Φώτης Σεργουλόπουλος: Κρίσιμες ώρες για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Η αλλαγή που θα του στοιχίσει...

Φώτης Σεργουλόπουλος: Κρίσιμες ώρες για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έρχονται κρίσιμες ώρες για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια για την αλλαγή που μπορεί να αποβεί μοιραία για τον γνωστό παρουσιαστή.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πένθος για τον παρουσιαστή! «Έχασε» το πιο αγαπημένο του πρόσωπο!

Συγκεκριμένα, το τηλεπαιχνίδι "Devided" που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον Alpha, θα αλλάξει ώρα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, με τον παρουσιαστή να κερδίζει έτσι μία δεύτερη ευκαιρία.

Έτσι, από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου ισχύει η παραπάνω αλλαγή, αφού στις 15.30 θα προβάλλονται τα «Αστέρια στην άμμο» και θα ακολουθεί το παιχνίδι του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Κρίσιμες ώρες για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έφαγε «μαχαιριά» στα νούμερα τηλεθέασης! «Πανικός» στην πρεμιέρα...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έφαγε «μαχαιριά» στα νούμερα τηλεθέασης! «Πανικός» στην πρεμιέρα αφού η AGB έχει γίνει εφιάλτης με το... καλημέρα!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έκανε χτες πρεμιέρα με το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha tv, το Divided αλλά το δυναμικό κοινό δεν έμεινε στο κανάλι!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η δημόσια αποκάλυψη για τον 6 ετών γιο του που τον συγκίνησε!

Μόλις 7,9% έκανε σε σύνολο δυναμικού κοινού το τηλεπαιχνίδι του και σε τέταρτα η εικόνα είναι ιδιαίτερα άσχημη! Επειδή τα λόγια ωστόσο είναι περιττά, δείτε τα τέταρτα του Φώτη Σεργουλόπουλου:

5.6
5.6
6.6
13.7

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την απογευματινή ζώνη:

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 20,5
ALPHA: Πάνω κάτω 10,1
STAR: Elif 10,7
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 8,2

ΑΝΤ1: Still standing 20,0

ΣΚΑΙ: Boom 8,8

ΣΚΑΙ: Guess my age 9,0

OPEN: Ένας για όλους 5,8

Φώτης Σεργουλόπουλος: Άσχημη εξέλιξη για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Άσχημη εξέλιξη για τον παρουσιαστή, Φώτη Σεργουλόπουλο, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Τι συνέβη;

Μόλις ήρθαν στα αυτιά μου κάποια νέα που... ξαφνικά ανακοινώθηκαν στον παρουσιαστή πριν από λίγα 24ωρα και θα τα μάθετε εννοείται πρώτοι, όπως πάντα μέσα από το Vanda's blog!

Όπως σας είχα ενημερώσει πολύ καιρό τώρα κατά αποκλειστικότητα, ο Σεργουλόπουλος θα κάνει ένα δυνατό comeback στην ελληνική τηλεόραση, αφού έχει κλείσει συμφωνία με το κανάλι του ALPHA, να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Divided, το οποίο θα βγαίνει στον αέρα μετά την Ελένη Μενεγάκη!

Η πρεμιέρα του προγράμματος αυτού ήταν καθορισμένη να συμβεί την Δευτέρα, 14 Οκτώβρη αλλά... όπως θα καταλάβετε δεν έγινε κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες μου έχει πάρει αναβολή για μια ολόκληρη εβδομάδα!

Δηλαδή, την επόμενη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 15:30 ακριβώς μετά την εκπομπή "Ελένη" θα έρθει να πει το πρώτο του καλησπέρα ο παρουσιαστής!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Άσχημη εξέλιξη για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Η αναβολή αυτή, όπως μου μετέφερε πηγή μου, έγινε καθώς τα γυρίσματα άργησαν κατά πολύ να ξεκινήσουν και δεν υπήρχε το απαραίτητο υλικό που έπρεπε!

