Αντελίνα Βαρθακούρη: Έψαξε το κινητό του Χάρη και την «τσάκωσε»! Η απίστευτη γκάφα!

Τι συνέβη;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έψαξε το κινητό του Χάρη και την «τσάκωσε»! Η απίστευτη γκάφα!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έψαξε το κινητό του Χάρη και εκείνος την «τσάκωσε». Η απίστευτη γκάφα που έκανε, και εκείνος την κατάλαβε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό το ζευγάρι μοιράστηκε μια αστεία προσωπική τους ιστορία.

Οι δυο τους είναι σίγουρα τα πρόσωπα των ημερών, μιας και οι ατάκες της αλλά και όλα όσα κάνει στην εκπομπή του Star, Globetrotters, γίνονται viral.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε στην δήλωση του:

«Το μεγαλύτερο γέλιο το ρίχναμε όταν η Αντελίνα δεν ήξερε ότι είχα εγκαταστήσει στο κινητό μου πρόγραμμα που σε φωτογραφίζει όταν βάζεις λάθος κωδικό».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η τρομερή αποκάλυψη! «Για να δω αν μου λέει ο Χάρης την αλήθεια, έχω...»

Η τρομερή αποκάλυψη που έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Για να δω αν μου λέει ο Χάρης την αλήθεια έχω...»! (VIDEO)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εμφανίστηκε στην εκπομπή "Star System" της Άσης Μπήλιου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη, κάνοντας μία τρομερή εξομολόγηση on air.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν ήταν πάντα ξανθιά! Δείτε την με το φυσικό της μαλλί και θα πάθετε πλάκα!

Η viral παίκτρια του "Globetrotters" μοιράστηκε μερικές στιγμές ζήλιας με μεγάλη ειλικρίνεια και όπως πάντα με άφθονο χιούμορ!

«Έχω κρυφτεί στο πορτμπαγκάζ του Χάρη για να δω αν μου λέει αλήθεια. Ε, εντάξει! Όταν είσαι ερωτευμένος τίποτα δεν είναι ακραίο! Όταν περάσουν τα χρόνια είναι αλλιώς, τώρα και να θέλω δε χωράω στο πορτμπαγκάζ».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο αδιανόητος τρόπος που γνωρίστηκε με τον Χάρη και το επικό πρώτο ραντεβού!

Αυτός είναι ο αδιανόητος τρόπος που γνωρίστηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγο της, Χάρη. Το πρώτο ραντεβού ήταν επικό.

Το ζευγάρι που παρακολουθούμε στην εκπομπή «Globetrotters» έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και είναι... πολύ extreme.

Σε συνέντευξη της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως με τον Χάρη Βαρθακούρη γνωρίστηκε με τον Χάρη μέσω Facebook και συγκεκριμένα μέσω ανταλλαγής likes. Μάλιστα, η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε ένα μήνα αργότερα.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μπήκε στο πλατό της Ελένης με τη μητέρα της και προκάλεσε ταραχή!

«Έψαχνε κομμωτή και επειδή ήταν όλα κλειστά και δεν έβρισκε του πήγα τον δικό μου στο σπίτι του. Αυτό ήταν το πρώτο ραντεβού», είπε αρχικά η Αντελίνα στο Πρωινό πριν μερικά χρόνια, ενώ πρόσθεσε «πήγε πολύ άσχημα το πρώτο ραντεβού… το κούρεμα πέτυχε, εγώ δεν μπορούσα. Ήθελα να φύγω. Δεν ξέρω ήταν και ακατάστατο το σπίτι ξέρεις τώρα άντρας, εργένης… Είδα και κάτι κοκαλάκια γυναικεία εκεί στο μπάνιο, χαλάστηκα κιόλας, δεν μου άρεσε. Μετά καθίσαμε είδαμε ταινία φάγαμε. Είδαμε την μία ταινία είδαμε και την δεύτερη,κοιμήθηκα εγώ μετά στον καναπέ. Ξυπνάω 5 η ώρα το πρωί… είχε φύγει ο Χάρης είχε πάει στο δωμάτιο, ντρεπόμουν να πάω μέσα να ψάξω... ο κακομοίρης έφτιαχνε το σπίτι 5 η ώρα το πρωί και σηκώνομαι εγώ να φύγω και με πετυχαίνει στην πόρτα...».