Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπήκε στο πιλοτήριο αεροπλάνου και τους άφησε όλους άφωνους με αυτή την κίνηση!

Η φωτογραφία που δημοσίευσε!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπήκε στο πιλοτήριο αεροπλάνου και τους άφησε όλους άφωνους με αυτή την κίνηση!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στο πιλοτήριο αεροπλάνου και τους άφησε όλους άφωνους με αυτή την κίνηση που έκανε προς τους πιλότους.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας έχει συνηθίσει στον "απλό" τρόπο ζωής, ενώ είναι πολύ κοινωνικός και μιλάει με όλους τόσο στο δρόμο, όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Πριν λίγες ώρες επέστρεψε από το ταξίδι του στην Κίνα μαζί με την σύζυγο του Μαρέβα και δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην φωτογραφία αυτή ωστόσο, μερικοί έμειναν έκπληκτοι, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε μέσα στο πιλοτήριο και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τους πιλότος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Πάτησε" κάτω τον Μακρόν! Το απίστευτο δώρο που προσέφερε στον Πρόεδρο της Κίνας!

Το απίστευτο δώρο που προσέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πρόεδρο της Κίνας- "Πάτησε" κάτω τον Μακρόν!

Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κίνα καθώς η Ελλάδα αποτελεί μία από τις τιμώμενες χώρες στη Διεθνή Εκθεση της Σαγκάης. Με αφορμή την επίσκεψή του αυτή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον Πρόεδρο της Κίνας, ένα σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγκίνησε με την αναφορά στην μητέρα του! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός προσέφερε στον Κινέζο Πρόεδρο, Σι Τζινπίνγκ, ένα αντίγραφο μελανόμορφου κάνθαρου από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, μία κίνηση που δίχως αμφιβολία εντυπωσίασε. Πρόκειται για ένα εμβληματικό αγγείο για σπονδή στα αρχαία συμπόσια και αποτελεί μια συμβολική κίνηση-ωδή του κ. Μητσοτάκη στην αρχαία Ελλάδα. Στην ομιλία του μάλιστα τόνισε: «Ελλάδα και Κίνα έχουν μια μακρά διαδρομή ως αρχαίοι πολιτισμοί που έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην ιστορία της ανθρωπότητας».

undefined

Από τη μεριά του ο Εμμανουέλ Μακρόν έφερε στον Κινέζο ομόλογό του, ένα σπάνιο γαλλικό κρασί Romanée-Conti, έτους 1978, μιας και όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα, τα γαλλικά κρασιά αποτελούν μία από τις αδυναμίες του Σι Τζινπίνγκ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σούπερ στιλάτο κοστούμι στην Αίγυπτο! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αίγυπτο με σούπερ στιλάτο κοστούμι! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο με το look του!

O Έλληνας πρωθυπουργός βλέπει αυτή την ώρα τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διμερής συνάντηση των αντιπροσωπειών Αιγύπτου-Ελλάδας στο Κάϊρο. Θα ακολουθήσει και η διμερής συνάντηση των αντιπροσωπειών Ελλάδας – Κύπρου, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις των τριών ηγετών. Σε αυτές αναμένεται να υπάρξει αυστηρή καταδίκη των τουρκικών ενεργειών, τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ, όσο και στη Συρία.

Ο ηγέτης της Αιγύπτου βρίσκεται σε μεγάλη κόντρα με τον Τούρκο πρόεδρο, μετά την υποστήριξη που έχει επιδείξει ο τελευταίος στην απαγορευμένη οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Μετά την εκδίωξή της από την Αίγυπτο το 2013, η αιγυπτιακή Μουσουλμανική Αδελφότητα εγκαταστάθηκε στην Τουρκία, στην οποία άνοιξε και τηλεοπτικούς σταθμούς.Η Αίγυπτος, μάλιστα, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο περί «εγκλημάτων» τόσο του ίδιου, όσο και των συμμάχων του Τζιχαντιστών.

Μαρέβα - Κυριάκος Μητσοτάκης: Ταξίδι στην Βοστώνη! Ο γιος τους, τους έχει περάσει στο ύψος!


Ο Σίσι έχει κατηγορήσει τον Ερντογάν για παροχή οπλισμού στους αντάρτες του ISIS και ασφαλών καταφυγίων, σε μια καταφανή παραβίαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας. Είναι τέτοια η ένταση που χαρακτηρίζει τους δύο άνδρες, που όταν συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, γύρισαν την πλάτη ο ένας στον άλλον, με τον Ερντογάν να εξαφανίζεται από την εκδήλωση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σούπερ στιλάτο κοστούμι στην Αίγυπτο! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο!Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σούπερ στιλάτο κοστούμι στην Αίγυπτο! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο!Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σούπερ στιλάτο κοστούμι στην Αίγυπτο! Άφησε άφωνο τον Πρόεδρο!