Αντελίνα Βαρθακούρη: Η τρομερή αποκάλυψη! «Για να δω αν μου λέει ο Χάρης την αλήθεια, έχω...»

Δε θα πιστέψετε τι έκανε...

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η τρομερή αποκάλυψη! «Για να δω αν μου λέει ο Χάρης την αλήθεια, έχω...»

Η τρομερή αποκάλυψη που έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Για να δω αν μου λέει ο Χάρης την αλήθεια έχω...»! (VIDEO)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εμφανίστηκε στην εκπομπή "Star System" της Άσης Μπήλιου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη, κάνοντας μία τρομερή εξομολόγηση on air.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν ήταν πάντα ξανθιά! Δείτε την με το φυσικό της μαλλί και θα πάθετε πλάκα!

Η viral παίκτρια του "Globetrotters" μοιράστηκε μερικές στιγμές ζήλιας με μεγάλη ειλικρίνεια και όπως πάντα με άφθονο χιούμορ!

«Έχω κρυφτεί στο πορτμπαγκάζ του Χάρη για να δω αν μου λέει αλήθεια. Ε, εντάξει! Όταν είσαι ερωτευμένος τίποτα δεν είναι ακραίο! Όταν περάσουν τα χρόνια είναι αλλιώς, τώρα και να θέλω δε χωράω στο πορτμπαγκάζ».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο αδιανόητος τρόπος που γνωρίστηκε με τον Χάρη και το επικό πρώτο ραντεβού!

Αυτός είναι ο αδιανόητος τρόπος που γνωρίστηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγο της, Χάρη. Το πρώτο ραντεβού ήταν επικό.

Το ζευγάρι που παρακολουθούμε στην εκπομπή «Globetrotters» έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και είναι... πολύ extreme.

Σε συνέντευξη της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως με τον Χάρη Βαρθακούρη γνωρίστηκε με τον Χάρη μέσω Facebook και συγκεκριμένα μέσω ανταλλαγής likes. Μάλιστα, η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε ένα μήνα αργότερα.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μπήκε στο πλατό της Ελένης με τη μητέρα της και προκάλεσε ταραχή!

«Έψαχνε κομμωτή και επειδή ήταν όλα κλειστά και δεν έβρισκε του πήγα τον δικό μου στο σπίτι του. Αυτό ήταν το πρώτο ραντεβού», είπε αρχικά η Αντελίνα στο Πρωινό πριν μερικά χρόνια, ενώ πρόσθεσε «πήγε πολύ άσχημα το πρώτο ραντεβού… το κούρεμα πέτυχε, εγώ δεν μπορούσα. Ήθελα να φύγω. Δεν ξέρω ήταν και ακατάστατο το σπίτι ξέρεις τώρα άντρας, εργένης… Είδα και κάτι κοκαλάκια γυναικεία εκεί στο μπάνιο, χαλάστηκα κιόλας, δεν μου άρεσε. Μετά καθίσαμε είδαμε ταινία φάγαμε. Είδαμε την μία ταινία είδαμε και την δεύτερη,κοιμήθηκα εγώ μετά στον καναπέ. Ξυπνάω 5 η ώρα το πρωί… είχε φύγει ο Χάρης είχε πάει στο δωμάτιο, ντρεπόμουν να πάω μέσα να ψάξω... ο κακομοίρης έφτιαχνε το σπίτι 5 η ώρα το πρωί και σηκώνομαι εγώ να φύγω και με πετυχαίνει στην πόρτα...».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι σπουδές, τα κιλά και όλα όσα δεν ξέρατε για την viral παίκτρια του Globetrotters!

Ποια είναι τελικά η Αντελίνα Βαρθακούρη; Οι σπουδές, τα κιλά και όλα όσα δεν ξέρατε για την viral παίκτρια του Globetrotters!

Γνωρίστηκαν από το facebook, παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν μία ευτυχισμένη οικογένεια. Η Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη σε παλαιότερη συνέντευξη αποκαλύπτει πράγματα για την ζωή της με τον τραγουδιστή, και τα παιδάκια τους!

Η Αντελίνα υποστηρίζει πως μετά την γέννησή της Μελωδίας έχει βρει το νόημα της ζωής ενώ ο Χάρης είναι “καψούρης” με τη μικρή. Το ζευγάρι ονειρεύεται μια μεγάλη οικογένεια που θα δώσει χαρά όχι μόνο στους ίδιους αλλά και στον παππού Γιάννη Πάριο και τους άλλους συγγενείς...

Ο κόσμος δεν ξέρει πολλά για σένα. Με τι ασχολείσαι;
Κι ούτε θα πρεπε να ξέρει, αλλά αφού ρωτάς θα σου απαντήσω. Τελείωσα Νομική στην Ιταλία το 2007 αλλά με το που επέστρεψα στην Ελλάδα μέχρι και τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης στην κόρη μου, δούλεψα στην εταιρία του πατέρα μου που εισήγαγε ιατρικά μηχανήματα.


Όταν έφτασα 5 μηνών σταμάτησα κι από τότε ασχολούμαι αποκλειστικά με τον άντρα μου, το παιδί μας και το σπίτι μας. Το καλό , μεταξύ άλλων, είναι ότι τυγχάνει να λατρεύω τη μαγειρική οπότε έτσι πετυχαίνω με ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Και κάνω το κέφι μου και τρώμε καλά και κυρίως υγιεινά!

