Μεσημέρι ΣΚΑΪ: "Άδειασε" δημόσια τις «Άγριες Μέλισσες» ο παρουσιαστής! «Είναι ποιοτικό σαπούνι»!

Η ατάκα "φωτιά"!

Μεσημέρι ΣΚΑΪ:

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: «Είναι ποιοτικό σαπούνι»! Ο παρουσιαστής της εκπομπής δε δίστασε και "άδειασε" δημόσια τις «Άγριες Μέλισσες»!

Ο Γιώργος Λιάγκας εξαπέλυσε πυρά απέναντι στην αγαπημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», αποκαλώντας την σαπουνόπερα.

ΣΚΑΙ: Χαμός με Γιώργο Λιάγκα και Σάκη Τανιμανίδη! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή του, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει την επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά του Ant1, σχολιάζοντας πως δεν πρόκειται για κάποιο ποιοτικό έργο αλλά για μία απλή σαπουνόπερα.

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια πολύ ωραία σαπουνόπερα. Πολύ ωραία… σαπουνόπερα. Είναι σαπουνόπερα, είναι σαπούνι, δεν είναι τώρα… Είναι ποιοτικό σαπούνι. Το έχουμε κάνει ότι είναι του Κόπολα το Αποκάλυψη τώρα! Είναι πολύ καλά γυρισμένη και πολύ ποιοτικά, δεν είναι το Αποκάλυψη τώρα, ούτε το Θωρηκτό Ποτέμκιν» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Ο παρουσιαστής «άδειασε» δημόσια τη Νατάσα Θεοδωρίδου! «Μου έχει τραβήξει μια κόκκινη γραμμή»!

Ο παρουσιαστής του Μεσημέρι ΣΚΑΪ «άδειασε» δημόσια τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει τραβήξει μια κόκκινη γραμμή»!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σχολιάστηκε η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού έχει χωρίσει με τον επιχειρηματία σύντροφό της και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτιόταν αν τελικά ισχύει η είδηση ή όχι!

Ωστόσο στην συνέχεια ο σχετικό σχολιασμός πέρασε πολύ σύντομα σε άλλο επίπεδο, βγάζοντας στην επιφάνεια την κόντρα χρόνων που έχει ο παρουσιαστής με την τραγουδίστρια.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου. Υπάρχει ένα συγκρότημα 10 μεζονετών, οι 5 είναι από πάνω και έχουν θέα και οι 5 είναι από κάτω και έχουν πισίνα. Οι από πάνω καπακώνουν τις από κάτω. Η θεοδωρίδου μένει ακριβώς στη μεζονέτα που βρίσκεται από κάτω μου. Δεν θα έλεγα ποτέ ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει στο σπίτι της. Είναι γειτόνισσά μου, βρισκόμαστε κάθε μέρα στο πάρκινγκ και δεν μιλάμε.

Δεν μου μιλάει η Νατάσα και το έχω παράπονο. Θα σας πω μια σκηνή. Ήμασταν πριν από 1-2 μήνες στο φαρμακείο της γειτονιάς. Ήταν μέσα η Νατάσα, μπαίνω εγώ μέσα αμέριμνος, βλέπω τη Νατάσα και κάνω έτσι να φύγω. Μετά λέω τι μαλ…ς είμαι, θα με έχει δει και θα ξεφτιλιστώ. Μπαίνω μέσα, κάθομαι πίσω, αυτή γυρίζει με βλέπει, δεν μου μιλάει. Περίμενα κι εγώ τη σειρά μου. Μας βλέπει η φαρμακοποιός με απορία. Πήρε τα φάρμακά της, έφυγε, δεν μιλήσαμε ποτέ. Η Νατάσα Θεοδωρίδου μου έχει τραβήξει μια κόκκινη γραμμή».