Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντανος δημοσίευσε φωτογραφία από το "Survivor" και... πέταξε υπονοούμενα!

Τι έγραψε;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντανος δημοσίευσε φωτογραφία από το

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος, όπως τον μάθαμε μέσα από το Survivor, δημοσίευσε φωτογραφία από το παιχνίδι και πέταξε υπονοούμενα.

Μπορεί στην αρχή του ριάλιτι, να είχε προκαλέσει αντιδράσεις και πολλοί να τον είχαν βάλει στην άκρη, στο τέλος όμως το κοινό τον αγάπησε και κατάφερε να βγει νικητής.

Μέσα από το Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους και πριν λίγα λεπτά θέλησε να κάνει ένα "tbt" από το Survivor.

Σοκ: «Έσβησε» ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor!

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του και πέταξε το υπονοούμενο στην λεζάντα του: «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «ξέρω» και το «νομίζω ότι ξέρω».

Γιώργος Αγγελόπουλος Ντάνος Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντάει δημόσια αν θα πάρει μέρος τελικά στο «Survivor All Star»!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει δημόσια αν θα πάρει τελικά μέρος στο «Survivor All Star», που έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα!

Ο γνωστός σε όλους «Ντάνος», έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor1 στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος απάντησε για όλα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την πρόταση που δέχτηκε από το Survivor, τη συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, τον Alpha και όλα όσα είπε για εκείνον η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δήλωση «φωτιά» για «Survivor All Star» και Ντάνο - «Θα κλοτσούσε»!

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μου έγινε μια πολύ σημαντική οικονομικά πρόταση για το All Star Survivor. Σίγουρα είναι τιμητικό, αλλά από την άλλη δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Ήταν για να συμμετέχω ως παίκτης.

Δεν θεωρώ ότι θα έπαιρνα μέρος στις 8 λέξεις, γιατί έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του. Έχουν ξεκινήσει οι 8 λέξεις, εγώ έχω ξεκινήσει άλλα πράγματα, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.

Οι συζητήσεις μας με τον Alpha για το ντοκιμαντέρ ήταν για μετά τον Δεκέμβριο. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που να έχουμε συμφωνήσει με τον Alpha, ούτε με κάποιον άλλο σταθμό».

Ενώ η απάντηση που δίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Άννα Παναγιωτοπούλου είναι η εξής: «Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κόψω το δικαίωμα από την κ. Παναγιωτοπούλου να ανεβάσει κάποιον σε σκάφος. Από εκεί και πέρα, η κ. Παναγιωτοπούλου ίσως γνωρίζει κάποια πράγματα για μένα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένας γνωστός ηθοποιός με την ανάλογη εμπειρία κλπ, αλλά είναι κάτι που προσπαθώ και θα ήθελα πραγματικά κάποια στιγμή να την γνωρίσω από κοντά και να μου δώσει τη συμβουλή της».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δημόσια έξοδος με την γυναίκα της ζωής του!

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι η γυναίκα της ζωής του, ο άνθρωπος που τον στηρίζει καθημερινά και πραγματοποίησαν δημόσια έξοδο.

Ο Ντάνος, μετά τις διακοπές του στην Σκιάθο, επέστρεψε στην Αθήνα, όπου συνεχίζει τα γυρίσματα για την ταινία «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή.

Το βράδυ της Κυριακής ωστόσο, το αφιέρωσε στην μητέρα του. Βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησαν την παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Μαμά και γιος, κάθισαν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα καμαρίνια όπου συζήτησαν με τους ηθοποιούς.

Γιώργος Αγγελόπουλος μητέρα

Γιώργος Αγγελόπουλος μητέρα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μεγαλείο ψυχής! Έγινε πρίγκιπας και υποκλίθηκε στη μικρή Έλενα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Έλενας στο Ηράκλειο και την έκανε ευτυχισμένη, πραγματοποιώντας το όνειρό της!

Ο Ντάνος ντύθηκε πρίγκιπας εκπληρώνοντας το Make-A-Wish της μικρούλας, δίνοντάς της δύναμη στη μάχη της!

Έτσι, λοιπόν, ντύθηκε πρίγκιπας και με την άμαξά του υποδέχθηκε την μικρούλα Έλενα η οποία ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Δείτε τις φωτογραφίες

 Έγινε πρίγκιπας ο ΝτάνοςΆμαξα Ντάνου

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;

Στο αεροδρόμιο βρίσκεται τώρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έχουμε όλο το ρεπορτάζ! Μόνος ή με καλή παρέα;

Ο ίδιος, αν και ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, έγινε αντιληπτός και δεν σταμάτησε να συνομιλεί με τον κόσμο που βρέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ντυμένος απλά και με το πιο φωτεινό του χαμόγελο, μαγνήτισε τα βλέμματα λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης! Μάλιστα, προκειμένου να μην τον καταλάβει κανείς, πέταξε με οικονομική θέση και όχι bussiness class, αλλά εμείς είμαστε παντού και τον τσακώσαμε σε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ωστόσο όσο και αν ψάξαμε, ο Ντάνος πέταξε μόνος του και όχι με παρέα! Ήθελε βλέπετε να χαλαρώσει λίγο πριν την συμμετοχή του στην ελληνική εκδοχή του Εζέλ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;