Κατερίνα Πεφτίτση: Πιο αδύνατη από ποτέ μετά το GNTM! Με αυτή την φωτογραφία πάθαμε πλάκα!

Πρέπει να έχει χάσει αρκετά κιλά!

Κατερίνα Πεφτίτση: Πιο αδύνατη από ποτέ μετά το GNTM! Με αυτή την φωτογραφία πάθαμε πλάκα!

Πιο αδύνατη από ποτέ είδαμε την Κατερίνα Πεφτίτση μετά την αποχώρηση της από το GNTM. Με αυτή την φωτογραφία της πάθαμε πλάκα.

Ήταν από τις κοπέλες που είχαν εντυπωσιάσει και τους τέσσερις κριτές, ωστόσο έφυγε από το παιχνίδι, λόγω της υψοφοβίας της, αφού δεν ολοκλήρωσε την δοκιμασία.

Μετά το GNTM την έχουμε δει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν διστάζει να σχολιάσει τα όσα γίνονται μέσα στο σπίτι.

Πρόσφατα, η Κατερίνα Πεφτίτση, βρέθηκε σε γνωστό στέκι της Αθήνας και έδειχνε πολύ εντυπωσιακή, ενώ όπως φαίνεται έχει χάσει αρκετά κιλά.

Κατερίνα Πεφτίτση gntm

Κατερίνα Πεφτίτση: "Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω"! Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κατερίνα Πεφτίτση, δήλωσε "Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω"! Η πρώην παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM απάντησε έμμεσα στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο "The 2Night Show" και εκείνη μίλησε για όλα!

Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά, που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM με την εμφάνιση και το ταπεραμέντο της, έδωσε τη δική του απάντηση στα καυστικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, αναφορικά με τη φωτογράφιση που έκανε με μαγιό.

Οι καλεσμένοι του αποψινού «Τhe 2 Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

«Αρχικά μου το είπανε. Μετά δέχτηκα σωρηδόν μηνύματα. Δε με ενδιαφέρει να απαντήσω. Δε με απασχολεί αν το μισό ποσοστό των συγκεκριμένων γυναικών δεν του αρέσουν ή του χαλάνε την αισθητική του συγκεκριμένου ανθρώπου...

Άλλο είναι η άποψη και άλλο η κακή κριτική. Δηλαδή να μειώσεις ή να γελοιοποιήσεις μια κατάσταση… Αυτά δε γίνεται να τα λες. Δηλαδή αν σε ενοχλώ εγώ σε ενοχλεί το 70% των Ελληνίδων που βγαίνει στην παραλία. Ουσιαστικά είναι σαν να λέμε να βάλουμε είσοδο στις παραλίες. Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μαζί μου, αλλά δε θέλω να δώσω περισσότερο συνέχεια σε αυτό» δήλωσε στην κάμερα η Κατερίνα Πεφτίτση.

GNTM: "Αδειάζει" δημόσια τις "FF" η Άννα Μαρία: «Άλλη ήθελα να φύγει πρώτα...»!

GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδη "αδειάζει" δημόσια τις "FF"! «Άλλη ήθελα να φύγει πρώτα...»! Η δήλωση της παίκτριας που θα συζητηθεί!

Η Σουζάνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χτεσινό επεισόδιο, και η Άννα Μαρία Ηλιάδη κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση αυτή στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

GNTM: Αγνώριστη η Λυδία Κατσανικάκη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία, η οποία ήταν και η νικήτρια της χτεσινής δοκιμασίας αποκάλυψε ποια παίκτρια θα ήθελε να φύγει πρώτα: «Θα ήθελα να φύγει η Κάτια ή η Μαρτίνα από την πεντάδα. Δεν υπάρχει αρχηγός στις «FF», κυρίως όμως τα νήματα κινούν η Μαρτίνα κι η Κάτια».

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Σουζάνα Κουόλ μετά την αποχώρησή της!

Η Σουζάνα Κουόλ ήταν αυτή που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM! Η ίδια φανερά απογοητευμένη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις!

Με την αποχώρησή της, μειώθηκαν κατά ένα άτομο οι "ατρόμητες" FF, με αποτέλεσμα το γκρουπ τους να ξεσπάσει σε κλάματα!

GNTM: Αυτή είναι η νικήτρια της σημερινής δοκιμασίας! Ποια κοπέλα αποχώρησε; (Βίντεο)

Στις πρώτες της δηλώσεις η 19χρονη, λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της δήλωσε: «Αποχώρησα, οπότε ήταν η μέρα μου ουσιαστικά να φύγω. Με έχουν βοηθήσει πολύ οι κριτές. Το έχω δει αυτό. Απλά σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα και αποχώρησα».

Η ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, είχε ως στόχο τα 16 υποψηφία top models να οπτικοποιήσουν το όραμα του Άγγελου Μπράτη, και να μεταμορφωθούν σε “bratis girls”, ώστε να παρουσιάσουν τη νέα του συλλογή.