέχει με τους δίπλα"; Δείτε πως είναι σήμερα...

Το «Τέλειο Έγκλημα» του συγγραφέα Frederick Knott, σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα, παρουσιάζεται από την ομάδα naan από τις 18 Νοεμβρίου και η Λίνα Σακκά ετοιμάζεται για ένα απόλυτα μυστηριώδη και «σκοτεινό» ρόλο.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ψυχολογικά θρίλερ που έχουν γραφτεί ποτέ για το θέατρο. Με βασικό στοιχείο τις συνεχείς ανατροπές, το κείμενο συναρπάζει τον θεατή, καθώς μέσα από τη δράση του έργου επιχειρείται να δοθεί απάντηση στο αιώνιο ερώτημα, εάν τελικά μπορεί να επιτευχθεί το τέλειο έγκλημα.

Με αφορμή ένα κλασσικό ερωτικό τρίγωνο, εξελίσσεται επί σκηνής μια απρόβλεπτη παρτίδα θανάτου για επιδέξιους παίκτες, όπου ο κάθε ήρωας από την πλευρά του, προσπαθεί με τη δύναμη της σκέψης, είτε να ολοκληρώσει το τέλειο έγκλημα, είτε να το ξεσκεπάσει…

σακά ρόλος
Θυμάστε την Καίτη από το «Μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο»; Δε θα πιστέψετε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε αυτόν τον ηθοποιό από το «Μπρούσκο»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε αυτόν τον ηθοποιό από το «Μπρούσκο»; Δεν πως είναι σήμερα, όταν βρέθηκε σε δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο.

Ήταν από τους γοητευτικούς άνδρες της Ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Ακόμη και μέσα από την σειρά, έκανε τον γυναικείο πληθυσμό να "παραμιλά".

Μπορεί σήμερα να έχει πάριε μερικά κιλά, και να έχει βγάλει γκρίζες τρίχες, ωστόσο παραμένει γοητευτικός.

GNTM: Αυτό τον κριτή τον θυμάστε; Σήμερα, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες μόδας του κόσμου!

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο Ηρώδειο, όπου και παρακολούθησε την παράσταση «Μια νύχτα καλοκαιριού» με τον Μίμη Πλέσσα και τη Νανά Μούσχουρη.

Μπρούσκο ηθοποιός

Μπρούσκο ηθοποιός

Θυμάστε τον Ριτζ Φόρεστερ από τη σειρά "Τόλμη και γοητεία"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ο Ριτζ Φόρεστερ από τη σειρά "Τόλμη και γοητεία" έγινε 67 ετών και θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα!

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές;

Η Τόλμη και Γοητεία (αγγλικός τίτλος The Bold and the Beautiful) είναι σαπουνόπερα αμερικάνικης παραγωγής. Ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική στις 23 Μαρτίου 1987 και το 2012 γιόρτασε 25 χρόνια συνεχούς προβολής. Έως τις αρχές Νοεμβρίου 2017 έχουν μεταδοθεί περί τα 7.700 επεισόδια. Η σειρά έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς την παρακολουθούν καθημερινά πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο (400 εκατομμύρια).

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έχασε 19 κιλά και έγινε αγνώριστη!

Στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά από την ΕΤ1 τον Νοέμβριο του 1988 και στη συνέχεια καθημερινά από την συχνότητα της ΕΤ3 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 που σταμάτησαν τα κανάλια της ΕΡΤ, ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 και αντικαταστάθηκαν από την Δημόσια Τηλεόραση.

Θυμάστε, όμως, τον πρωταγωνιστή Ριτζ Φόρερεστερ; Δείτε πώς είναι σήμερα στα 67 του χρόνια!

undefined