Οι συμμετέχοντες του «Divided», τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους, για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο, πρέπει να λειτουργήσουν σαν… ομάδα. Να απαντήσουν όλοι μαζί σε ερωτήσεις και στη συνέχεια να ψηφίσουν και να συμφωνήσουν ποιος από όλους θα αποχωρήσει, αλλά και τι ποσό θα πάρει ο καθένας. Αν δεν «τα βρουν», θα καταλήξουν να φύγουν με άδειες τσέπες!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πέταξε χαρταετό με τον γιο του! Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Κάνοντας το χατίρι στον πεντάχρονο γιο του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε επ' ώμου τον ροζ χαρταετό φλαμίνγκο και αποφάσισε να τον βοηθήσει στο πέταγμά του στην παραλία στο Καβούρι, το πρωί της Καθαρής Δευτέρας.

Ο μικρός, προφανώς λόγω και του δυνατού αέρα, δεν μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του και εκείνος ανέλαβε δράση. Με πολύ κόπο και αρκετό χιούμορ όταν δυσκολευόταν, κατάφερε να τον πετάξει μόνο για λίγα μέτρα, αλλά τελικά σε αυτές τις περιπτώσεις και μόνο η προσπάθεια μετράει!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Άσχημη εξέλιξη για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Στο τέλος βέβαια έτρεξαν να τους βοηθήσουν και άλλοι γονείς από την παρέα τους, με τον μικρό του γιο −ο οποίος τού μοιάζει καταπληκτικά− να χαίρεται την κάθε στιγμή της μικρής τους εκδρομής. Φέτος που ο Φώτης δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις παρά μόνο τη διαχείριση των δύο εστιατορίων του και τις μεμονωμένες εμφανίσεις στο «Shamone», το οποίο επίσης του ανήκει, αφιερώνει αρκετό χρόνο στον γιο του, αξιοποιώντας την κάθε τους στιγμή με δραστηριότητες.

Άλλωστε, όπως έχει πει στο παρελθόν σε συνέντευξή του «αυτή τη στιγμή υπάρχει μία προτεραιότητα και έχει αλλάξει ο ρόλος μου στη ζωή. Έγινα μπαμπάς. Αυτός ο ρόλος μαθαίνεται σιγά σιγά. Ο κόσμος, πλέον, με βλέπει διαφορετικά. Δεν με αντιμετωπίζει ως εργένη, αλλά ως πατέρα».

«Μπαμπά, πως μπήκες στην τηλεόραση;»

Ακόμη και την τηλεοπτική του καριέρα ο Φώτης την έχει παρουσιάσει στον γιο του με... δόσεις, για να μην επηρεαστεί από τη δημοσιότητα. «Δεν θέλω να νομίζει ότι είμαστε πιο σπουδαίοι από τους άλλους», είχε πει πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, μία και μόνη φορά τον είδε σε μια δήλωσή του στις κάμερες και με το χιούμορ που έχει κληρονομήσει από εκείνον, αναρωτήθηκε με ποιον τρόπο από το σαλόνι του σπιτιού τους μπήκε μέσα στην οθόνη!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Άσχημη εξέλιξη για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι τρυφερές δηλώσεις για τον γιο του και η αποκάλυψη! «Μια μέρα του φώναξα και...»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή, "Καλύτερα δε γίνεται".Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε και στο επιχειρηματικό κομμάτι της ζωής του, μιας και το νυχτερινό κέντρο Shamone, αλλά και το εστιατόριο Artisanal, είναι και αυτά στα οποία έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια, αφού απέχει από την τηλεόραση!

«Από μωρό παιδί φαινόταν σαν ενήλικας. Του έδωσα πάρα πολύ χρόνο τώρα που απουσιάζω από την τηλεόραση και περάσαμε πολύ ωραία», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον γιο του.

Στη συνέχεια ο ίδιος θυμήθηκε ένα περιστατικό που τάραξε τον πεντάχρονο γιο του, αναφέροντας:
«Κάποια στιγμή του φώναξα και σοκαρίστηκε. Μου λέει: Μη φωνάζεις... Εκεί κατάλαβα ότι είχα υψώσει πολύ τη φωνή μου. Μου κάνει ερωτήσεις και πάντα του απαντώ. Θα του πω πάντα όμως την αλήθεια. Μου αρέσει να τον έχω συνέχεια μαζί μου, αλλά πρέπει να έχω κι εγώ χρόνο για εκείνον. Αν έχω δουλειά, δεν μου αρέσει να τον έχω μαζί μου και να μην μπορώ να ασχοληθώ μαζί του εκείνη τη στιγμή. Μου αρέσει να είναι η παρέα μου, τον παίρνω και στα ταξίδια μου»!