Πως έγινε η γνωριμία με τον σύντροφό σου και πως ήρθε η πρόταση γάμου;
Γνωριστήκαμε μέσω του Facebook. Κάποια σχόλια σε φωτογραφίες και στάτους με έκαναν να καταλάβω ότι, αν μη τι άλλο, ήμασταν συμβατοί εγκεφαλικά.
Με τον καιρό κι ενώ αρχίσαμε να μιλάμε όλο και πιο τακτικά, ειδικά το καλοκαίρι του 2009 που ο Χάρης ήταν στην Πάρο κι εγώ στην Επίδαυρο (από όπου κατάγομαι), περάσαμε σε τηλεφωνικές συνομιλίες καθημερινά και με τις ώρες.


Ο Χάρης επέστρεψε στην Αθήνα Τρίτη 6 Οκτωβρίου. Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου μού ζήτησε να συζήσουμε και μέχρι σήμερα που μιλάμε, σχεδόν τρία χρόνια, είμαστε αχώριστοι. Πρόταση γάμου, σαν αυτές των ταινιών, με τον άντρα να γονατίζει και να εμφανίζει δαχτυλίδι, δεν έτυχε στην περίπτωση μας.
Ήρθε μια πολύ ευχάριστα απρόσμενη εγκυμοσύνη σχετικά γρήγορα κι επειδή δεν θέλαμε να γεννηθεί το παιδί και να είμαστε ανύπαντροι, χρειάστηκε να επισπεύσουμε τη διαδικασία. Επίσης ήθελα να προλάβω την κοιλιά μου πριν μεγαλώσει πολύ ώστε να χωράει σε νυφικό.

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Εξομολογούνται για τους επικούς καυγάδες στο Globetrotters! (Βίντεο)

Ο γάμος έχει αλλάξει την σχέση σου με τον Χάρη;
Δε νομίζω ότι ο γάμος άλλαξε κάτι. Με εξαίρεση τις καινούργιες ευθύνες που ήρθαν λόγω του παιδιού, κουβαλάμε την ίδια τρέλα με τη διαφορά ότι την έχουμε υπό έλεγχο πλέον.

Τι είναι αυτό που λατρεύεις σε εκείνον;
Λατρεύω το Χάρη! Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, λατρεύω τα πάντα του. Και τα καλά του και τα στραβά του. Δε ντρέπομαι να πω ότι είμαι εξαρτημένη. Με το Χάρη δίπλα μου νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα.

Ο Χάρης πως είναι ως μπαμπάς; Σε βοηθάει με το παιδί;
Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα από το Χάρη. Είναι τρελός και παλαβός με τη Μελωδία, "καψούρης" αν μου επιτρέπετε την έκφραση.
Την αλλάζει, την κάνει μπάνιο, ασχολείται μαζί της στην παραμικρή ευκαιρία που του δίνεται και είμαι σίγουρη ότι πρέπει να έχει τραβήξει κυριολεκτικά χιλιάδες φωτογραφίες και video από όλες τις δραστηριότητες της μικρής. Το πρώτο μπουσούλημα, το πρώτο βήμα, το πρώτο μπάνιο και οποιαδήποτε σημαντική ή ασήμαντη στιγμή της Μελωδίας.

Είχατε προγραμματίσει το δεύτερο παιδί ή προέκυψε απλά;
Αν εννοείς αν το θέλαμε, ναι, εννοείται. Θέλαμε να κάνουμε γρήγορα ένα αδερφάκι στη Μελωδία ώστε να έχουν μικρή διαφορά γιατί και ο Χάρης και εγώ έχουμε μεγαλούτσικες διαφορές με τα αδέρφια μας και δεν χαρήκαμε παιχνίδι μεταξύ μας. Ενώ δύο χρόνια διαφορά θεωρούμε είναι ιδανική.

Πώς του ανακοίνωσες ότι είσαι έγκυος;
Ενώ για κάποιο λόγο ήμουν σίγουρη ότι ήμουν έγκυος, τα 3-4 τεστ εγκυμοσύνης που έκανα έβγαιναν αρνητικά. Ένα πρωί λοιπόν κι ενώ προφασίστηκα στο Χάρη ότι πάω να βοηθήσω μια φίλη μου σε κάτι δουλειές, πήγα στο νοσοκομείο για να κάνω εξέταση αίματος και να σιγουρευτώ 1000%. Λίγη ώρα μετά κι όταν βγήκαν τα αποτελέσματα και είδα ότι η διαίσθηση μου ήταν σωστή, δεν κρατήθηκα ούτε καν μέχρι να επιστρέψω σπίτι και τον πήρα αμέσως τηλέφωνο και του το ανακοίνωσα.

Ονειρεύεσαι μια μεγάλη οικογένεια;
Τα παιδιά είναι ευλογία. Αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφωνούμε και ο Χάρης κι εγώ. Θέλουμε όσο πιο μεγάλη οικογένεια μάς επιτρέψει η οικονομική μας κατάσταση.
Δεν έχει νόημα να κάνουμε παιδιά και να μη μπορούμε να τους προσφέρουμε τουλάχιστον ό,τι προσέφεραν σε μας οι γονείς μας.
Εννοώ μια αξιοπρεπή εκπαίδευση, μια στέγη πάνω από το κεφάλι μας, όσο γίνεται πιο ανέμελα παιδικά χρόνια, ευχάριστες αναμνήσεις και πάρα πολλή αγάπη.

Κάποιοι λένε πως η κρίση δεν τους επιτρέπει να κάνουν παιδιά. Εσένα σε αγχώνει η οικονομική κατάσταση για το μέλλον των δικών σου;
Τη δεδομένη στιγμή αυτό είναι το μεγαλύτερο άγχος μου. Είναι κάτι που με απασχολεί καθημερινά. Προσπαθώ όσο μπορώ, για την ηρεμία όλων μας, να το κάνω στην άκρη και να μην το σκέφτομαι, αλλά είναι δύσκολο.
Είμαι όμως αισιόδοξος άνθρωπος από τη φύση μου και πάντα εύχομαι και προσεύχομαι για το καλύτερο.