Κόνι Μεταξά: "Πέταξε" απάντηση "φωτιά" σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram!

Δεν το άφησε να πέσει κάτω...

Κόνι Μεταξά:

Η Κόνι Μεταξά δε δίστασε καθόλου και πέταξε αυτή την απάντηση "φωτιά" σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram.

Η αγαπημένη performer έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να απαντάει σε ερωτήσεις των θαυμαστών της. Δεν αφήνει όμως τα αρνητικά σχόλια να περνάνε απαρατήρητα, κάτι που έκανε και όταν ένας κακεντρεχής ακόλουθός της θέλησε να τη μειώσει με μία του ατάκα.

Κόνι Μεταξά: Φωτογραφία από την εφηβεία της! Δείτε πώς ήταν!

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά, δημοσίευσε ένα από τα κακά σχόλια που δέχτηκε και απάντησε με τον πιο εύστοχο τρόπο. Συγκεκριμένα, ένας follower της θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως δεν έχει κανένα δικό της τραγούδι και έτσι όταν η Κόνι έκανε ένα από τα συνηθισμένα της Q&A, της έγραψε: «Τραγουδίστρια χωρίς να έχει βγάλει τραγούδι»! Η Κόνι δε δίστασε και απάντησε με άφθονο χιούμορ: «Φαντάσου! Χωρίς τραγούδι και με θέλουν! Ζηλιαρόγατα...»!

instagram Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά: Η εξομολόγηση για το μεγαλύτερο της φόβο- Δε θα πιστέψετε ποιος είναι!

Η Κόνι Μεταξά έκανε μία τρομερή εξομολόγηση για τον μεγαλύτερο της φόβο! Δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψετε ποιος είναι!

Ο λογαριασμός της Κόνι Μεταξά είναι ένας από τους πιο δημοφιλής στη χώρα, με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά να είναι μία από τις αγαπημένες του κόσμου. Έτσι συχνά επιλέγει να απαντά σε ερωτήσεις των θαυμαστών της στα social media.

Κόνι Μεταξά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το παρελθόν της!

Η διάσημη performer απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών της μέσω Instagram και δε δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που την τρομάζει περισσότερο.

Έτσι δε δυσκολεύτηκε να πει ότι η μεγαλύτερή της φοβία είναι να είναι μέτρια.

Κόνι Μεταξά: Η εξομολόγηση για το μεγαλύτερο της φόβο- Δε θα πιστέψετε ποιος είναι!

Κόνι Μεταξά: Θα γίνει παρουσιάστρια; Το δημόσιο μήνυμα της!

Η Κόνι Μεταξά θα γίνει παρουσιάστρια; Το δημόσιο μήνυμα της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή είναι πολυτάλαντη, καθώς εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με το τραγούδι, ενώ όπως φαίνεται θέλει να ασχοληθεί και με την παρουσίαση.

Τον τελευταίο καιρό η Κόνι Μεταξά ταξιδεύει πολύ στην Ρουμανία, όπου φαίνεται πως επισκέπτεται τον σύντροφο της, τον γοητευτικό πολίστα Μάριο Καπότση.

Με αφορμή τις διαδρομές που κάνει, δημοσίευσε στο Instagram «Θέλω να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή. Ποιος θέλει να μπει χορηγός;».

Κόνι Μεταξά παρουσιάστρια