Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό! Που και με ποιον βρέθηκε!

Η λαμπερή εμφάνιση της τραγουδίστριας!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό! Που και με ποιον βρέθηκε!

Μια λαμπερή έξοδο έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους! Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Τριαντάφυλλο Σερέτη. Που και με ποιον βρέθηκε ωστόσο;

Η εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Η ίδια επέλεξε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Θέατρο Ακροπόλ, όπου και πήγε να δει τον Γιώργο Περρή. Πιο κομψή από ποτέ η Νατάσα Θεοδωρίδου μάγεψε τον φακό και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Ο φωτογραφικός φακός του You Weekly, την "συνέλαβε" με ένα πολύ κομψό συνολάκι που τόνιζε την σιλουέτα της! Φρόντισε μάλιστα να συνδυάσει δερμάτινο παντελόνι της με το απόλυτο total black look! Μπλουζάκι και σακάκι.

Νατάσα Θεοδωρίδου χωρισμός

Η ίδια φρόντισε να κρατήσει το υπόλοιπο look της casual, φορώντας μαύρα μποτάκια και επιλέγοντας ένα πιο απλό - φρέσκο μακιγιάζ, τονίζοντας τα μάτια της!

Η τραγουδίστρια "μαγνήτισε" τον φακό για ακόμη μια φορά με την βραδινή της έξοδο.

Νατάσα Θεοδωρίδου πρώτη εμφάνιση

Νατάσα Θεοδωρίδου - Πέτρος Ιακωβίδης - Stan: Το Youweekly.gr στο backstage της φωτογράφισής τους!

Η φωτογράφιση εξελίχθηκε σε party και "ψυχή" της παρέας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη δυναμική Σκορπίνα Νατάσα Θεοδωρίδου που χορεύοντας και τραγουδώντας τα έδωσε όλα, παρακινώντας και τους υπόλοιπους να συμμετέχουν.

Που έγιναν όλα αυτά; Σε ένα στούντιο φωτογράφισης στην Αθήνα. Έπειτα από ξέφρενη πορεία στη Θεσσαλονίκη, το επιτυχημένο τρίο ερμηνευτών περίπου σε έναν μήνα πιο συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου στο «Fantasia», ετοιμάζεται να γεμίσει με μελωδίες και όμορφες μουσικές στιγμές τις νύχτες μας και να διασκεδάσει την Αθήνα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας ανοίγει για πρώτη φορά το καμαρίνι της!

Το Youweekly.gr βρέθηκε αποκλειστικά στο backstage της φωτογράφισης της Νατάσας Θεοδωρίδου , του Πέτρου Ιακωβίδη και του Stan και απαθανάτισε την προετοιμασία τους.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ - ΑΝΤ1 - Alpha: Σεισμός στην γενική τηλεθέαση! Φοβερή αλλαγή!

Σε floral στυλιστικές επιλογές οι τρεις τραγουδιστές, που κάνουν παρέα εδώ και αρκετό καιρό και εκτός των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, καθ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας έκαναν πλάκες μεταξύ τους και απολάμβαναν το τρίωρο που κράτησε η φωτογράφιση.