Βίκυ Καγιά: Με την Μπιάνκα Κρασσά στο θέατρο! Όλοι κοιτούσαν την τούλινη φούστα της μικρής! Ένα μοντέλο...

Έχει πάρει τα γονίδια της μαμάς η μικρή! Θα "λιώσετε" με τις φωτογραφίες...

Βίκυ Καγιά: Με την Μπιάνκα Κρασσά στο θέατρο! Όλοι κοιτούσαν την τούλινη φούστα της μικρής! Ένα μοντέλο...

Ένα μοντέλο η κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα Κρασσά! Όλοι κοιτούσαν την τούλινη φούστα της μικρής στο θέατρο! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Παρά το βαρύ της πρόγραμμα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου είναι αφιερωμένα σε δραστηριότητες με τα παιδιά της. Η πρεμιέρα της νέας ιστορίας της πολυβραβευμένης "Ψαρόσουπας" με τίτλο "Βουτιά στη βυθούπολη", ένα ευφάνταστο παιδικό μιούζικαλ και μια μεγαλόπνοη παράσταση του "Παλλάς", ήταν μια πολύ καλή αφορμή το πρωί της Κυριακής για να την παρουσιάστρια του STAR, για να περάσει κάποιες ώρες με την μικρή της κορούλα.

Εκεί προφανώς βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly και την απαθανάτισε!

Παιδιά Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της είναι ένα μοντέλο! Βρέθηκε στο πλατό του GNTM!

Η άβαφη και πανέμορφη Βίκυ Καγιά έφτασε στο θέατρο "Παλλάς" συνοδευόμενη από τη μικρή της κόρη Μπιάνκα, η οποία εκτός ότι της μοιάζει πολύ εμφανισιακά έχει κληρονομήσει και την ιδιαιτερότητα στο στυλ. Με τα γούνινα αυτάκια της και την τούλινη φούστα της είναι ήδη... next top model.

Έκλεψαν την παράσταση και οι δυο και οι φωτογράφοι έπεσαν επάνω τους για μια και μόνο φωτογραφία τους! Δεν μοιάζουν πολύ;

Βίκυ Καγιά: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα παιδιά της! Εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει....

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα παιδιά της αλλά και στην καθημερινότητα της αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά. Εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει κοιμηθεί.

Έχει ένα φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα καθώς, εκτός από το GNTM, έχει και το Shopping Star, αλλά και την οικογένεια της.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε πως όταν επιστρέφει σπίτι κουρασμένη... τα παιδιά της δεν το έχουν με τον ύπνο με αποτέλεσμα να μην κοιμούνται τόσο εκείνα όσο και εκείνα.

Ειδικά η Μπιάνκα τη δυσκόλεψε πάρα πολύ καθώς έφτασε τριών ετών για να κοιμάται ήσυχη και για πολλές ώρες τα βράδια. Όσο για τον γιο της, αν και 21 μηνών, κοιμάται κανονικά, αφήνοντάς της τον χρόνο που έχει στη διάθεσή της για να ξεκουραστεί και εκείνη.